- 3 Ocak 2011
- 8.807
- 6.091
- 35
-
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
konuşmadınız mı görücü usulu mu evlendiniz ay bu nasıl paradokseğer özür dilersem ömür boyu esiri olur ezilirim. ben bunu da yapamam . valla cocuk yapmamak en mantiklisi ve acilen işe girmeliyim kendime güvenimin gelmesi icin ondan.bile korkuyorum ise girince de evde huzurum kalmayacak. yemekdi utuydu temizlikdi esim asla anlayisli olmayacaktir
ben farkindayim ama ne yapacagimi bilmiyorum arkamda duran bi ailem yok annem onlara uyum sağla diyo ben yapamiyorum uzulmekten. deliricemKocanız ahlaksız bi sapık. Ve işin kötüsü siz dw o da farkında bile değil
konustuk ama bunlari göremedim ben. resmen bile bile yanginin icine attim kendimikonuşmadınız mı görücü usulu mu evlendiniz ay bu nasıl paradoks
Eşiniz niye kayinvalidenizle konuşuyor ben anlamadım . Annesine mi şikayet edecek. Böyle ağır hasta kıskanç vakalardan kurtulamszsiniz. Ya omrunuzce cekeceksiniz yada gideceksiniz . Hem cebinize taksi parası koymuyor yada araba almıyor otobüse bindiriyor hem de sapik zihinli.annem ya da esim konuşabilir kayınvalidemle o yüzden. zihniyeti kötü . nasil yol izlemem gerektigini bilmiyorum
dediginizin hepsine katılıyorum. peki şu an ne yapmaliyim bunlara laf anlatilmiyo kendimi en iyi nasil ifade edebilirim.bu kadar manyak biri oldıuğunu dün gece mi anladın?
hala bi de eşimin ailesine nasıl hesap vericem diyorusnuz ya?
kendinizi sokakta mı buludunuz, biraz kendinize değer verin ya üç kuruşluk insanların oyuncağı oluyorsunuz.
o zaman otobüs şöförü de mi yolculukta karısını getirsin, bu mantıkta ona da binmemeliydiniz.
sabah ben annemle konustum. çünkü bugünde anneme geçecektim ama esim hepsini yasakladi ailenle de ablanlada gorusmucen dedi anneme anlattim hepsini. ben dedim kayinvalidem le konus benim bi hatam olmadigini söyle. bilmiyorum nolucak belki konusmaz bile. eşim de konusur mu annesiyle bilmiyorumEşiniz niye kayinvalidenizle konuşuyor ben anlamadım . Annesine mi şikayet edecek. Böyle ağır hasta kıskanç vakalardan kurtulamszsiniz. Ya omrunuzce cekeceksiniz yada gideceksiniz . Hem cebinize taksi parası koymuyor yada araba almıyor otobüse bindiriyor hem de sapik zihinli.
bence eşinizi son kez insan yerine koyup karşınıza alıp konuşun.dediginizin hepsine katılıyorum. peki şu an ne yapmaliyim bunlara laf anlatilmiyo kendimi en iyi nasil ifade edebilirim.
Ne demek annenle gorusmeyeceksin ya dünyadaki hangi insan bir kızın annesi ile görüşmesine müsade verebilecek yetkide . Saçmalamayın lütfen siz ilkokul bebesimisiniz. Bundan sonraki adım sizi eve kitlemektir.sabah ben annemle konustum. çünkü bugünde anneme geçecektim ama esim hepsini yasakladi ailenle de ablanlada gorusmucen dedi anneme anlattim hepsini. ben dedim kayinvalidem le konus benim bi hatam olmadigini söyle. bilmiyorum nolucak belki konusmaz bile. eşim de konusur mu annesiyle bilmiyorum
ya hayir yaa. ama gercekten bunu ben yaptim. kendi hayatimin icine sıçtigim icin cezami cekiyorum daha da çekecem. böyle sineye cekemem yolunda gitmezse de yapacak bisey yok
tamam işta kayinvalidemi de alıyo eltimi oyle alıp geliyo.Eski konularınızda eşinizle eltiniz hakkında bir şeyler yazmışsınız. Eşiniz yengesiyle ilgili fantezilere sahip olduğu için sizinle ilgili de aynı bakış açısına sahip olabilir. Ayrıca, kayınpederim eltimi arabasıyla yalnız bir yere götürmez yazmışsınız yukarıda ama geçen hafta kayınpeder eltinizi evinden alıp kayınvalidenin evine kahvaltıya götürmüş. Tuhaf bir ailesiniz.
