kızlar acil bakın çok kötüyüm

Çirkin zihniyetli eşinizle bir ömür paylaşabileceğinize inanıyor musunuz ? İnanmıyorsanız henüz ortak bir çocuğunuz da yokken; ne yapacağınıza karar vermelisiniz.

Son düzenleme:
Bu durum nasıl eşinizin ailesine sirayet edecek anlamadım. Kalkıp sizi anasına babasına mi sikayet edecek namusumuz iki paralık oldu diye . Neyin kafası bu asil tacizci sapik fordcular toplu taşıma da .iğrenç bir zihniyet demekki ablanizla aynı araca binse aklına değişik fantaziler gelecek . Kişi kendinden bilir isi

Otobüs o kadar kalabalıktı ki nerdeyse şoförün kucağında geldim derdim öyle bir adama.
Eniştesiyle kurduğu hayaller yetmez genisletsin biraz fikir olsun.

Daha yeni evlisiniz. Bu süreçte birçok konuda sizi kısıtlamış olduğunu düşünüyorum. Çocuk olmadan geleceğinizi yeniden düşünüp planlayın bence.

bana bile iftira atıyo cogu zaman. gerçekten ne yapicagimi bilmiyorum. korkuyorum bosanmak istiyorum ama ailem arkamda durmaz. nasıl ne yapicam ya

O kadar istemiyorsa gelsin kendi alsin paşa hazretleri

Eşimle 12 yıldır evliyiz. Kardeşimin okul çıkışı eşim çok alıp eve getirdi. Evlense, böyle bir tepki verse çok üzülürdüm. Siz eşinize ve ailesine ne dersiniz bilmem ama çok çirkin yaptıkları.

annem ya da esim konuşabilir kayınvalidemle o yüzden. zihniyeti kötü . nasil yol izlemem gerektigini bilmiyorum

ya söylediklerini yalayıp yutacaksın özür dileyeceksin, yada sana güvenmesi gerektıgıni öğrenecek geri adım atmayacaksın tepkini koyup çoçukta yapma adam ne bilim biraz kırık.

bu kadar manyak biri oldıuğunu dün gece mi anladın?
hala bi de eşimin ailesine nasıl hesap vericem diyorusnuz ya?
kendinizi sokakta mı buludunuz, biraz kendinize değer verin ya üç kuruşluk insanların oyuncağı oluyorsunuz.
o zaman otobüs şöförü de mi yolculukta karısını getirsin, bu mantıkta ona da binmemeliydiniz.

Bu zihniyet sizi kendi babanızdan da erkek kardeşinizden de hatta oglunuzdan bile kıskanır. Çünkü zihniyeti kirli.

Bu özelliğini bilerek evlenmişsinizdir muhtemelen. Bir laf vardır"ya bu diyardan gideceksin ya da bu deveyi güdeceksin" diye, sizinkisi de o hesap.

ya söylediklerini yalayıp yutacaksın özür dileyeceksin, yada sana güvenmesi gerektıgıni öğrenecek geri adım atmayacaksın tepkini koyup çoçukta yapma adam ne bilim biraz kırık.
eğer özür dilersem ömür boyu esiri olur ezilirim. ben bunu da yapamam . valla cocuk yapmamak en mantiklisi ve acilen işe girmeliyim kendime güvenimin gelmesi icin ondan.bile korkuyorum ise girince de evde huzurum kalmayacak. yemekdi utuydu temizlikdi esim asla anlayisli olmayacaktir

evlilik aşamalarında bunalımdaydın evde ve işte baskı altındaydım evliligi kurtulus sandim. hayatımin hatasini yaptim o kadar aptalimki hayatimin icine ettim . simdi cık isin icinden cikabilirsen

Kocanız ahlaksız bi sapık. Ve işin kötüsü siz dw o da farkında bile değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…