Kızlar aranızda boyun düzleşmesi sorunu yaşayan var mı?

7 senedir çekiyorum bende bel ve boyun düzleşmesi var. boynum 2 defa tutuldu kaldı ve masajla düzelttik. en son belimden oturup kalkamaz olduydum ve müthiş bir ağrı doktora gittim belim tamamen düzelşmiş boynumda aynı. sürekli hareketleri yapacamışım ama hareketleri yaparken başım öyle bir dönüyorki. işyerimde ara ara yapıyorum. mesleki bir hastalık maalesef tedaviside yok. çok ağrıdığında kas gevşetici ilaç içiyorum ve ısıtıcı kremle masaj yapıyorum bende çok faydası oluyor. benim artık ileri evresine geçmeye başladı artık ellerime etki ediyor. başından ber dikkat etmek gerekiyor.

kızlar merhaba bilenlere sormak istiyorum
bende de boyun düzleşmesi var ama benim sorunum ağrıdan çok başımdaki sersemlik hissi
sizlerde de oluyormu kafanın arkasında tam ensenin bittiği yerde ki çukurda hafif ağrıyla beraber bi uyuşukluk basınç kafada sersemlik hissi başım dönüyo gibi ama cisimler dönmüyo sanki kafam iki yana sallanıyor gibi oluyo sonrada kafamın üzerine bi ağrı tepemde bi baskı hissediyorum ben bunun sebebi sadece boyundanmı yoksa beynimde de bişey varmı diye korkmaya başladım
sizlerde böyle sıkıntılar yaşıyormusunuz ?????

ne yazıkki ben de aynı dertten muzdaribim.fakat boyunluğu düzenli kullanmak,yastıga ve uyuma şekline dikkat etmek kesinlikle faydalı,uzun vadede ağrıları geçirebilir :)

ben uzun zamandan beri spor yapan sağlıklı bir insanken,son 3 aydır boynumdaki sırtımdaki belimdeki ağrılardan dolayı cehennem azabı çekiyorum.bundan önce gittiğim doktorun dikkatsizliğinden ve yanlış yönlendirmesinden dolayı zaman kaybettim ve maalesef boynumda cervikal lordoz kaybı ve fıtık başlangıcı var belimde de aynı şekilde fıtık varmış öğrendim.artık uyumak benim için bir kabusa döndü yemin ediyorum sabah ceset gibi kaskatı bir şekilde yatakta nasıl kalkacağımı düşünüyorum .Bahsetmiş olduğun sibiryalı terapistin nerede olduğunu ve numarasını bana iletirsen gerçekten çok büyük bir sevap işlemiş olacaksın lütfen en kısa zamanda bana geri dönüş yap sevgiler...

yapraklı papatya gerçi bu mesajı ta iki sene önce yazmışsın ama 11.sayfada sana bişeyler yazdım okursan sevinirim bana o bahsettiğin kişinin adres ve telefonunu ulaştırırsan çok sevinirim:-((

Merhaba, geçmiş olsun... Annemde de boyun düzleşmesi var. Sık sık ağrı yapıyor, kollarında filan da ağrı oluyor... Özellikle yorulunca, ağır olmasa bile bir şey taşıdığında (bu bir poşet bile olabiliyor), uzun süre boynu aynı yönde sabit kaldığında, temizlik yaptığında kendini hemen gösteriyor... Fazla dikkat gerektiren bir rahatsızlık, umarım başından özen gösterip üstesinden gelirsiniz.

Benim de boynumda düzleşme var
Geçen sene ağrıdan duramıyodum, bikaç kere boynum tutulmuştu hareket dahi ettiremiyodum
Ortapediye gittim, ilaç verdi.
İlaçları kullandıktan sonra fizik tedavi gördüm
Ve allahıma binlerce şükür. 13-14 aydır ne bir ağrı ne bir tutulma oldu

hanımlar merhaba,
bugün öğrendim bende de boyun düzleşmesi olduğunu. boyun C şeklinde olmalıymış ama neredeyse benim boynum D şekline dönmüş.:) çok fazla sırtımda, boynumda ağrı hissetmiyorum aslında. sadece kulaklarımda yoğun bir çınlama ve baskı nedeniyle doktora gitmiştim. sonuç olarak hiç bir ilaç kullanmadan direk 15 gün fizik tedavi önerdi doktorum. faydası olurmiki acaba?

yapraklı papatya gerçi bu mesajı ta iki sene önce yazmışsın ama 11.sayfada sana bişeyler yazdım okursan sevinirim bana o bahsettiğin kişinin adres ve telefonunu ulaştırırsan çok sevinirim:-((

bu bahsedilen Vale hanımın telefonunu buldu iseniz banada verebilirmisiniz, lütfen?ayrıca kendisi hangi şehirdedir.?

Merhabalar benimde boynumda duzlesme var ve tum hayatimi etkiliyor. Birkac ilac kullandim ve hareketler tabi ancak hareketler hic bi ise yaramiyormus gibi geliyor. Bir turlu rahat bir pozisyon bulamiyorum siddeli sekilde agriyor. Sicak koyuyorum surekli biraz rahatliyorum. Ve sadece fizik tedavi ile geciyor. Eger baska bir yolunu bulup agriyi azaltan varsa lutfen paylasir misiniz??

kışın da yüzme iyi bir yöntem mi ona alternatif bir yöntem varmı
:44:

peki hangi sporu önerirsin
:44:

hangi egzersizleri yapmalıyız bilgi verebilirmisin canım
:2:

GEÇMİŞ OLSUN CANIM FİZİK TEDAVİYE GİTMEN LAZIM

geçm
ş olsun canım fizik tedaviye gitmen lazım

telefon numarasını söyleyebilir misin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…