- 26 Aralık 2007
- 2.806
- 18
- 45
-
- Konu Sahibi ozlemkurul
Yıllarca bel fıtığı boyun fıtığı çeken arkadaşım, ve menisküs olan eşimi çok sevdiğim bir ağabeyimin tavsiyesiyle (kendisini de tedavi etmiş) Sibiryalı bir şifacı ve aynı zamanda doktor olan Vale hanıma götürdüm. Bizi yönlendiren ağabeyimizden Allah binlerce kez razı olsun... Çok şükür ikisi de o kadar iyiler ki... Arkadaşım yirmi yıldır çekiyordu, hem boyun fıtığı hem de bel fıtığı vardı. Bana inanmadı önce, olur mu öyle şey dedi. Vale hanım daha ilk seferinde ona daha dokunmadan tüm sıkıntılarını söyleyince, kuşkuyla bana bakarak sen mi söyledin dedi. Elindeki uyuşmadan karın bölgesindeki titremelere varana kadar her şeyi söyledi hanım. Arkadaşım kendini teslim etti ona ve sonuç gerçekten mucize. İki seansta arkadaşımı toparladı. Eşimin tedavisi de aynı şekilde iki seansta sonuçlandı. Biraz ağrı oluyor tedavi sırasında, zira ağrıkesici kullandırmıyor. Üç ay geçti üzerinden, çok şükür ikisi de çok iyi. Eşim topal geziyordu ve kendisinin doktorlara hiç güveni olmadığından bir türlü ikna edemiyordum, iki sene topal gezdi. Şimdi o kadar iyi ki hala inanamıyorum..
Buradaki sıkıntıları okuyunca bunları yazmadan edemedim. İsteyen arkadaşlara bu hanımı gözü kapalı tavsiye ederim. İnanın o kadar başarılı ki bu hanım, reklama ihtiyacı yok. İnternetten filan bulamazsınız. Televzyonlara da çıkmıyor çok ısrar edildiği halde. Bizler gibi tedavi olanlar onun reklamını zaten yapıyor... İsteyen arkadaşlar olursa seve seve veririm telefonunu. Bana dua edersiniz yeter. Seansı yüz lira bu arada... Reklam olmasın diye yazmıyorum numarasını... Benden söylemesi karar sizin...
yapraklı papatya gerçi bu mesajı ta iki sene önce yazmışsın ama 11.sayfada sana bişeyler yazdım okursan sevinirim bana o bahsettiğin kişinin adres ve telefonunu ulaştırırsan çok sevinirim:-((
canım dr'un adı ömer dülgeroğlu,devlette
kışın da yüzme iyi bir yöntem mi ona alternatif bir yöntem varmıteşekkürler..size de çok geçmiş olsun.benim belimde de fıtık var maalesef ama şimdi beni boynumdaki fıtık kadar zorlamıyor.yüzmeyi ben de tavsiye ettim arkadaşlara ama ben haftanın altı günü çalıştığım için pek vaktim olmuyor aralıklarla gidiyorum ama vaktim olsa hiç ihmal etmem kesinlikle.bir de işim bilgisayar başında olduğu için hastalığın ilerlemesi çok hızlı oluyor.senağlama
bende 5-6 senedir çekiyorum boynumda düzleşme var.. Jel ağrıkesici fizik tedavi boyunluk vs herşeyi denedim..bunlar kısa vadeli tedaviler bırakınca azıcık strese gir yine başlıyor yetmedi özel ve pahalı yöntemler denedim en son epidral spedual enjeksiyon diye bir yönteme başvurdum (kortizon enjeksiyonu boynuma) ağrılarım kesildi resmen tam 2 sene ağrısız yaşadım ama lütfen kortizon denediğimi dikkate alın!! çok sağlıklı değil şeker hastalığını tetikliyor ama ağrılarım için gözealdım neyse o 2 sene geçti ve ağrılarım tekrar başladı sonuç olarak ömür boyu buna mahkumuz sağlıklı beslenip stressiz spor dolu bir hayat ağrılarımızı en aza indirger ben bu kurala uymaya çalışıyorum artık!!
