kızlar acil bakın çok kötüyüm

konuşmadınız mı görücü usulu mu evlendiniz ay bu nasıl paradoks

Sizin hatanız, seni enişten bırakmasın, otobüsle gel diyen adamın , daha bu lafı söylediği an ağzının payını vermemek.

13 yıllık enişte, evlerinde kalmışsınız etmişsiniz...
Hadi enişteyi geçtim, hiç mi kendinize saygınız yok?

Yani, bu laftaki kötü zihniyet, utanmadan size söyleyebilmekteki cüret, rezalet.
Ama sizin sessizce kabullenişiniz, ayrı bir tuhaflık.
Madem sesiniz çıkmadı, akşam eşinizin gelip almasını bekleseydiniz, adam gelir alırım demiş.
Madem lâfı dinlediniz, o zaman ailenize de söylemeyi bilseydiniz, hadi söylemediniz, binmeseydiniz eniştenin arabasına.
Zorla mı bindireceklerdi ?

Dönüp gelip burada, 'kendisi kötü zihniyetli biri' demenize ne diyeyim bilemedim...
Hangi akla hizmet evlendiniz madem diyeceğim, bir de çocuk düşünüyormuşsunuz.

Allah selâmet versin, ne diyeyim...

annem ya da esim konuşabilir kayınvalidemle o yüzden. zihniyeti kötü . nasil yol izlemem gerektigini bilmiyorum
Eşiniz niye kayinvalidenizle konuşuyor ben anlamadım . Annesine mi şikayet edecek. Böyle ağır hasta kıskanç vakalardan kurtulamszsiniz. Ya omrunuzce cekeceksiniz yada gideceksiniz . Hem cebinize taksi parası koymuyor yada araba almıyor otobüse bindiriyor hem de sapik zihinli.

Eski konularınızda eşinizle eltiniz hakkında bir şeyler yazmışsınız. Eşiniz yengesiyle ilgili fantezilere sahip olduğu için sizinle ilgili de aynı bakış açısına sahip olabilir. Ayrıca, kayınpederim eltimi arabasıyla yalnız bir yere götürmez yazmışsınız yukarıda ama geçen hafta kayınpeder eltinizi evinden alıp kayınvalidenin evine kahvaltıya götürmüş. Tuhaf bir ailesiniz.

dediginizin hepsine katılıyorum. peki şu an ne yapmaliyim bunlara laf anlatilmiyo kendimi en iyi nasil ifade edebilirim.

sabah ben annemle konustum. çünkü bugünde anneme geçecektim ama esim hepsini yasakladi ailenle de ablanlada gorusmucen dedi anneme anlattim hepsini. ben dedim kayinvalidem le konus benim bi hatam olmadigini söyle. bilmiyorum nolucak belki konusmaz bile. eşim de konusur mu annesiyle bilmiyorum

dediginizin hepsine katılıyorum. peki şu an ne yapmaliyim bunlara laf anlatilmiyo kendimi en iyi nasil ifade edebilirim.
bence eşinizi son kez insan yerine koyup karşınıza alıp konuşun.
ama en önemlisi lütfen onu ailesinin bu işe karışmasına izin vermeyin.
ailenizin bu durumu duyarsa çok tepki gösterceğini de belirtin. bir de diyorsunuz ya ailem arkamd adurmaz, lütfen bunu eşinize de hissettirmeyin. iyice tepenize çıkacak.

Ne demek annenle gorusmeyeceksin ya dünyadaki hangi insan bir kızın annesi ile görüşmesine müsade verebilecek yetkide . Saçmalamayın lütfen siz ilkokul bebesimisiniz. Bundan sonraki adım sizi eve kitlemektir.

tamam işta kayinvalidemi de alıyo eltimi oyle alıp geliyo.
bana esim ilk zamanlar eltimi övüyordu kavga ediyoduk ister istemez bana övme diye şimdi bana diyoki sende beni yengemle yakışırdın dedi bende sen böyle kötü düşündüğün icin benim de aklima öyle geliyo dedim

boşanmak isiyorum ama ailem arkamda durmaz. abimle babam zamaninda bu evlilige onay vermemislerdi. mahvederler beni. calistirmiyolarda hiç bir güvencem yok cesaretim yok napicami bilmiyorum
Hayatınızda tek bir kararı kendi başınıza alabildiniz, bu da evlilik galiba.

Anneme göndermiyor, eniştemle aynı arabaya bindirmiyor, çalıştırmıyor. Koskoca kadınsınız, şu cümleler sizi rahatsız etmiyor mu?

evet yanlis bir karar oldu . bu kelimeler yaşadıklarım her seyden çok rahatsizim. hiç iyi degilim zaten . cesaretli olmaliyim ama tekrar tekrar hata yapmaktan korkuyorum

Yani benim eşimde başkasının arabasına tek binsem kızar belki ama enisteniz o arabada çocuklar varmış birde bu apaçık kötü zihniyet,sen namusum hakkında neler düşüyorsun deyin çıkın evden anlarsa hatasını ne ala anlamazsada boşan valla ömur gecmez,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…