Kızlar aranızda boyun düzleşmesi sorunu yaşayan var mı?

bendede 2 yıldır boyun düzleşmesi var
fizik tedavi gördöm ama oda bisüre rahatlatıyo sonra ağrılar yine başlıyo
bunun tedavisi egzersizlere devam etmek ve yastıksız uyumak
boynumuzun altına havluyu rulo yaparak koymak çok rahatlatıyo

acaba tamamen düzelme ihtimali nedir :44:

Ben yıllardır dr dr gezdim.Sırtımdan boynumdan iğneler vuruldum.Fibromiyalji ve boyun düzleşmesi denildi.Daha sonra beyin cerrahına yönlendirdiler.O da bana chiari diye beyin sapı ile ilgili bir teşhis koydu ve 2007 de 2 kez beyincik ameliyatı geçirdim.Daha sonra bu ağrılarım devam etti geçen kış sonu boyun kemiklerime platin takıldı.Ama boyun ve sırt ağrım hatsafhada devam ediyor.Dünyanın parasını verdim ve acısını çektim.Daha sonra ataklar geçirmeye başladım.Baş dönmesi mide bulantısı baygınlık hissi ve köpük çıkartarak kusuyordum.Titreme terleme ve üşüme.İğrenç bir durum tarifsiz..Dr dr dolaştım.Nöroloji DR hep farklı teşhis koydular.Birisi MS birisi EPİLEPSİ birisi panik atak...Ben panik atak olamazdım.Kendimi biliyorum çünkü.Daha sonra dr lara gitmekten vazgeçtim araştırma yaptım.Gönende DR ŞAHİN PRİYEV diye bir dr var anatomi profu.. ona gittim..Muayne oldum.Vucudun haritasını çıkarttıyor.Bende İLERİ DERECEDE boyun düzleşmesi varmış.Acil tedavi olmam gerekiyormuş.Fizik tedavi ve akapunkturla 20 seans..Şimdi araştırma yapıyorum..Tabi bu konuda fiyat da çok önemli..20 seans yani..
Durumum vahim yani..Sinirlerim hep gergin hep ağrım var ve canım yanıyor.Beynim uyumuyor. Potansiyel seri katil gibi dolaşıyorum sinir gerginliğinden.Beyne giden iki damarda daralma varmış.Napıcam bilmiyorum. Vale hanımada gideyim bari..Telefonunu ve nerede olduğunu bana özel msj atabilirmisiniz.Yada bildiğiniz tecrübe ettiğiniz nöral tedavi drları ve hastaneleri var mı?Cevaplarınız için şimdiden çook teşekkür ederim....

kızlar bende de ileri derece de düzleşme var ama dr bana ne boyunluk nede fizik tedavi yazdı sizlerin yazdığı şeyleri tavsiye etti birde bir kağıt verdi bunları yap diye ben kendimi biliyorum yapmayacağım . Size bişey sormak istiyorum pilates iyi gelirmi boyun düzleşmesine ? birde benim boynum ve omuzlarımda çökme olmuş.

kızlar merhaba bilenlere sormak istiyorum
bende de boyun düzleşmesi var ama benim sorunum ağrıdan çok başımdaki sersemlik hissi
sizlerde de oluyormu kafanın arkasında tam ensenin bittiği yerde ki çukurda hafif ağrıyla beraber bi uyuşukluk basınç kafada sersemlik hissi başım dönüyo gibi ama cisimler dönmüyo sanki kafam iki yana sallanıyor gibi oluyo sonrada kafamın üzerine bi ağrı tepemde bi baskı hissediyorum ben bunun sebebi sadece boyundanmı yoksa beynimde de bişey varmı diye korkmaya başladım
sizlerde böyle sıkıntılar yaşıyormusunuz ?????

canım aynı seyleri yasıyorum..ben bas dönmesi sikayetyle doktora gittiğimde ögrendim boyun duzlesmesinden oldugunu.yer ayagımdan kayıyor bulantı yapıyor zor yrüyodum.bas dönmesi icin ilac kullanıyorum 14gün fizik gördüm ama stresli zamanlarımda o kayma hissi yine geliyor.beyin mrı cekildi boyun ultrasonu her sey temiz cıktı.ileri derecede boyun düzlemesi sadece..

