Kızlar aranızda boyun düzleşmesi sorunu yaşayan var mı?

Ben almayı düşünüyorum kimse bir şey yazmamış ben de merak ettim araştırdım ama bulamadım. kullanınca yazarım buraya
Alıp bir köşeye atmak istemiyorum gerçekten yarıyorsa aksatmayalım. Baş dönmelerim oluyor benim :/

ben yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum büyük ölçüde rahatlattı beni. başta bende tereddütlü almıştım ama değdi .alıştım baya .tavsiye ederim.

ben yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum büyük ölçüde rahatlattı beni. başta bende tereddütlü almıştım ama değdi .alıştım baya .tavsiye ederim.

sen nerden aldın acaba? ben çok araştırdım bir sürü de para verdim yastığa ama geçmedi boynumun ağrısı. Gerçi biraz sabırsızım galiba daha 2 hafta oldu alalı ama geçsin artık istiyorummm

sen nerden aldın acaba? ben çok araştırdım bir sürü de para verdim yastığa ama geçmedi boynumun ağrısı. Gerçi biraz sabırsızım galiba daha 2 hafta oldu alalı ama geçsin artık istiyorummm

sabır gerek. birde egzersiz şart bırakmamak lazım .terleyince boyun çabuk tutuluyor cereyandan ,klimadan uzak durulmalı. boyuna kağıt havlu konulmalı.
sizede geçmiş olsun Allah şifa versin.

hala boynumda agrı çare arıyorum..birde omuz sıkışması eklendiii ..yeminle gecem gündüzüme karıştı bune yaaaa..
varsa çaresini bile arkadaşlar allah rızası için yazın yaaabazen boynumu koparasım geliyorr

fizik tedavinin faydası oldumu acaba?

arkadaşlar aynı sorun boyun düzleşmesi,omurilik düzleşmesi bendede var maalesef. üstelik üniversite öğrencisiyim illa eğilmek zorundayım gerek ders çalışırken gerek bilgisayar başında. o kadar sıkıntılı bir hastalık ki acaba sizdede aynı etkiler var mı merak ediyorum. ciddi derecede sol kolumda uyuşukluk oluyor bazı vakitler sağ kolumdada hissediyorum sinirlerimin çekildiğini ve ciddi bir baş ağrısıda denmez kafam ağrıyor içi zonkluyor bildiğiniz ve boynumdan sırtıma ciddi bir ağrı oluyor. othello denilen yastığın faydasını gördüğümü söyleyebilirim ama bunun haricinde ağrılar başldığında dayanılmaz oluyor. denildiği gibi sinirlilik durumu bu hastalığı daha bir etkliyor hemen boyun ağrısı başlıyor. daha 19 yaşındayım ve ne yapacağımı bilmiyorum. vize haftası final haftası geliyor stresli dönemlerden geçiyorum. allahım şifasını verir inşallah

Boyun Düzleşmesi bendede var.fizik tedaviye gittim..yıllardır boyun yastığıyla uyuyorum..kas gevşeticiler agrı kesiciler..bitkisel tabletler kullandım..germe boyun diski satın aldım..yoookkkk..gecmiooo..tek çare egzersiz ve yatmadan önce yapılacak 10 dklık masaj

Tek çaresi egzersizle kasları güçlendirmek.Doktorumun söylediği boyun düzleşmesi tamamen düzelmiyor.Fakat egzersiz ve tedavilerle günlük yaşamı etkilemez hale gelebiliyor.Fizik tedavi ve rehabilitasyon aldım defalarca ama hareketleri bırakırsanız tekrar ağrılar başlıyor.

Elif hanim suan Nasılsıniz fayda gördünüz mü şikayetleriniz boyun duzlesmesinden miymis yazarım demişsiniz çok olmuş aynı belirtileri yaşıyorum merak ettim

bende son 3 4 aydır boynumda sinir sıkışması gibi ağrılar ataklar yaşıyordum ama hep son zamanlarda yaşadığım strese yordum.. aklıma fıtık ya da düzleşme gelmedi.. Bi gün ofiste geçirdiğim ataktan sonra soluğu röntgende aldım ve düzleşme olduğunu öğrendim bende.. süründüren ağrılar yaşadım ilaç kullandım boyunluk taktim ama çok şükür ki doktorumu ve merkezimi çok iyi seçmişim.. şimdi aynı yerde fizik tedavi alıyorum ve ağrılarıma çok iyi geldi her gün kendini hatırlatan sancılarım geçti.. iyi ki aksatmamışım iyiki kabullenmemiş ve Orthoroma gidip tedavi olmuşum. sizlere tavsiyem geçici kulaktan dolma çözümlerle vakit kaybetmek yerine harekete geçin..

arkadas allah riazsi icin yazarmisin doktorun adini numarasini

Merhaba.Ben de yaklaşık 20 senedir boyun düzleşmesi problemi yaşıyorum.Girmediğim doktor kalnafı.Çözüm bulamadım.Lütfen yazdığınız şifacının iletişim bilgilerini paylaşır mısınız

Bendede var oldugunu düsündügüm hastalık.. doktora gitmeyi düsünuyorum ama hep ihmal ediyorun.Boyun baş ense kökunde ağrı,kollarda uyuşma,baş dönmesi,göz kararması bu şikayetler sizdede oluyormu ???butun tahlillerimi yaptirdim aile hekiminde hersey normal dedi duzlesmeden suphelendi göz kararmmamdan ötüru

Merhaba bende de boyun düzleşmesi var ağrım göğsüme vuruyor sanıyorum kalbim yerinden çıkacak sizde de öyle bi durum oluyor mu kolum koltuk altım göğsüm her yere vuruyor resmen

Merhaba konu çok eski ama bende de sendeki problemler var nasılsın sebebi ne çıktı basınç sersemlik baskı aynı şeyler cevap verirsen çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…