- 16 Haziran 2011
- 14.561
- 59.287
-
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
fikirlerinize ihtiyacım var. eşimle kavga ettik ve moralim sıfır. dün annemlere ablamgil geldi şehirdışından ben de anneme geçtim. eşimde bana dediki eve gelirken otobüsle gel enisten falan birakmasin dedi. tamam dedim tam otobüs saatine göre hazirlandim çiktim dışarı babam ablam göndermedi beni enişten bıraksın dedi ben yok diye ısrar ettim babam da kızdı bana bırakiversin ne var ne yok yok diyosun diye. tam o sırada da diyemedim ki esim istemiyo diye. tabi sonra esim eniştemin beni bıraktığını duyunca kıyamet koptu. bu arada araba 2 tane küçük yaşta yegenim ve ben arkada oturduk.
benim aileme ve bana göre bunda bir sey yok ama esim ailesine ters neymis ablanda binseymis ablamda hasta bu arada . o zaman baban da binseymis. ya ne alaka diyorum arabada enistenin bisey yapmadigini nerden biliyim falan dedi. sinirlerim çok bozuk. enistem asla oyle bi insan degil 13 yıldır içimizde ve ben bekarken kaç kere kaldim ablamlarda
bu durum ailelere sirayet edecek simdi ve esimin ailesi beni hatali bulacak. nasil bi tepki gostermeliyim bana yardimci olun lutfen
bu arada daha yeni annemle de gorustum. esimle konusacagini söyledi . keske otobusle gitseydin dedi. ben de biz ne yanlis yaptik onlar yanlış dusunuyo dedim . Off Allahim delirecem
bana bile iftira atıyo cogu zaman. gerçekten ne yapicagimi bilmiyorum. korkuyorum bosanmak istiyorum ama ailem arkamda durmaz. nasıl ne yapicam yaO zaman esiniz ya cebinize taksi parasi koyacak ya altiniza araba cekecek.
Arabada bisey yapmadigini nerden bileyim diyen adama aciklama bile yapmam ben. Neden bunlara bu kadar yüz veriyorsunuz? Bu kadar kiskanc olan adam yarin obur gun sizin kız kardeşinizede yan gozle bakar, es kaza 1 dakika salonda yalnız kalsa iftira atar. Ay igrencler cringe selalesi resmen
O kadar istemiyorsa gelsin kendi alsin paşa hazretlerifikirlerinize ihtiyacım var. eşimle kavga ettik ve moralim sıfır. dün annemlere ablamgil geldi şehirdışından ben de anneme geçtim. eşimde bana dediki eve gelirken otobüsle gel enisten falan birakmasin dedi. tamam dedim tam otobüs saatine göre hazirlandim çiktim dışarı babam ablam göndermedi beni enişten bıraksın dedi ben yok diye ısrar ettim babam da kızdı bana bırakiversin ne var ne yok yok diyosun diye. tam o sırada da diyemedim ki esim istemiyo diye. tabi sonra esim eniştemin beni bıraktığını duyunca kıyamet koptu. bu arada araba 2 tane küçük yaşta yegenim ve ben arkada oturduk.
benim aileme ve bana göre bunda bir sey yok ama esim ailesine ters neymis ablanda binseymis ablamda hasta bu arada . o zaman baban da binseymis. ya ne alaka diyorum arabada enistenin bisey yapmadigini nerden biliyim falan dedi. sinirlerim çok bozuk. enistem asla oyle bi insan degil 13 yıldır içimizde ve ben bekarken kaç kere kaldim ablamlarda
bu durum ailelere sirayet edecek simdi ve esimin ailesi beni hatali bulacak. nasil bi tepki gostermeliyim bana yardimci olun lutfen
bu arada daha yeni annemle de gorustum. esimle konusacagini söyledi . keske otobusle gitseydin dedi. ben de biz ne yanlis yaptik onlar yanlış dusunuyo dedim . Off Allahim delirecem
annem ya da esim konuşabilir kayınvalidemle o yüzden. zihniyeti kötü . nasil yol izlemem gerektigini bilmiyorumBu durum nasıl eşinizin ailesine sirayet edecek anlamadım. Kalkıp sizi anasına babasına mi sikayet edecek namusumuz iki paralık oldu diye . Neyin kafası bu asil tacizci sapik fordcular toplu taşıma da .iğrenç bir zihniyet demekki ablanizla aynı araca binse aklına değişik fantaziler gelecek . Kişi kendinden bilir isi
aksam beni bekle alıyım demisti ama esim isten gelecek eve erken gecip yemek yapmam gerekiyodu o yuzden esimi beklemedim.O kadar istemiyorsa gelsin kendi alsin paşa hazretleri
Henüz yok 1.5 senedir korunmayıp uğraşmalar var ama...Çekmeyin. Adamın zihniyetinden pislik akıyor. Kendi akrabalarına ne gözle bakıyorsa size yansıtıyor. Umarım çocuk falan yoktur. Bu adama çocuk da emanet edilmez.
eğer özür dilersem ömür boyu esiri olur ezilirim. ben bunu da yapamam . valla cocuk yapmamak en mantiklisi ve acilen işe girmeliyim kendime güvenimin gelmesi icin ondan.bile korkuyorum ise girince de evde huzurum kalmayacak. yemekdi utuydu temizlikdi esim asla anlayisli olmayacaktirya söylediklerini yalayıp yutacaksın özür dileyeceksin, yada sana güvenmesi gerektıgıni öğrenecek geri adım atmayacaksın tepkini koyup çoçukta yapma adam ne bilim biraz kırık.
evet. yok ama artik korunacam. bu böyle gitmeyecek çünküHenüz yok 1.5 senedir korunmayıp uğraşmalar var ama...
evlilik aşamalarında bunalımdaydın evde ve işte baskı altındaydım evliligi kurtulus sandim. hayatımin hatasini yaptim o kadar aptalimki hayatimin icine ettim . simdi cık isin icinden cikabilirsenBu zihniyet sizi kendi babanızdan da erkek kardeşinizden de hatta oglunuzdan bile kıskanır. Çünkü zihniyeti kirli.
Bu özelliğini bilerek evlenmişsinizdir muhtemelen. Bir laf vardır"ya bu diyardan gideceksin ya da bu deveyi güdeceksin" diye, sizinkisi de o hesap.
Kocanız ahlaksız bi sapık. Ve işin kötüsü siz dw o da farkında bile değilfikirlerinize ihtiyacım var. eşimle kavga ettik ve moralim sıfır. dün annemlere ablamgil geldi şehirdışından ben de anneme geçtim. eşimde bana dediki eve gelirken otobüsle gel enisten falan birakmasin dedi. tamam dedim tam otobüs saatine göre hazirlandim çiktim dışarı babam ablam göndermedi beni enişten bıraksın dedi ben yok diye ısrar ettim babam da kızdı bana bırakiversin ne var ne yok yok diyosun diye. tam o sırada da diyemedim ki esim istemiyo diye. tabi sonra esim eniştemin beni bıraktığını duyunca kıyamet koptu. bu arada araba 2 tane küçük yaşta yegenim ve ben arkada oturduk.
off artan pişmanligimmDemekki kocan baldizlarina yan gozle bakan pislik bir sapikboyle berbat bir kisiyle evli oldugun icin uzgunum