Kızlar aranızda boyun düzleşmesi sorunu yaşayan var mı?

kızlar bu saydığınız bi çok şikayet bendede var.yürürken dengesizlik,baş dönmesi,mide bulantısı,kulak çınlaması,baş ağrısı,dişlerime kadar yayılan ağrılar,uykudan halsiz bi şeklide uyanmak,unutkanlık,sersemlik,ne ararsan yapıyor bu meret hastalık.zaten dr de dedi bana yapar die.iki poşet taşıyamaz hale geldim kolarım kesiliyor sanki atasım var poşetleri o derece yani..fizik tedavide gördüm ilaçta kullandım ama egzersiz tam yaptım denilemez.emin adımlarla fıtığa doğru ilerliyorum çünkü bu hastalık sonu boyun fıtığı.son günlerde ağrılardan ağlama derecesine geldim çok kötüyüm ne yapcam bilemiyorum...

mide bulantısı, kronikleşmiş bi baş ağrısı, kolda ağrı ve güçsüzlük, uykunun eziyet haline gelmesi hepsi var : ( nihayet teşhişs de konuldu boyun düzleşmesi ve küçük bi fıtık. beni en çok etkileyen uyku kalitemin sıfır olması. ayrıca baş ağrısıyla uyanmak nefret bi duygu. ilaç verildi şimdilik ama doktordan ve hastaneden hiç memnun değilim mecburiyetten oraya gittimn kendime iyi bi doktor bulmalıyım sanırım.

zabıt katibiyim ve meslek hastalığı..

sırt ağrılarından ölüyorum...

sürekli masaj ve hareketler yapıyorum..

ınsanın canını sıkan, dayanılmayacak ağrılar yaşatan bir rahatsızlık! Malesef ki bende de var.
Fizik tedaviymiş,ilaçlarmış derken insanın içini daraltıyor resmen,hiç kurtulamayacakmışım gibi geliyor.
Doktorumun bana dediği önemli bir ayrıntıyı sizlele paylaşmak istiyorum, EĞER BU RAHATSIZLIĞI ATLATMAK ıSTıYORSANIZ STRESTEN OLABıLDıĞıNCE UZAK DURUNUZ!

günaydın kızlar.. bende de boyun düzleşmesi çıktı yapılan grafi sonucunda. dün fizik tedaviye başladım. yaklaşık 10 seans sürecekmiş. sonra egzersizlere başlayacağım doktorumuz gösterdiği şekilde. iyice düzelincede platese başlıcam Alahın ızniyle. yoksa masa başında oturmaktan zürafa boynu gibi oldu boynum :KK43:

psikolojik destek veren doktor oluyor mu,bana da hafif bir depresan hap verdi mesela..herhalde gergin sinirler için...

şu fizik tedavi de ne yapılıyor .içeriğini anlatabilirmisiniz?
bir de boyun için yapabileceğimizi egsersizleri gösteren link biliyormusunuz?

şu fizik tedavi de ne yapılıyor .içeriğini anlatabilirmisiniz?
bir de boyun için yapabileceğimizi egsersizleri gösteren link biliyormusunuz?

canım önce ultrason aleti gibi bi alet var,omuzlarına boynuna ve sırtına jel sürüp o aleti 4 dakika kadar tüm sırtında gezdirio.amacı kasların sıcağa karlşı dayanıklılığını artırmakmış. o jelden sonra 4 tane elektrot var içinden akım gçen ikisini boynunun yan taraflarına ikisinide sırt tarafına koyuo üstünü sıkıca kapatıo. akım verio bi 20 dk kadar sonra bi 20 dakka kadar da akımı fazlalaştırıyor.45 dakka falan yanı toplam. ama sıcaktan resmen mayışıosun kaydirigubbakcemile3

boyun egzersizi içinde bi link verim sana
http://www.uzmantv.com/masa-basinda-calisanlar-hangi-boyun-egzersizlerini-yapabilir