Ben Tempurun yastığını kullanıyorum, özel boyun yastığını. Biraz pahalı, ama gerçekten boyun düzleşmesi ve fıtığı olanlar için birebir. Biraz alışma sürecinde sorun yaşıyorsunuz ama daha sonrada başka yastıkta yatmak istemiyorsunuz :KK9:

Boyun ağrılarımı azalttı ayrıca düzleşmede ilerlemeden ziyade,daha da düzelme göründü. Bence sizde ortopedik yastıkları araştırın; gerçekten farkını hissedeceksiniz.

Ben Tempurun yastığını kullanıyorum, özel boyun yastığını. Biraz pahalı, ama gerçekten boyun düzleşmesi ve fıtığı olanlar için birebir. Biraz alışma sürecinde sorun yaşıyorsunuz ama daha sonrada başka yastıkta yatmak istemiyorsunuz :KK9:

Boyun ağrılarımı azalttı ayrıca düzleşmede ilerlemeden ziyade,daha da düzelme göründü. Bence sizde ortopedik yastıkları araştırın; gerçekten farkını hissedeceksiniz.

ya bende be house nın vısco elastık yastığını aldım sızce ıyımı? Ama aldıktan sonra boynum agrımaya basladı bıraz ya bu boyun duzlesmesı cok kotu bısey ınsanı hayattan sogutuyo

ya bende be house nın vısco elastık yastığını aldım sızce ıyımı? Ama aldıktan sonra boynum agrımaya basladı bıraz ya bu boyun duzlesmesı cok kotu bısey ınsanı hayattan sogutuyo

Yastığınız ağrıtıyorsa bence hemen değiştirin, normalde ağrıyı daha da tölere edebilmesi lazım yastığın.

Kaldı ki siz yastıktan sonra boynunuzun ağrıdığını söylüyorsunuz; piyasada zebille bu tarz yastık yapan firmalar var. Ama bir çoğunun içeriği/malzemesi olması gereken gibi değil.

Uygun fiyatta ve kaliteli othello var; MD1 yastıktı sanırım.Kodunu hatırlamıyorum.Onu önerebilirim.

Ben epey bir süre onu kullandım,çok memnun kaldım. Bir arkadaşımda aynı sorunu yaşıyordu,denemediği marka kalmamıştı. İçlerinden en çok bundan memnun kaldığını söyleyip önermişti; açıkcası diğerlerine nazaran rahat ve boyun desteğini sağlayan bir yastık.

Sonra Tempur'a geçtim,şimdi daha da çok memnunum.Eğer imkanınız varsa hiç düşünmeden Tempur alın. Ama othello yada İşbir'in yastığınıda önerebilirim.

Eğer değiştirmeye karar verirseniz evdekine bakıp othello'nun kodunu söyleyebilirim. Koçtaş'ta ara ara indirimler oluyor o markada.

Gerçekten zor bir hastalık, geçmiş olsun...

Yastığınız ağrıtıyorsa bence hemen değiştirin, normalde ağrıyı daha da tölere edebilmesi lazım yastığın.

Kaldı ki siz yastıktan sonra boynunuzun ağrıdığını söylüyorsunuz; piyasada zebille bu tarz yastık yapan firmalar var. Ama bir çoğunun içeriği/malzemesi olması gereken gibi değil.

Uygun fiyatta ve kaliteli othello var; MD1 yastıktı sanırım.Kodunu hatırlamıyorum.Onu önerebilirim.

Ben epey bir süre onu kullandım,çok memnun kaldım. Bir arkadaşımda aynı sorunu yaşıyordu,denemediği marka kalmamıştı. İçlerinden en çok bundan memnun kaldığını söyleyip önermişti; açıkcası diğerlerine nazaran rahat ve boyun desteğini sağlayan bir yastık.

