- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.914
- 28
- Konu Sahibi streshanim
Son durumlar nedir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy sorma bin defa banlandım bu konuda güncelledikçe banlanıyorumSon durumlar nedir ?
Ban zamanın gelmiş demek kiAyy sorma bin defa banlandım bu konuda güncelledikçe banlanıyorum
Son durum; benimkiyle konuştuk. Sıcaklar geçince Eylül ekim gibi istemeye geleceklerini iddia ediyor. Bakalim nolacak :)) ben de merak ediyorum. Umarim oyalanmiyorumdur. Bir iki aya belli olur kızlar.Son durumlar nedir ?
Cidden bekleyecek misiniz ?Son durum; benimkiyle konuştuk. Sıcaklar geçince Eylül ekim gibi istemeye geleceklerini iddia ediyor. Bakalim nolacak :)) ben de merak ediyorum. Umarim oyalanmiyorumdur. Bir iki aya belli olur kızlar.
Sormayacağım yazmayacağım , sıcaklar geçmeden kız istendiğinde ne oluyormuş ? Kız istemenin iklimi tam olarak neymiş diye sormayacağımSon durum; benimkiyle konuştuk. Sıcaklar geçince Eylül ekim gibi istemeye geleceklerini iddia ediyor. Bakalim nolacak :)) ben de merak ediyorum. Umarim oyalanmiyorumdur. Bir iki aya belli olur kızlar.
Bir sonraki bahaneyi merak ediyor insan, salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır falanSormayacağım yazmayacağım , sıcaklar geçmeden kız istendiğinde ne oluyormuş ? Kız istemenin iklimi tam olarak neymiş diye sormayacağım
Sormayacağım yazmayacağım , sıcaklar geçmeden kız istendiğinde ne oluyormuş ? Kız istemenin iklimi tam olarak neymiş diye sormayacağım
Bahanenin kuyruklusu benim erkek arkadasım agustosta gelelim diyo ben de havalar cok sıcak eylül ekim daha iyi diyorum. sırf geciksin diyeSormayacağım yazmayacağım , sıcaklar geçmeden kız istendiğinde ne oluyormuş ? Kız istemenin iklimi tam olarak neymiş diye sormayacağım
Biri ölür muhtemelen, amcamın eşimin üvey babasının kuzeni tarzında biri ölür. Aile taziyede olur 2-3 ay yas vs .. tükeniyor bahaneler, sonra da kar gelir , soğuklar , don , zirai don falanBir sonraki bahaneyi merak ediyor insan, salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır falan
Üff ben lisede eşit ağırlıkçıydım hep bundan kaybediyorum hayattaÇünkü erirler çok basit
Fizik kuralı bu.
Bilmiyor musunuz gerçekten
Senelerdir bu memlekette Haziran-Temmuz-Ağustos’ta kız istenmez.
İsveç’te istenir mesela ama