Bana o kadar iyi moral oldun kiAhh balımmUyku tutmayınca bende stresli olan arkadaşlara moral vermeye geldim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana o kadar iyi moral oldun kiAhh balımmUyku tutmayınca bende stresli olan arkadaşlara moral vermeye geldim
![]()
Artımed alma ama o yalancı pozitiffBen farklı bir marka test yapıp öyle kan verelim diyorum ama eşime kalsa hemen şimdi gidip vereceğizyarın farklı bir marka erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum onda da böyle çıkarsa hemen kan veririm
Senden de canımsın inşallah burda beta pozitif haberini de vereceksin iyi düşün var çünkü aynı test cizgilerimizİnşallah ne kadar iyi insanlarsınız Allah razı olsun
Ben daha önce de böyle bir testte yalancı pozitif gördüm 1 2 kere ama onun markası days doctordu o zaten sürekli yalancı pozitif gösterirmiş biraz araştırınca anladımVar bebiş inşallah var ya aynı çünkü cizgilerimiz ya
Sakin artimed veya doctor daysinkini almaBen farklı bir marka test yapıp öyle kan verelim diyorum ama eşime kalsa hemen şimdi gidip vereceğizyarın farklı bir marka erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum onda da böyle çıkarsa hemen kan veririm
Evet artimed ve days doctor bende de yalancı gösterdi ama ya bu da böyleyse diye düşünüp duruyorumArtımed alma ama o yalancı pozitiff
Bana o kadar iyi moral oldun ki![]()
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah ama var ben inanıyorumBen farklı bir marka test yapıp öyle kan verelim diyorum ama eşime kalsa hemen şimdi gidip vereceğizyarın farklı bir marka erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum onda da böyle çıkarsa hemen kan veririm
Awox var bide sanırım bulursan ondan bi dene canım ondada çizgi çıkarsa yüksek ihtimalle gebelik vardır zatenEvet artimed ve days doctor bende de yalancı gösterdi ama ya bu da böyleyse diye düşünüp duruyorum
Freey dedin sanırım onun hiç yalanci pozitif veya kuruma çizgisi çıkmıyor dediler bence var yaEvet artimed ve days doctor bende de yalancı gösterdi ama ya bu da böyleyse diye düşünüp duruyorum
Evet bunu bende duydum keşke dijital test bulabilseniz var yada yok direk çıkıyor yaAwox var bide sanırım bulursan ondan bi dene canım ondada çizgi çıkarsa yüksek ihtimalle gebelik vardır zaten![]()
Evet ayyy inşallah hemen size haber vercem varsa da yoksa daFreey dedin sanırım onun hiç yalanci pozitif veya kuruma çizgisi çıkmıyor dediler bence var ya
Yarın alırım canım bulabilirsemAwox var bide sanırım bulursan ondan bi dene canım ondada çizgi çıkarsa yüksek ihtimalle gebelik vardır zaten![]()
İnşallah vardır var gibi amaEvet ayyy inşallah hemen size haber vercem varsa da yoksa da![]()
Yaa bu test dijital test mi oluyor kızEvet bunu bende duydum keşke dijital test bulabilseniz var yada yok direk çıkıyor ya
Yarın hafta sonu belki bulamazsın ama olsun pazartesi alırsınYarın alırım canım bulabilirsem
Sorsana bı yere bunu belki bulabilirsiniz 24 saat sonra silindi 1 defa kullanılıyor bı daha kullanılmıyorYaa bu test dijital test mi oluyor kızçok bilgim yok erken gebelik testi diye sipariş verdim gelince deniyecem ilk defa bu markayı aldım güvenilir marka diye yazmışlardı buraya
İnşallah vardır var gibi ama ahahahaha
1 senedir korunmuyorum ben fakat hiç gebelik olmadı geçen ay hastaneye gittik eşimle bana ultrason ile baktı pcos görüntüsü var ama emin değilim kilo ver biraz bi de adetin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi eşimde bi sorun çıkmadı bir de dediğim gibi folibol myforce diye bir takviye verdi o günden beri onu kullanıyorumİnşallah vardır var gibi ama![]()
Eczaneden bi sorayım ya sanki bu test daha güvenilir gibi geldi bana asdfSorsana bı yere bunu belki bulabilirsiniz 24 saat sonra silindi 1 defa kullanılıyor bı daha kullanılmıyor
Kız bende pcosum bak hamileyim şuan bana da kilo vermeden asla hamile kalamassin dedi bu ay diyete başladım 15 gün yürüyüş diyet ve havuç yedim havuç yumurtayı catlatiyor yürüyüş çok etkili oldu ha bı de avakado yedim her gün1 senedir korunmuyorum ben fakat hiç gebelik olmadı geçen ay hastaneye gittik eşimle bana ultrason ile baktı pcos görüntüsü var ama emin değilim kilo ver biraz bi de adetin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi eşimde bi sorun çıkmadı bir de dediğim gibi folibol myforce diye bir takviye verdi o günden beri onu kullanıyorum