Sonra Tempur'a geçtim,şimdi daha da çok memnunum.Eğer imkanınız varsa hiç düşünmeden Tempur alın. Ama othello yada İşbir'in yastığınıda önerebilirim.

Eğer değiştirmeye karar verirseniz evdekine bakıp othello'nun kodunu söyleyebilirim. Koçtaş'ta ara ara indirimler oluyor o markada.

Gerçekten zor bir hastalık, geçmiş olsun...

saolun cok tesekkur ederım.ben hukuk fakultesını kazandım. Dersler felan cok agır olacak benım bu soruna cozum bulmam lazım cunkı ınsanı depresyona sokuyo strese gırıyorum yastıgımı degıstırdım othellonunun kodunu verırsenız cok sevınınrım bırde tempuru nerden bulabılırım.

saolun cok tesekkur ederım.ben hukuk fakultesını kazandım. Dersler felan cok agır olacak benım bu soruna cozum bulmam lazım cunkı ınsanı depresyona sokuyo strese gırıyorum yastıgımı degıstırdım othellonunun kodunu verırsenız cok sevınınrım bırde tempuru nerden bulabılırım.

Canım tempur'u yatsan mağazalarında bulabilirsin sadece. Yatsan'ın sitesinden satış yerlerini bulabilirsin. Gerçekten diğer yastıklardan çok farkı var. Zaten tempur dünyaca bilinen nasa teknolojisiyle üretilen ürünlere sahip olan bir marka. Markayı araştırırsan ne demek istediğimi anlayacaksın.
Othello'nun kodu: Medi classic M1...Fotoğrafını ekliyorum.

$155672cd9a7b23281c0945b4da37fa33.jpg

Canım tempur'u yatsan mağazalarında bulabilirsin sadece. Yatsan'ın sitesinden satış yerlerini bulabilirsin. Gerçekten diğer yastıklardan çok farkı var. Zaten tempur dünyaca bilinen nasa teknolojisiyle üretilen ürünlere sahip olan bir marka. Markayı araştırırsan ne demek istediğimi anlayacaksın.
Othello'nun kodu: Medi classic M1...Fotoğrafını ekliyorum.

Eki Görüntüle 518154

Çok teşekkür ederim araştırıcam inşallah.

Az önce bende bununla ilgili konu açtım görmedim boşuna açmış oldum neyse artık...

Bende 2 aydır boyun düzleşmesi dendi çok ağır bi şekilde yaşıyorum çanta poşet hiç bişey taşıyamaz oldum mide bulantısıyla birlikte gelen ağrılar resmen beni bitiriyo hayattan soğudum hiç geçmicekmiş gibi ağrılarım oluyo 3 gün süren ağrılar yaşıyorum düzleşmeden daha ciddi bişey var gibi öyle kötü ki anlatamam beyin cerrahisine gittim 1.sinde film cekti düzleşme var dedi ilaçlar fayda etmeyince 2. kez gittim fizik tedaviye yönlendirdi ama MR falan bakılıp daha net bi netice gerek başka bi doktora daha görüncem bu doktor başından savar gibi davrandı ağrılarım dayanılmaz şuan bile pc başında zor durup yazıyorum bunları boyun yastıgı arıyorum kullanan önerisi olan varsa lütfen bi yazabilir mi çok zor durumdayım:KK50:

Yıllarca bel fıtığı boyun fıtığı çeken arkadaşım, ve menisküs olan eşimi çok sevdiğim bir ağabeyimin tavsiyesiyle (kendisini de tedavi etmiş) Sibiryalı bir şifacı ve aynı zamanda doktor olan Vale hanıma götürdüm. Bizi yönlendiren ağabeyimizden Allah binlerce kez razı olsun... Çok şükür ikisi de o kadar iyiler ki... Arkadaşım yirmi yıldır çekiyordu, hem boyun fıtığı hem de bel fıtığı vardı. Bana inanmadı önce, olur mu öyle şey dedi. Vale hanım daha ilk seferinde ona daha dokunmadan tüm sıkıntılarını söyleyince, kuşkuyla bana bakarak sen mi söyledin dedi. Elindeki uyuşmadan karın bölgesindeki titremelere varana kadar her şeyi söyledi hanım. Arkadaşım kendini teslim etti ona ve sonuç gerçekten mucize. İki seansta arkadaşımı toparladı. Eşimin tedavisi de aynı şekilde iki seansta sonuçlandı. Biraz ağrı oluyor tedavi sırasında, zira ağrıkesici kullandırmıyor. Üç ay geçti üzerinden, çok şükür ikisi de çok iyi. Eşim topal geziyordu ve kendisinin doktorlara hiç güveni olmadığından bir türlü ikna edemiyordum, iki sene topal gezdi. Şimdi o kadar iyi ki hala inanamıyorum..
Buradaki sıkıntıları okuyunca bunları yazmadan edemedim. İsteyen arkadaşlara bu hanımı gözü kapalı tavsiye ederim. İnanın o kadar başarılı ki bu hanım, reklama ihtiyacı yok. İnternetten filan bulamazsınız. Televzyonlara da çıkmıyor çok ısrar edildiği halde. Bizler gibi tedavi olanlar onun reklamını zaten yapıyor... İsteyen arkadaşlar olursa seve seve veririm telefonunu. Bana dua edersiniz yeter. Seansı yüz lira bu arada... Reklam olmasın diye yazmıyorum numarasını... Benden söylemesi karar sizin...

Bu hanımın bilgilerini bana da mesaj olarak gönderebilirmisiniz lütfen babamında boyunda ve belde fıtık var benim ileri derecede düzleşme sorunum var

10 küsür senedir arıyorum..Arayan dermanını bulur demişler:)İnşallah olucak..Gönen kaplıcalarında azeri asıllı anatomi prof..var..5 ay ona gitmiştik eşimle..Boyun düzleşmemin hat safhada olduğunu ve ciddi sıkıntılarımın dahada artacağını söyledi.Burada fizik tedavi görmen gerekiyor 20 seans dedi..O kadar işimden uzak kalamazdım..Şimdi ağrım ve ataklarım burnuma dayandı..Ve 10 güne kadar gidiyorum..İnşallah gelişmeleri yazacağım ve iyi olursam sizede tavsiye edicem..Önce ben kobaylık yapayım:)))Bu arada kuru iğne tedavisi dışında kendiside fizik tedavi yapıyor...Havuz kaplıca masaj da var...iNŞALLAH İYİ OLACAĞIZ.Ve iki dr daha var birisi şirinevlerde diğeri muğlada onlar hakkındada bilgi topluyorum..Ağrısız ve ataksız günler hepimizeeeee******

mrb kızlar bursada ali...... die bi dr varmıs soyadını unuttum meshur bi dr mus.. arkadasımda bel fıtıgı vardı kız aglaya aglaya gitti yatalak durumda, oynaya oynaya geldi,kız hergün aglıodu yataktan kalkamıodu bebegi var emziremiyordu bile kalkıp simdi süper oldu kız. dr lar umutsuzdu ameliyat dediler iyilesmeyebilirde demişlerdi. ameliyat olmadan fizik tedaviyle ayaga kalktı cok iyi oldu.arastırın derim...geçmiş olsun herkese,Allah hayırlı şifalar versin

ayrıca eklemek istiyorum bende de boyun düzleşmesi fıtıga cevirdi ve 1,5 yıldır cok cektim,başımı tutamıyorum agrı baslayınca kürek kemiginden boyna kadar müthiş agrım oluyor bir ara 15-20 günde bir acile gidiyordum,dr lar kas gevsetici ve kortizon veriyorlar ameliyat demiyorlar şimdilik ama cokk kötü bi durum :KK50: silikon yastık iyi geliyor ve stres olmayacaksınız kaslar gerilio agrı baslıo :KK14: boyunluk veriyorlar insanın psikolojisi bozuluyor :KK31: aman dikkat edin kızlar ilerleyip fıtıga cewirmesin:KK50:

X