Yıllarca bel fıtığı boyun fıtığı çeken arkadaşım, ve menisküs olan eşimi çok sevdiğim bir ağabeyimin tavsiyesiyle (kendisini de tedavi etmiş) Sibiryalı bir şifacı ve aynı zamanda doktor olan Vale hanıma götürdüm. Bizi yönlendiren ağabeyimizden Allah binlerce kez razı olsun... Çok şükür ikisi de o kadar iyiler ki... Arkadaşım yirmi yıldır çekiyordu, hem boyun fıtığı hem de bel fıtığı vardı. Bana inanmadı önce, olur mu öyle şey dedi. Vale hanım daha ilk seferinde ona daha dokunmadan tüm sıkıntılarını söyleyince, kuşkuyla bana bakarak sen mi söyledin dedi. Elindeki uyuşmadan karın bölgesindeki titremelere varana kadar her şeyi söyledi hanım. Arkadaşım kendini teslim etti ona ve sonuç gerçekten mucize. İki seansta arkadaşımı toparladı. Eşimin tedavisi de aynı şekilde iki seansta sonuçlandı. Biraz ağrı oluyor tedavi sırasında, zira ağrıkesici kullandırmıyor. Üç ay geçti üzerinden, çok şükür ikisi de çok iyi. Eşim topal geziyordu ve kendisinin doktorlara hiç güveni olmadığından bir türlü ikna edemiyordum, iki sene topal gezdi. Şimdi o kadar iyi ki hala inanamıyorum..
Buradaki sıkıntıları okuyunca bunları yazmadan edemedim. İsteyen arkadaşlara bu hanımı gözü kapalı tavsiye ederim. İnanın o kadar başarılı ki bu hanım, reklama ihtiyacı yok. İnternetten filan bulamazsınız. Televzyonlara da çıkmıyor çok ısrar edildiği halde. Bizler gibi tedavi olanlar onun reklamını zaten yapıyor... İsteyen arkadaşlar olursa seve seve veririm telefonunu. Bana dua edersiniz yeter. Seansı yüz lira bu arada... Reklam olmasın diye yazmıyorum numarasını... Benden söylemesi karar sizin...

merhaba canım banada numarasını ve bulunduğu yeri yazarsan çok sevinirim.opuyorumnanaktan

psikolojik destek veren doktor oluyor mu,bana da hafif bir depresan hap verdi mesela..herhalde gergin sinirler için...

Genelde antidepresan veriyorlar, düşük dozda... Çünkü sinirler ne kadar gergin olursa ağrı o kadar artıyor...
Ben hala bir çözümünü bulamadım.
Bu aralar GNC nin haplarına başladım bakalım... Kullanan oldu mu hiç GNC nin ürünlerini?

arkadaşlar bende de var boyun düzleşmesi insanın hayatını olumsuz etkiliyor depresyona kadar götürüyor panik atak oluyor insan bana bu teşhis 3yıl önce kondu tabi ben inanmadım çünkü o kadar kötüydüm ki altında daha kötüsünü aradım başka hastalık aradım gitmediğim dr kalmadı bi sürü beyin emarım çekildi ilaçlı ilaçsız tahliller ve sonunda tansiyonum yükselmeye başladı meğersem tansiyon yüksekliğini bile boyun düzleşmesi yapıyormuş baş ağrısı baş dönmesi kulak çınlaması ve ben bunları yıllardan beri çekiyorum ama inş artık bitti çünkü bugün tedaviye başlıyorum:)allah herkeze geçici hastalıklar versin amin hepinise geçmiş olsun

byun düzleşmesini birçok şey tetikliyor. bende hem boyun hemde bel düzleşmesi var. bunda etken olarak doktorum meslek hastalığı dedi. akşama kadar bilgisayarda oturmam en büyük etken. 78 senedir bununla mücadele ediyorum. ama kendimi fazla yormadan işlerimi yapıyorum. çok ağrım olduğunda dinlenmem şart. kas gevşetici içiyorum sürekli. boyun düzleşmesi boyunda ağrı baş dönmesi mide bulantısına kadar varıyor. bunun hiçbir tedavisi yok malesef. yalnızca hareketlerle ilaçlarla biraz daha hafifletebiliriz o kadar.

merhaba banada bu doktorun telefonunu yazarsan çok sevinirim belki bi işe yarar şimdiden çok teşekkürler

arkadaşlar bendede 2 senedir boyun düzleşmesi var.bende kalp ağrısına benze ağrılar oluyor sol tarafta kol sırt ve ara ara göğüs ağrısı sizdede oluyormu?bazen korkuyorum acaba kalpmi var diye.

merhaba.Ben de 7 sene önce boyun düzleşmesi sorunuyla dayanılmaz ağrılar cektim. Hergün yapılması gerekir boyun ve bel hareketlerinin .Namaz kılarken yapılan hareketler de cok faydalı.Ben de gene boyun kaynaklı bas dönmeleri oluyor zaman zaman .Boyun ve bel hareketleri yapıyorum.Volteren sürüyorum,anneme masaj yaptırıyorum:KK3:,masaj kan dolaşımını attrırıyor iyi geliyor.

SAĞLIK EN BÜYÜK MUTLULUKTUR. :95:

canım geçen bende boyun ve bel ağrılarım için doktora gittim sonuç bende de boyun düzleşmesi çıktı.ortopedik yastık aldım ilaçları kullanmama rağmen ağrılarım geçmedi tekrardan doktora gideceğim.gerçekten çok ağrı verici bu boyun düzleşmesi:KK50:

X