• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BAKAR MISINIZ

Kiloyu sevmeyen bir kist işte bende onu anlamadım baya bı kalınlaşma var dediler
Pkos muayene esnasında belli oluyor değil mi güzelim ben çünkü defalarca gittim hep adet döneminde oluşan kist var sonra düşüyor diyordu doktorlar

Pkos muayene esnasında belli oluyor değil mi güzelim ben çünkü defalarca gittim hep adet döneminde oluşan kist var sonra düşüyor diyordu doktorlar
Bende 14 cmlik kistte vardı hem onu söyledi hemde pcos hastasısın dedi 14 cmlik gitti ama pcos doğuştan gelen bişey anne karnında pcoslu olarak dogusuyosun sonradan ogreniyosun sonradan oluşan bişey değil olsaydı söylerdi pcos var diye

Doktora gittin mi bişey söyledi mi o yüzden çocuk olmasına engel dedi orta dereceli pcos hastasıyım ahm değeriniz kaç sizin
Gittim kan almadı daha adetin 3.günü gel dedi sadece vajinal ultrason yaptı kilo ver dedi bi de takviye verdi

Gittim kan almadı daha adetin 3.günü gel dedi sadece vajinal ultrason yaptı kilo ver dedi bi de takviye verdi
Kan ver sen kendin de bütün değerlerine bakılmasını işte adetin 3.gunu bana bekarken gel dedi gitmedim demir bile düşük olsa o da engel 8 senedir pcosu öğrendim pcosu öğrendiğinde kaç kiloydum

Bende 14 cmlik kistte vardı hem onu söyledi hemde pcos hastasısın dedi 14 cmlik gitti ama pcos doğuştan gelen bişey anne karnında pcoslu olarak dogusuyosun sonradan ogreniyosun sonradan oluşan bişey değil olsaydı söylerdi pcos var diye
Hiç bilmiyordum balım ya benimde tüp bebekte doktor tiroit yüksek demişti 2.5 filandı değer ilaç ile 1.5 filan düşmüştü ama şuan tabi kaç bilmiyorum gidip bakmam lazım tekrar

Aynen kan alıp baktı zaten
Yinede tekrar baktır çünkü 1 yılda değerler değişiyor
Hiç bilmiyordum balım ya benimde tüp bebekte doktor tiroit yüksek demişti 2.5 filandı değer ilaç ile 1.5 filan düşmüştü ama şuan tabi kaç bilmiyorum gidip bakmam lazım tekrar
Evet o yüzden düşürüyor engel bebek olmasina

Ben çizgi görüyorum. Düşükte olsa betanız yükselmiştir kan verin derim 🌸
Varsa benim için de dua edin 1 gün geciktim 4 senedir bekliyorum 🙂↔️

Yinede tekrar baktır çünkü 1 yılda değerler değişiyor

Evet o yüzden düşürüyor engel bebek olmasina
Sağlık ocağına gidip kan vereyim ya bayadır boşladım çünkü 🫣 amh değeri de çok önemli oluyor mu ya bu süreçte

Back
X