kızlar acil bakın çok kötüyüm

aynen. esim dediki ben ablanı bir yere bıraksam olur mu dedi kızarak. ben de niye olmasın ben ablama güveniyorum dedim. eşimde ama ben eniştene güvenmiyorum diyo
Çünkü kendisi başkaları için böyle fantaziler kuruyor farkında değil misin? Demek ki ablan arabasına binse saldıracak dağ ayısı. Babandan laf işitmek şu adamla koyun koyuna uyumaktan daha gururlu bi hareket olur emin ol

Çalış işe gir bu adamı acil bırak, namussuzluk mu dul olmak? Kendini güzelce ifade et ailene de

Onlar öz aileniz. Sizin kötülüğünüzü istememişler ve yine istemezler. Bir süre başınıza kakarlar. Sonra alışırlar.

oyle yapcam artik ailesi ne dersede takmamaliyim. çünkü esimin babası calismamizi istemiyo kadin dedigin evde oturur zihniyeti
Evde otursun ki böyle pis düşünceleri iyice diretelim boşanmaya da gücü olmasın diyedir. Ailece pislermiş hiç görmedin mi evlenene kadar

oyle yapcam artik ailesi ne dersede takmamaliyim. çünkü esimin babası calismamizi istemiyo kadin dedigin evde oturur zihniyeti
Eşinizin babasının zihniyeti niye umrunuzda ki? Siz yetişkin bir bireysiniz. Kanunen size kimse karışamaz çalışma konusunda. Bu ekonomik şiddettir ve boşanma nedenidir. Siz kararlı olun. Eşinizi ve ailenizi çok takıyorsunuz. Onların baskısına boyun eğiyorsunuz. Sokakta kalmazsınız merak etmeyin. Kararlı olun, çalışın. Ne yapacaklar, öldürecekler mi sizi bu yüzden? Eşiniz şiddet uygulayabilir mi böyle bir durumda?

+++

Taksi parası koysa yada araba çekse haklı mı olcak daha kabul edilebilir bir durum mu olcak

esimin ailesi beni hatali bulacak.

Eşinizin ailesi sapık. Sapık insanların sizi hatalı bulması çok mu önemli?

Böyle bir adamla niye evlendiniz? Kendisi ablanıza ne gözle bakıyorsa artık, eniştenizin de size arabada bir şey yapacağını düşünüyor. Annenizle ablanızla yanlışlıkla yalnız kalsa ne yapacak kim bilir. Midem bulandı gerçekten.
Kendinizi ve ailenizi böyle bir tipten kurtarmanız gerekirken karşısına geçip açıklama yapmanızı hayretle okudum.

ben de bunu dedim esime ben baska yabanci bi erkegin arabasina binsem haklısın ama o benim enistem ve araba yanina ön koltuğa bile oturmadim yanımda 2 tane çocukla arkada oturdum. ablan ya da baban da binseydi diyo

Eşin ve ailesi mağarada mı yaşıyorlar? Ne demek bize ters?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…