• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BAKAR MISINIZ

Eczaneden bi sorayım ya sanki bu test daha güvenilir gibi geldi bana asdf
Pozitifse pozitif negatifse negatif işte bende yeni oluşma sürecinde yaptığım için 2 tane test negatifti sonra pozitife döndü bana da burdan biri kanla eş değer bu dijital test dediler

Kız bende pcosum bak hamileyim şuan bana da kilo vermeden asla hamile kalamassin dedi bu ay diyete başladım 15 gün yürüyüş diyet ve havuç yedim havuç yumurtayı catlatiyor yürüyüş çok etkili oldu ha bı de avakado yedim her gün
Darısı bize inşallah siz de sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız umarım

Pozitifse pozitif negatifse negatif işte bende yeni oluşma sürecinde yaptığım için 2 tane test negatifti sonra pozitife döndü bana da burdan biri kanla eş değer bu dijital test dediler
Ay inşaAllah vardır bizimde burda gerçi çok umudum yok ama gidip bakacam 😅

Kilolu dediğime bakma pcosu 45 kilo iken öğrenmiştim 52 kiloyum boyum 170 eski kiloma dönmemi istedi

Kilolu dediğime bakma pcosu 45 kilo iken öğrenmiştim 52 kiloyum boyum 170 eski kiloma dönmemi istedi
Kızz 52 ne bunamı dedi kilolusun diye bide boyun 170 ayy inanamıyorum demekki beni görse obez diyecek 😅 162 boy 64 kilo

Kızz 52 ne bunamı dedi kilolusun diye bide boyun 170 ayy inanamıyorum demekki beni görse obez diyecek 😅 162 boy 64 kilo
İşte piskolojimen ve tek bı doktor demedi 3 doktorda dedi ve sonunda bu ay yürüyüş çok güzel oldu Allah'ım 5 ayın sonunda oldu çok şükür 😂😂

İşte piskolojimen ve tek bı doktor demedi 3 doktorda dedi ve sonunda bu ay yürüyüş çok güzel oldu Allah'ım 5 ayın sonunda oldu çok şükür 😂😂
Çok şükür yaa ama gerçekten çok şaşırdım bak 52 kiloya kilolu demeleri neyseki çok şükür oldu 🥲🤩

Back
X