- 19 Kasım 2022
- 151
- 65
- 28
- 29
İnşaallah canım pozitif sonucunu buraya da yazarsın bizede motive olurAynen pazartesi vercem inşallah canım
![Partying face :partying_face: 🥳](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f973.png)
![Partying face :partying_face: 🥳](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f973.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah canım pozitif sonucunu buraya da yazarsın bizede motive olurAynen pazartesi vercem inşallah canım
İnşallahYarar umarım ikimiz de buraya hayırlı haberler yazarız
İnşallah pozitif olur da yazarım niyeyse hala umudum yok benim testte sorun vardır diye düşünüyorum çünkü o kadar çok test yaptım ki 1 senedirİnşaallah canım pozitif sonucunu buraya da yazarsın bizede motive olur![]()
Evet rahim filminden sonra hamile kalan çok olmuş ben de eğer hamile değilsem bu ay çekilmeyi düşünüyorum ama biraz korkuyorum acısından çünkü geçen ay vajinal ultason ile baktı doktor o bile bende çok ağrı yaptıİnşallahben 21 ocakta rahim filmi çekildim çok fazla hamile kalan oluyormuş sonrasında o yüzden biraz umutluyum ama bakalım
İnşaAllah hiç beklemediğin anda o güzel haberi alırsın balım en kısa zamanda evet gerçekten çok zor ve yorucu bir süreç ama her zaman umudun olsun mucizenin ne zaman geleceği belli olmazİnşallah pozitif olur da yazarım niyeyse hala umudum yok benim testte sorun vardır diye düşünüyorum çünkü o kadar çok test yaptım ki 1 senedirAllah isteyen herkese hepimize nasip etsin en yakın zamanda birbirimize dua edelim
İnşallah dediğin gibi olur inşallah sen de en kısa zamanda hamileyim yazarsın tam burayaİnşaAllah hiç beklemediğin anda o güzel haberi alırsın balım en kısa zamanda evet gerçekten çok zor ve yorucu bir süreç ama her zaman umudun olsun mucizenin ne zaman geleceği belli olmazBelkide bebeğin seninledir hemen umutsuz olma
![]()
Eğer onda ağrı çektiyseniz evet hsg canınızı yakabilir ama max 10 dk süren bişe için inanın yazık bünyenize anestezi alıp özelde yaptırmaya tabi sizin kararınızEvet rahim filminden sonra hamile kalan çok olmuş ben de eğer hamile değilsem bu ay çekilmeyi düşünüyorum ama biraz korkuyorum acısından çünkü geçen ay vajinal ultason ile baktı doktor o bile bende çok ağrı yaptı
İnşaAllah inşaAllah okadar uzun zamandır bekliyorum ki çok ihtiyacım var böyle bir şeyeİnşallah dediğin gibi olur inşallah sen de en kısa zamanda hamileyim yazarsın tam buraya![]()
Halsizlik ve kollar vücut çok ağrıyordu eşime hatta sanki beni gece dovmusler gibi bütün vücudum kırılıyor diyodumPeki siz de böyle ağrı oldu mu
Doğru söylüyorsunuz inşallah gerek kalmazEğer onda ağrı çektiyseniz evet hsg canınızı yakabilir ama max 10 dk süren bişe için inanın yazık bünyenize anestezi alıp özelde yaptırmaya tabi sizin kararınız![]()
Ayyy minnosum burdaymisİnşaAllah inşaAllah okadar uzun zamandır bekliyorum ki çok ihtiyacım var böyle bir şeye![]()
Doğru söylüyorsunuz inşallah gerek kalmazEğer onda ağrı çektiyseniz evet hsg canınızı yakabilir ama max 10 dk süren bişe için inanın yazık bünyenize anestezi alıp özelde yaptırmaya tabi sizin kararınız![]()
Ben de şu an sadece yoğun bel ağrısı ve sol bacak ağrısı varHalsizlik ve kollar vücut çok ağrıyordu eşime hatta sanki beni gece dovmusler gibi bütün vücudum kırılıyor diyodum
İnşallahDoğru söylüyorsunuz inşallah gerek kalmaz![]()
Aynı çizgi hamilesin bence umutlandirmak istemem ama var ya Allah'ın izniyle inşallah vardirBu da açık hali
Ahh balımmAyyy minnosum burdaymis![]()
İnşaAllah inşaAllah okadar uzun zamandır bekliyorum ki çok ihtiyacım var böyle bir şeye![]()
Ben farklı bir marka test yapıp öyle kan verelim diyorum ama eşime kalsa hemen şimdi gidip vereceğizİnşallahne zaman kan vereceksiniz
geçer ☺ bebiş yapıyoAma çık şiddetli belim bacaklarım kopacak
İnşallah ne kadar iyi insanlarsınız Allah razı olsunAynı çizgi hamilesin bence umutlandirmak istemem ama var ya Allah'ın izniyle inşallah vardir
Var bebiş inşallah var ya aynı çünkü cizgilerimiz yaDoğru söylüyorsunuz inşallah gerek kalmaz
Ben de şu an sadece yoğun bel ağrısı ve sol bacak ağrısı var
Ayy inşallah ya umarım adetten değildirgeçer ☺ bebiş yapıyo![]()