• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BAKAR MISINIZ

Ben farklı bir marka test yapıp öyle kan verelim diyorum ama eşime kalsa hemen şimdi gidip vereceğiz 😂 yarın farklı bir marka erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum onda da böyle çıkarsa hemen kan veririm
Artımed alma ama o yalancı pozitiff

Ben farklı bir marka test yapıp öyle kan verelim diyorum ama eşime kalsa hemen şimdi gidip vereceğiz 😂 yarın farklı bir marka erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum onda da böyle çıkarsa hemen kan veririm
Sakin artimed veya doctor daysinkini alma

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah ama var ben inanıyorum 😂 bize de yaz sonucu mutlaka

Evet artimed ve days doctor bende de yalancı gösterdi ama ya bu da böyleyse diye düşünüp duruyorum
Awox var bide sanırım bulursan ondan bi dene canım ondada çizgi çıkarsa yüksek ihtimalle gebelik vardır zaten ☺️

Evet bunu bende duydum keşke dijital test bulabilseniz var yada yok direk çıkıyor ya
Yaa bu test dijital test mi oluyor kız 😅 çok bilgim yok erken gebelik testi diye sipariş verdim gelince deniyecem ilk defa bu markayı aldım güvenilir marka diye yazmışlardı buraya

Yaa bu test dijital test mi oluyor kız 😅 çok bilgim yok erken gebelik testi diye sipariş verdim gelince deniyecem ilk defa bu markayı aldım güvenilir marka diye yazmışlardı buraya
Sorsana bı yere bunu belki bulabilirsiniz 24 saat sonra silindi 1 defa kullanılıyor bı daha kullanılmıyor

Eklentiler

• IMG-20250207-WA0068.webp
    IMG-20250207-WA0068.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG-20250208-WA0013.webp
    IMG-20250208-WA0013.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 44
İnşallah vardır var gibi ama ahahahaha

İnşallah vardır var gibi ama 😂
1 senedir korunmuyorum ben fakat hiç gebelik olmadı geçen ay hastaneye gittik eşimle bana ultrason ile baktı pcos görüntüsü var ama emin değilim kilo ver biraz bi de adetin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi eşimde bi sorun çıkmadı bir de dediğim gibi folibol myforce diye bir takviye verdi o günden beri onu kullanıyorum

1 senedir korunmuyorum ben fakat hiç gebelik olmadı geçen ay hastaneye gittik eşimle bana ultrason ile baktı pcos görüntüsü var ama emin değilim kilo ver biraz bi de adetin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi eşimde bi sorun çıkmadı bir de dediğim gibi folibol myforce diye bir takviye verdi o günden beri onu kullanıyorum
Kız bende pcosum bak hamileyim şuan bana da kilo vermeden asla hamile kalamassin dedi bu ay diyete başladım 15 gün yürüyüş diyet ve havuç yedim havuç yumurtayı catlatiyor yürüyüş çok etkili oldu ha bı de avakado yedim her gün

Back
X