KIZLAR BAKAR MISINIZ

İnşaallah canım pozitif sonucunu buraya da yazarsın bizede motive olur 🥳🥳
İnşallah pozitif olur da yazarım niyeyse hala umudum yok benim testte sorun vardır diye düşünüyorum çünkü o kadar çok test yaptım ki 1 senedir 🥺 Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin en yakın zamanda birbirimize dua edelim

İnşallah 🙏🏻 ben 21 ocakta rahim filmi çekildim çok fazla hamile kalan oluyormuş sonrasında o yüzden biraz umutluyum ama bakalım
Evet rahim filminden sonra hamile kalan çok olmuş ben de eğer hamile değilsem bu ay çekilmeyi düşünüyorum ama biraz korkuyorum acısından çünkü geçen ay vajinal ultason ile baktı doktor o bile bende çok ağrı yaptı

İnşallah pozitif olur da yazarım niyeyse hala umudum yok benim testte sorun vardır diye düşünüyorum çünkü o kadar çok test yaptım ki 1 senedir 🥺 Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin en yakın zamanda birbirimize dua edelim
İnşaAllah hiç beklemediğin anda o güzel haberi alırsın balım en kısa zamanda evet gerçekten çok zor ve yorucu bir süreç ama her zaman umudun olsun mucizenin ne zaman geleceği belli olmaz 🩷 Belkide bebeğin seninledir hemen umutsuz olma ☺️

İnşaAllah hiç beklemediğin anda o güzel haberi alırsın balım en kısa zamanda evet gerçekten çok zor ve yorucu bir süreç ama her zaman umudun olsun mucizenin ne zaman geleceği belli olmaz 🩷 Belkide bebeğin seninledir hemen umutsuz olma ☺️
İnşallah dediğin gibi olur inşallah sen de en kısa zamanda hamileyim yazarsın tam buraya 😂🩷

Evet rahim filminden sonra hamile kalan çok olmuş ben de eğer hamile değilsem bu ay çekilmeyi düşünüyorum ama biraz korkuyorum acısından çünkü geçen ay vajinal ultason ile baktı doktor o bile bende çok ağrı yaptı
Eğer onda ağrı çektiyseniz evet hsg canınızı yakabilir ama max 10 dk süren bişe için inanın yazık bünyenize anestezi alıp özelde yaptırmaya tabi sizin kararınız 🌸

Eğer onda ağrı çektiyseniz evet hsg canınızı yakabilir ama max 10 dk süren bişe için inanın yazık bünyenize anestezi alıp özelde yaptırmaya tabi sizin kararınız 🌸
Doğru söylüyorsunuz inşallah gerek kalmaz 🩷
Halsizlik ve kollar vücut çok ağrıyordu eşime hatta sanki beni gece dovmusler gibi bütün vücudum kırılıyor diyodum
Ben de şu an sadece yoğun bel ağrısı ve sol bacak ağrısı var

İnşaAllah inşaAllah okadar uzun zamandır bekliyorum ki çok ihtiyacım var böyle bir şeye🤭😅

İnşallah 🙏🏻 ne zaman kan vereceksiniz
Ben farklı bir marka test yapıp öyle kan verelim diyorum ama eşime kalsa hemen şimdi gidip vereceğiz 😂 yarın farklı bir marka erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum onda da böyle çıkarsa hemen kan veririm

Back