Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalancı pozitif değilse var gibi gözüküyorÇizgiyi bende gördümm![]()
İnşaAllah yalancı değildir canım yaa sen genede kan ver o daha güvelinirYalancı pozitif değilse var gibi gözüküyor![]()
Bence hamilesiniz testiniz var belirtilerinizden öyle anladımAdetime 6 gün var
İnşalllaaahBence hamilesiniz testiniz var belirtilerinizden öyle anladım![]()
Darısı banaaaaaaaaaaİnşalllaaah![]()
Aynen pazartesi vercem inşallah canımİnşaAllah yalancı değildir canım yaa sen genede kan ver o daha güvelinir
Kasık batmaları veya akıntı ne durumdaDur bi olsun da benimki ondan sonra![]()
İkisi de var ama benim bunlar adet öncesi de olur onun için hiç bir şey düşünemiyorummKasık batmaları veya akıntı ne durumda
Eger çocuk için uğraşıyorsan foliborn myforce kullanmanı öneririm 2 3 doktor önerdi banaKasık batmaları veya akıntı ne durumda
Evet uğraşıyoruz bizim ikimizde de hiç bi sorun yok hani olsa onu çözmeye uğraşırız ama tüm değerler mükemmel ona rağmen olmuyor doktorlarda hiç bi takviye vermiyor ben folic asit kullanıyorum ama etkisi yok belli kiE
Eger çocuk için uğraşıyorsan foliborn myforce kullanmanı öneririm 2 3 doktor önerdi bana
O zaman bunu mutlaka dene sorduğum herkes hamile kalmışEvet uğraşıyoruz bizim ikimizde de hiç bi sorun yok hani olsa onu çözmeye uğraşırız ama tüm değerler mükemmel ona rağmen olmuyor doktorlarda hiç bi takviye vermiyor ben folic asit kullanıyorum ama etkisi yok belli ki
Tamamdır teşekkür ederim pazartesi sorarım eczacıma, doktorlar yazmıyor sanırım reçetesiz alınıyorO zaman bunu mutlaka dene sorduğum herkes hamile kalmış
Evet maalesef biraz pahalı ama firmayı arayınca indirimli yolluyorlarmışTamamdır teşekkür ederim pazartesi sorarım eczacıma, doktorlar yazmıyor sanırım reçetesiz alınıyor
Yani işe yarayacaksa verilir bu para inşalar bi rahim filmi için 10 bin gibi rakamlar ödüyor devlet ücretsiz yaptığı haldeEvet maalesef biraz pahalı ama firmayı arayınca indirimli yolluyorlarmış
Bu da açık hali
Yani sizi umutlandırmak istemem ama bana var gibi geldi ama baya yeni sanırım en iyisi tabii kan vermekBu da açık hali
Yarar umarım ikimiz de buraya hayırlı haberler yazarızYani işe yarayacaksa verilir bu para inşalar bi rahim filmi için 10 bin gibi rakamlar ödüyor devlet ücretsiz yaptığı halde
İnşallah yaYani sizi umutlandırmak istemem ama bana var gibi geldi ama baya yeni sanırım en iyisi tabii kan vermek