KIZLAR BAKAR MISINIZ

Var sende inşallah var umutlandirmak istemiyorum ama bebiş ben burdayım diyo
Umutlanmıyorum merak etmeyin tam adet öncesi yaşadığım ağrıları yaşıyorum çünkü bacağım belim çok şiddetli ağrıyor yarına bile adet olabilirim diye düşünüyorum niyeyse hevesim yok

İnşallah amin size de hayırlı olsun sağ salim alın kucağınıza inşallah belirtileriniz neydi desem biraz tüyo verseniz 😍😍
Bu ay yumurtlama döneminde akıntım hiç olmadı adetten 5 gün önce inanılmaz derecede akıntı problemi yaşadım sarımtırak leke geldi en sonra adete 4 gün negatifti 3 gün kala gece bıri kalk test yap dedi pozitifi gördüm sabahlari sanki dayak yemiş gibi uyanıyodum inanılmaz derecede baş ağrısı çektim ve göğüslerim aşırı dolgunlasti kabizlik ve gaz problemim vardı yorgunluk çok oluyordu ayakta çok durunca belim kasık ağrım oluyordu dijital testi yaptım negatifti 4 gebelik testi çok çok silik bı şekilde pozitif duruyordu sonra lekelenme yaşadım adetin 2.gunu bı anda kanama yaşadım 1 defa pıhtı geldi adet ağrısı gibi ağrı cektim 2 gün kanama sürdü 3 ped dolmadı adetin 7.gunu dijital gebelik testinde pozitifi gördüm 1-2 haftalık gosteriyor daha yeni

Umutlanmıyorum merak etmeyin tam adet öncesi yaşadığım ağrıları yaşıyorum çünkü bacağım belim çok şiddetli ağrıyor yarına bile adet olabilirim diye düşünüyorum niyeyse hevesim yok
Sol bacak ağrısı gebelik diye biliyorum yarın git kan ver ya ben senin yerine heyecan yaptim
Kadın doğuma randevu aldım balım gidip bakacam herşeye🥲
Baktır çok önemli değerler ben çok araştırdım ve Türkiye'den gelmeden bütün degerlerime baktirip geldim

Sol bacak ağrısı gebelik diye biliyorum yarın git kan ver ya ben senin yerine heyecan yaptim

Baktır çok önemli değerler ben çok araştırdım ve Türkiye'den gelmeden bütün degerlerime baktirip geldim
Öyle yapacam yaa çok boşlamıştım ama tekrar çocuk düşünmeye başladım o yüzden herşeyime bakmam lazım 😅

Uyku tutmuyor ayaklarım biraz ağrıyor bugün maden suyuna basliyacam magnezyum eksikliğinden olabilir
İstemsizce ayakların yukarıya kalkıyor mu hiç ya böyle en çok ayak parmaklarında kasılma oluyor mu

Back