Kızlar aranızda boyun düzleşmesi sorunu yaşayan var mı?

Ben de de ileri derecede boyun düzleşmesi mevcut hatta fıtığa çevirmiş durumda. yaklaşık 6-7 aydır fizik tedavi ve manuel terapi görüyorum ama henüz bir ilerleme kaydedemedim. Bahsettiğiniz hanımefendinin iletişim bilgilerini bana da verebilir misiniz.

Bu hanımın bilgilerini bana da mesaj olarak gönderebilirmisiniz lütfen babamında boyunda ve belde fıtık var benim ileri derecede düzleşme sorunum var

merhabalar.
Eşim başta olmak üzere çevremdeki birçok insan boyun fıtığından rahatsız.Yazdıklarınız ilgimi çok çekti zira eşim ve arkadaşım malezyada bir şifacı ve doktor duymuşlar hatta ona gitmeyi düşünüyorlardı ancak ne zamanları var bunun için nede paraları.Vale hanım eğer gerçekten bu kadar etkiliyse hiç vakit kaybetmeden ona gitsinler.bana telini ve hangi şehirde olduğunu yazarsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.sağlıcakla..

Arkadaşlar , bende de 3 yıldır boyun düzleşmesi var. ilk zamanlar doktorumun önerdiği hareketleri ihmal ettim ve şikayetim devam etti. baş ağrısı mide bulantısı sosyal hayatım felç olmuştu. çok sıkıntılı bir durum..daha sonra doktorumun önerdiği hareketleri ( sabah 10 defa, akşam 10 defa ) düzenli olarak yapmaya başladım. şimdi halim öncekine göre çok çok iyi..ayrıca ortopedik yastık kullanmanızı, kolunuza ağır çantalar takmamanızı, ani boyun hareletleri yapmamaya özen göstermenzizi tavsiye ederim. Bir de doktorlar sırtüstü yüzmeyi çok öneriyolar.Boynunuza sıcak havlu koymanızı da çok tavsiye ederim. Arkadaşlar anlayacağınız doktorunuzun önerdiği hareketleri ve önerdikleri sayıda yapmanız çok ama çok faydalı oluyor....
Herkese acil şifalar dilerim.

vale hanımın telefonunu bilen varsa bana da yazabilir mi?callenetics deki boyun hareketleri normal egzrsizlerden daha iyi gelmişti bana

ama düzenli yapmak lazım çok ciddi bir sağlık problemi bu
ihmale gelmez

Arkadaşlar merhaba;
Bende de yaklaşık 2 yıldır boyun fıtığı başlangıcı ve çok fazlada boyun düzleşmesi var.Gitmediğim doktor kalmadı geçen sene fizik tedavi gördüm 5-6 ay rahatlattı beni ama geçici bir çözüm sonra boyun yastığı aldım oda biraz rahatlattı en azından sabahları üzerimden tren geçmiş gibi kalkmıyorum doktorların verdiği izometrik hareketleri de en azından günde 1 defa yapıyorum fakat kolumda 1 yıldır çok uyuşma var geçmiyor.uzun süre hareketsiz kalınca çok ağrıyor ve parmaklarımın hissi gidiyor.6 ay önce masör biriyle tanıştım ozon yağıyla masaj yapmayı gösterdi bana evde birisi çok rahat uygulayabilir ilaçtan ve fizik tedaviden daha etkili bu sayede kulunçlar ve sıkışan sinirler gevşiyor ve birde sırt üstü yüzmek çok iyi geliyor.Birçok kişi bu rahatsızlığın geçmeyeceğini söylüyor bu kemik nasıl yamulduysa düzelme şansıda var bence ama çok çaba sarf etmek gerekiyor.Birde plates denemek istiyorum yapan var mı merak ediyorum ve birde vale hanımın numarası varsa bana da gönderebilir misiniz?

bende aynı şekilde boyun düzleşmesi problemi yaşıyorum baş boyun ağrısı baş dönmesi gibi sıkıntılarım var..nöroloji kbb kardiyoloji fizik bütün bölümleri gezdim bi sonuç alamadım.şimdi yeni bi fizik doktoruna gidiyorum kuru iğne tedavisi başladı boyun sırt ağrılarım baya azaldı ama dönme sorunu hala var fizik tedaviye başlıyoruz şimdide bi faydası olurmu dersiniz doktor geçer uzun bir tedavi süreci diyor sormak istedim burda bu sorunlaraı atlatan varmı yani bi sonuç alma şansımız varmı dersiniz

selamlar. bana iletebilirmisiniz telefonunu.
çok memnun kalıcam.

0533 336 96 96 . bu numaraya iletirseniz çok minnettar olurum.

merhaba arkadaşlar ben de bu dertten muzdaribim. uzun zamandır ağrılarım yoktu ama bu aralar stresten olsa gerek sırt ve boyun ağrısı çekiyorum. ama benim asıl derdim unutkanlık ve dikkat dağınıklığı. var mı bunun bir çaresi? iş arama aşamasındayım sınavlara giriyorum ama konsantrasyon sağlayamıyorum. benim tüm hayatıma etki edecek birşey olmaya başladı bu

ayrıca size öneri alçak ve yumuşak yastıkta yatın, rahatsız olsanız da bir süre sonra alışıyorsunuz, iyi geliyor.

boyun düzleşme için yastık gerçekten rahatlatıyormu? kullanan arkadaşlar yazabilirmisiniz?

merhaba arkadaslar 3 gün önce doktora gittim bnde bas agrısı kollarda uyusma cabuk yoruluyordum. boyun düzleşmesi var dedi.. prozac ve migrex ilaçlarını verdi.. prozac antidepresan boyun düzleşmesiyle ne ilgisi var anlamadım... siz hangi ilaçlarını kulllandınız

arkadaşlar boyun düzleşmesi için boyunluk kullanan oldu mu aranızda faydası oluyor mu??

merhaba bende de boyun düzleşmesi var aynı zamanda dört tane de fıtık varmış boyunluk aldım kullanıyorum gece bi de mr sonucuna bakınca bir hafta kullanmak üzere bi ilaç verdi boyunluk alışmadan önce rahatsız bile etti şimdi alıştım sabah rahat uyandığımı söyleyebilirim.. benim fıtıklardan ikisi ileri safhaymış duyan herkes hamam tavsiye ediyor, ilk fırsatta gitmeyi istiyorum inşallah.. bir de bi abi var iş yerinde bal çörek otu karışımı yemiş fıtığı için memnun kalmış ben de deneyeceğim... gerçekten çok ağrım oluyor bazen...

VALE HANIMI TANIYANLARIN İNSANİYET NAMINA, iletişim bilgilerini vermesi rica olunur

üye en son 2009 yılında siteye girmiş, yani mutlaka ona bu entry ye mesaj yazıldıgına dair email gidiyordur ama ilgilenmemiş

istanbulda oturan bu hanımı tanıyan duyan varsa lütfen yazsın

sanırım bu vale hanım bir rus isminden anladıgım ,onlarda bazı alternatif uygulamalar, ve masaj yöntemleri de yaygın
bizim bilmedigimiz bir sinerji ile düzeltiyor olabilir

napsak nerden ulassak ?

5 yıldır burada ağrısı olan hasta insanlar bu hanımın telefonunu rica ediyor bir allahın kulu da gelip yazmıyor
ne kadar ilginç

Arkadaşlar boyun düzlüğü için ortopedik yastık kullananız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…