doktorlar tek çare var diyorlar arkadaşlar,
boyun kaslarını güçlendirecek eğzersizler yapın ve fizik tedaviye mutlaka gidin , lütfen ihmal etmeyin.bu hastalık depresyona sebep oluyor.ağrısız aydınlık günler diliyorum hepimize.
doktorlar tek çare var diyorlar arkadaşlar,
boyun kaslarını güçlendirecek eğzersizler yapın ve fizik tedaviye mutlaka gidin , lütfen ihmal etmeyin.bu hastalık depresyona sebep oluyor.ağrısız aydınlık günler diliyorum hepimize.
arkadaşlar bende de boyunn düzleşmesi doktor söyledi ama ben çok önemsememiştim ta ki bugüne kadar ilerleyecegini ve fıtıga çevirebilecegini bilmiyordum en kısa zamanda gidecegim tekrar doktora nörolojiyemi yoksa fizik tedaviye mi gitmem gerekiyor bugün arkadaşımla konuştum onun çok başı dönüyordu en sonunda sebebin boyun düzleşmesi oldugu anlaşılmış. EN AZINDAN İLERLETMEYELİM DİKKAT EDELİM
arkadaşlar bende de boyunn düzleşmesi doktor söyledi ama ben çok önemsememiştim ta ki bugüne kadar ilerleyecegini ve fıtıga çevirebilecegini bilmiyordum en kısa zamanda gidecegim tekrar doktora nörolojiyemi yoksa fizik tedaviye mi gitmem gerekiyor bugün arkadaşımla konuştum onun çok başı dönüyordu en sonunda sebebin boyun düzleşmesi oldugu anlaşılmış. En azından ilerletmeyelim dikkat edelim
bende de boyunda düzleşme var bilmiyorum fıtığa çevirdi mi
eşimde de vardı onun ki fıtık oldu,şimdi fizik tedaviye gidiyor
doktor sırtüstü yüzmeyi tavsiye etmiş
yüzmeye de başladı
yıllarca bel fıtığı boyun fıtığı çeken arkadaşım, ve menisküs olan eşimi çok sevdiğim bir ağabeyimin tavsiyesiyle (kendisini de tedavi etmiş) sibiryalı bir şifacı ve aynı zamanda doktor olan vale hanıma götürdüm. Bizi yönlendiren ağabeyimizden allah binlerce kez razı olsun... çok şükür ikisi de o kadar iyiler ki... Arkadaşım yirmi yıldır çekiyordu, hem boyun fıtığı hem de bel fıtığı vardı. Bana inanmadı önce, olur mu öyle şey dedi. Vale hanım daha ilk seferinde ona daha dokunmadan tüm sıkıntılarını söyleyince, kuşkuyla bana bakarak sen mi söyledin dedi. Elindeki uyuşmadan karın bölgesindeki titremelere varana kadar her şeyi söyledi hanım. Arkadaşım kendini teslim etti ona ve sonuç gerçekten mucize. Iki seansta arkadaşımı toparladı. Eşimin tedavisi de aynı şekilde iki seansta sonuçlandı. Biraz ağrı oluyor tedavi sırasında, zira ağrıkesici kullandırmıyor. üç ay geçti üzerinden, çok şükür ikisi de çok iyi. Eşim topal geziyordu ve kendisinin doktorlara hiç güveni olmadığından bir türlü ikna edemiyordum, iki sene topal gezdi. şimdi o kadar iyi ki hala inanamıyorum..
Buradaki sıkıntıları okuyunca bunları yazmadan edemedim. Isteyen arkadaşlara bu hanımı gözü kapalı tavsiye ederim. Inanın o kadar başarılı ki bu hanım, reklama ihtiyacı yok. Internetten filan bulamazsınız. Televzyonlara da çıkmıyor çok ısrar edildiği halde. Bizler gibi tedavi olanlar onun reklamını zaten yapıyor... Isteyen arkadaşlar olursa seve seve veririm telefonunu. Bana dua edersiniz yeter. Seansı yüz lira bu arada... Reklam olmasın diye yazmıyorum numarasını... Benden söylemesi karar sizin...
tek çare egzersiz arkadaşlar.günde 3 defa. Ben fizik tedavide gördüm egzersiz olmadan düzelme olmuyor.bende unutuyorm üşeniyorum yapmıyrum her tarafım kütür kütür.