- 28 Temmuz 2023
- 180
- 12
- 18
- 20
- Konu Sahibi Zelal09990
-
Lüks otele gidilecekae otelin eğlencesinde yararlanmak daha mantıklı. İlla gezeceğim diyorsaniz orta segment bir otel seçip balayini şehri gezerek geçirin. Muğla bunun için güzel. Taksi pahalı ama her yere dolmuş da var :)Kızlar arabamız yok lüks otel bir yere gidip böyle yakınımızda bir sürü gezilicek yer olsın istiyoruz taksiyle hemen gidilebilcek bir kaç yer olsun istiyoruz muğla marmaris fakan düşündük ama daha önce hiç gitmedik nereye gitsek her yere yakın olur bodrum falanmı
Kuşadasına gidebilirsiniz biz oraya gitmiştik efes antik kenti şirince köyü falan çok yakındıKızlar arabamız yok lüks otel bir yere gidip böyle yakınımızda bir sürü gezilicek yer olsın istiyoruz taksiyle hemen gidilebilcek bir kaç yer olsun istiyoruz muğla marmaris fakan düşündük ama daha önce hiç gitmedik nereye gitsek her yere yakın olur bodrum falanmı
Lüks bir otele gidecekseniz havalimanından veya gittiğiniz şehirde bir araba kiralanabilir, oteller şehrin göbeğinde olmuyor geneldeKızlar arabamız yok lüks otel bir yere gidip böyle yakınımızda bir sürü gezilicek yer olsın istiyoruz taksiyle hemen gidilebilcek bir kaç yer olsun istiyoruz muğla marmaris fakan düşündük ama daha önce hiç gitmedik nereye gitsek her yere yakın olur bodrum falanmı
Bizim de arabamız yoktu ve Bodrum'a gittik. Arabasız da gayet güzel gezip eğlenebilirsiniz. Daha sakin bir yer isterseniz mutlaka Datça derim.Kızlar arabamız yok lüks otel bir yere gidip böyle yakınımızda bir sürü gezilicek yer olsın istiyoruz taksiyle hemen gidilebilcek bir kaç yer olsun istiyoruz muğla marmaris fakan düşündük ama daha önce hiç gitmedik nereye gitsek her yere yakın olur bodrum falanmı
Katılıyorum:) herkesin tatil anlayışı çok başkadır. Birinin yorumu ile konu sahibinin beklentisi aynı çıkmayabilir. Benim mesela beklentim inanılmaz düşük, her yeri çok seviyorum, kusur görmüyorum. Ben övdüm diye gidenler genelde memnun kalmıyor. O yüzden yakin çevrem bana sormayı azalttıİnsanların tatil anlayışları ne kadar farklı bu konudan da anlaşılabilir. Biri çeşme alaçatı demiş, ben ayak basmam. Biri marmarisin denizini övmüş her gittiğimde buranın denizi ne kadar kötü, bir daha gelmeyelim diyorum ben. O yüzden bence reelden tanıdığınız tatil anlayışınızın aynı olduğu birinden tavsiye almalısınız.
Bana kalırsa balayı gezmeli olmamalı. Eğleneceğin dinleneceğin bir otele kapağı atıp en az bir hafta otelden çıkmadan, bolca sarhoş olarak, bolca sevişerek, yatıp yuvarlanarak geçirilmeli. Gezecek çok zaman var, balayı biraz daha dinlenmeli geçirilmeli.
Balayinda bizde de araba yoktu Fethiye'ye gittik bir gun safari turuna katıldık bir sürü yer gördük cok eğlendik. Bir gun tekne turuna katıldık koylarda yüzdük kelebekler vadisini gördük.Kızlar arabamız yok lüks otel bir yere gidip böyle yakınımızda bir sürü gezilicek yer olsın istiyoruz taksiyle hemen gidilebilcek bir kaç yer olsun istiyoruz muğla marmaris fakan düşündük ama daha önce hiç gitmedik nereye gitsek her yere yakın olur bodrum falanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?