- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Ahh bende onu kendime soruyorum yaa hep çok pişmanım evlendim diye başımı taşlara mı vursam kayalara mı vursam bilmiyorum bide küçük yaşta evlendim diye sanki evde kalmıştım ve eşim bende 10 yaş büyük işte salağım ben salak! Sizden biraz akıl almak için yazdım bunları burayaAllah aşkına ne zorun vardı 18 yaşında evlendin çok merak ediyorum?
Boşandığında ailenin yanına mı gideceksin,ailen arkanda mı yani?Ahh bende onu kendime soruyorum yaa hep çok pişmanım evlendim diye başımı taşlara mı vursam kayalara mı vursam bilmiyorum bide küçük yaşta evlendim diye sanki evde kalmıştım ve eşim bende 10 yaş büyük işte salağım ben salak! Sizden biraz akıl almak için yazdım bunları buraya
Bıraktım canım bebeğimi elime aldım o kadar güzelki anlatamamYalnız bu dediğimiz için kocanın yastığını koklamayı bırak önce!
Çok sınır bozucu olmuş bu cümle şuan sana gösterilen tüm tepki bundan
Yaşın o kadar küçük ki düşünemedigine eminimBıraktım canım bebeğimi elime aldım o kadar güzelki anlatamamallah kocam olacak hayvanında belasını versin zaten ben hep böyle sevdiğim
İçin başıma geldi bu kadar şey suç bende akılsızım işte
Evet ailem arkamda canım babam sadece hep diyor ben sana demiştim o adamla evlenme diye haklı olarakBoşandığında ailenin yanına mı gideceksin,ailen arkanda mı yani?
Yok canım ben insanlar bana yorum yaptığı için yorumlarını beğeniyorum sana gerçek olduğumu kanıtlamakSanırım kafaya alınıyoruz. Arkadaşın son yorumu ve olur olmaz tüm yorumları begenmesiyle gerçekliğinden şüphe ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?