- 26 Mayıs 2020
- 537
- 698
- 53
- 30
- Konu Sahibi Pembesacli Rapunzel
-
Sari tektas bana cok ucuz basit hatta sahteymiş gibi geliyor.Kızlar merhaba,
Erkek arkadaşım evlenme teklifi etti. Yüzüğü sürpriz olsun diye bana sormadan almış. Beyaz altın almış. Fakat ben alyansımı sarı altın istiyorum ve beyaz tektaşla uyum sağlamayacağını düşünüyorum.
Sizce, beyaz altın yüzük sarıya döndürülür mü kuyumcuda yapan bilen duyan var mı kullanan var mı lütfen yardımcı oluun
Cevap için teşekkür ederimBeyaz tektaşın sarı alyansla uyum sağlaması gerekmiyor ki zaten. Benim öyle, hiç rahatsız etmedi. Sarı altın tektaş çok kıro duruyor hem.
Güzel duruyor. Sadece benim değil, çevremdeki herkesin tektaşı beyaz, alyansı sarı. Hiç de acaba gümüş mü diye düşünmedim. Tektaşın yüzük kısmı 8 ayar beyaz altından yapılır genelde. Emin olun sarı alırsanız kötü durur.Cevap için teşekkür ederimgüzel duruyor mu ikisi birlikte yani tektaş gümüş gibi duracak gibi geliyor hep bana alyansın yanında
Peki çok teşekkür ederim cevaplarınız için içim çok rahatladı kararım değişti hattaGüzel duruyor. Sadece benim değil, çevremdeki herkesin tektaşı beyaz, alyansı sarı. Hiç de acaba gümüş mü diye düşünmedim. Tektaşın yüzük kısmı 8 ayar beyaz altından yapılır genelde. Emin olun sarı alırsanız kötü durur.
Sarı hiç hoş durmuyor beyaz gayet güzel benceKızlar merhaba,
Erkek arkadaşım evlenme teklifi etti. Yüzüğü sürpriz olsun diye bana sormadan almış. Beyaz altın almış. Fakat ben alyansımı sarı altın istiyorum ve beyaz tektaşla uyum sağlamayacağını düşünüyorum.
Sizce, beyaz altın yüzük sarıya döndürülür mü kuyumcuda yapan bilen duyan var mı kullanan var mı lütfen yardımcı oluun
beyaz tektaş daha şık duryor bana göre, hem beyaz hem sarı olmak üzere 2 tane tektaşım var beyaz daha şık sade ve güzel duruyor, alyansınızıda sarı beyaz altın karışık alabilirsiniz yada sarı alıp alyansı ve tektaşı ayrı parmaklarınıza takarsınız.Kızlar merhaba,
Dün bir alyans denedim aslında hem beyaz hem sarı altın karışık. Beyaz tek taş ile çok hoş durdu gerçekten. Bu konularda biraz tecrübesizim çok uzak kalmışım bu konulara. Yardımlarınız için teşekkür ederimbeyaz tektaş daha şık duryor bana göre, hem beyaz hem sarı olmak üzere 2 tane tektaşım var beyaz daha şık sade ve güzel duruyor, alyansınızıda sarı beyaz altın karışık alabilirsiniz yada sarı alıp alyansı ve tektaşı ayrı parmaklarınıza takarsınız.
Rica ederim çok mutlu olursunuz inşAllah :)Dün bir alyans denedim aslında hem beyaz hem sarı altın karışık. Beyaz tek taş ile çok hoş durdu gerçekten. Bu konularda biraz tecrübesizim çok uzak kalmışım bu konulara. Yardımlarınız için teşekkür ederim ❤
Ben de hiç sevmem beyaz altın. Kro duruyor diyen arkadaşlar o modeline göre değişen bir durum. Bana da her zaman sipsivri klasik tek taşlar kaba gelmiştir. Sorunuz içinse benim bildiğim bu işlem yapılıyor. Gülüşte sarıya boyama oluyor o net. Ama altında da oluyor diye biliyorum. Benim yüzüğüm de rose altın. Sanki bunu konuştuk diye hatırlıyorum.Kızlar merhaba,
Ama şu sıkıntısı var. Gümüşte renk inanılmaz çabuk akıyor ve tam altın rengi durmuyor. Hani daha şeffaf duruyor. Ve 2 3 kez takınca tekrar eski rengine dönüyorKızlar merhaba,
Adam tek taş almış sen diyosun sarı olsaKızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?