bence boşansa da bu adam peşini bırakmaz.Boşan, çok net. Enistenle seni yakıştırıyorsa net sapık.
boşanmak isiyorum ama ailem arkamda durmaz. abimle babam zamaninda bu evlilige onay vermemislerdi. mahvederler beni. calistirmiyolarda hiç bir güvencem yok cesaretim yok napicami bilmiyorumBoşan, çok net. Enistenle seni yakıştırıyorsa net sapık.
babam çok eski kafalı biri annemle beni mahveder kendimi geçtim anneme nasil kiyarim offHanımefendi ne cezası ne çekmesi; gidin boşanma dilekçenizi verin, kurtarın kendinizi.
Hayatınızda tek bir kararı kendi başınıza alabildiniz, bu da evlilik galiba.boşanmak isiyorum ama ailem arkamda durmaz. abimle babam zamaninda bu evlilige onay vermemislerdi. mahvederler beni. calistirmiyolarda hiç bir güvencem yok cesaretim yok napicami bilmiyorum
evet yanlis bir karar oldu . bu kelimeler yaşadıklarım her seyden çok rahatsizim. hiç iyi degilim zaten . cesaretli olmaliyim ama tekrar tekrar hata yapmaktan korkuyorumHayatınızda tek bir kararı kendi başınıza alabildiniz, bu da evlilik galiba.
Anneme göndermiyor, eniştemle aynı arabaya bindirmiyor, çalıştırmıyor. Koskoca kadınsınız, şu cümleler sizi rahatsız etmiyor mu?
Yani benim eşimde başkasının arabasına tek binsem kızar belki ama enisteniz o arabada çocuklar varmış birde bu apaçık kötü zihniyet,sen namusum hakkında neler düşüyorsun deyin çıkın evden anlarsa hatasını ne ala anlamazsada boşan valla ömur gecmez,fikirlerinize ihtiyacım var. eşimle kavga ettik ve moralim sıfır. dün annemlere ablamgil geldi şehirdışından ben de anneme geçtim. eşimde bana dediki eve gelirken otobüsle gel enisten falan birakmasin dedi. tamam dedim tam otobüs saatine göre hazirlandim çiktim dışarı babam ablam göndermedi beni enişten bıraksın dedi ben yok diye ısrar ettim babam da kızdı bana bırakiversin ne var ne yok yok diyosun diye. tam o sırada da diyemedim ki esim istemiyo diye. tabi sonra esim eniştemin beni bıraktığını duyunca kıyamet koptu. bu arada araba 2 tane küçük yaşta yegenim ve ben arkada oturduk.
benim aileme ve bana göre bunda bir sey yok ama esim ailesine ters neymis ablanda binseymis ablamda hasta bu arada . o zaman baban da binseymis. ya ne alaka diyorum arabada enistenin bisey yapmadigini nerden biliyim falan dedi. sinirlerim çok bozuk. enistem asla oyle bi insan degil 13 yıldır içimizde ve ben bekarken kaç kere kaldim ablamlarda
bu durum ailelere sirayet edecek simdi ve esimin ailesi beni hatali bulacak. nasil bi tepki gostermeliyim bana yardimci olun lutfen
bu arada daha yeni annemle de gorustum. esimle konusacagini söyledi . keske otobusle gitseydin dedi. ben de biz ne yanlis yaptik onlar yanlış dusunuyo dedim . Off Allahim delirecem