- 12 Temmuz 2022
- 22.222
- 82.852
-
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Yeni bi hata yapıp bundan bi şey öğrenerek önünüze bakmak, aynı evin içinde aynı zihniyeti pis adamla hiçbir yere varmayan hatalar yapmaktan çok daha iyi, çok daha insancıl, emin olabilirsinizevet yanlis bir karar oldu . bu kelimeler yaşadıklarım her seyden çok rahatsizim. hiç iyi degilim zaten . cesaretli olmaliyim ama tekrar tekrar hata yapmaktan korkuyorum
bana bile iftira atıyo cogu zaman. gerçekten ne yapicagimi bilmiyorum. korkuyorum bosanmak istiyorum ama ailem arkamda durmaz. nasıl ne yapicam ya
korkuyorumYeni bi hata yapıp bundan bi şey öğrenerek önünüze bakmak, aynı evin içinde aynı zihniyeti pis adamla hiçbir yere varmayan hatalar yapmaktan çok daha iyi, çok daha insancıl, emin olabilirsiniz
babam çok eski kafalı biri annemle beni mahveder kendimi geçtim anneme nasil kiyarim off
Bu nasıl bir hakarettir ya? Yarın bir gün hamile kalırsan DNA testine hazır olarabada enistenin bisey yapmadigini nerden biliyim falan dedi.
izin vermek istemiyorum esimin de ailesi böyle kötü zihniyette. bana yüklenmelerinden korkuyorum nasıl kendimi savunabilirim bilmiyorum . farkındayim eşim cok kötü zihniyetli zaten en çok kavga ettigimiz seylerden birisi de dışarı ciktimigizda baska kadinlara da bakmasi. niye bakiyosun diyorum hayir bakmiyorum diyip dalga gecer hareketleri varİzninle yuh! Ben kuzenlerime benden (5-6 yaş küçükler) ama neticede yetişkinler aşkım derim, bebeğim derim eşimin yanında asla da karışamaz biz kardeş gibi büyüdük hepsi canımın içi benim, çocuklar varmış arabada olmasına gerekte yok bunu bile sorun edebilecek bir adamın zihniyeti çürüktür. Niye izin veriyorsunuz böylelerine anlamıyorum?
Eşinizin zihniyeti pislik içinde. Demek ki pis herif başkaları için iğrenç düşüncelere sahip. Benim 2 tane kızkardeşim var eşim gerekirse eve de bırakır otogara da bırakır ben yanlarında değilken. Bunda ne var, sakın ezdirmeyin kendinizi ve bence böyle biriyle aynı yatağa girmeyinfikirlerinize ihtiyacım var. eşimle kavga ettik ve moralim sıfır. dün annemlere ablamgil geldi şehirdışından ben de anneme geçtim. eşimde bana dediki eve gelirken otobüsle gel enisten falan birakmasin dedi. tamam dedim tam otobüs saatine göre hazirlandim çiktim dışarı babam ablam göndermedi beni enişten bıraksın dedi ben yok diye ısrar ettim babam da kızdı bana bırakiversin ne var ne yok yok diyosun diye. tam o sırada da diyemedim ki esim istemiyo diye. tabi sonra esim eniştemin beni bıraktığını duyunca kıyamet koptu. bu arada araba 2 tane küçük yaşta yegenim ve ben arkada oturduk.
benim aileme ve bana göre bunda bir sey yok ama esim ailesine ters neymis ablanda binseymis ablamda hasta bu arada . o zaman baban da binseymis. ya ne alaka diyorum arabada enistenin bisey yapmadigini nerden biliyim falan dedi. sinirlerim çok bozuk. enistem asla oyle bi insan degil 13 yıldır içimizde ve ben bekarken kaç kere kaldim ablamlarda
bu durum ailelere sirayet edecek simdi ve esimin ailesi beni hatali bulacak. nasil bi tepki gostermeliyim bana yardimci olun lutfen
bu arada daha yeni annemle de gorustum. esimle konusacagini söyledi . keske otobusle gitseydin dedi. ben de biz ne yanlis yaptik onlar yanlış dusunuyo dedim . Off Allahim delirecem
hayir hicbirsey olmadi daha önce. mesela kayinbabam asla gelinini alıpda arabayla bir yere goturmez ya yanonda eşi olacam ya da oglu taksiye.binmemize falan kızarlar. sürekli eş dost elalem görse ne der dusuncesindeler
öyle değil. babam çok menfaatci söven kaba birisi. eger ben bosanmak istedigimi soylersem . annenle ikiniz yaptiniz bu işi deyip sövecek bilmiyorum belki döver bile beni . annem de bundan korkuyo. ben önceden anneme dile getirdim evlendigime pisman oldum diye annemde baban beni mahveder sen yaptin diye dedi anneme bunu yapmak istemiyorum. bide bizimkiler şiddet aldatma gibi seyler olmazsa boşanmayı da kabul etmezlerKocanızdan ayrılmamak için babanızın eski kafalı olduğunu iddia etmediğinize emin misiniz ? Babanız iddia ettiğiniz kadar eski kafalı olsa, eniştenizin sizi arabayla evinize bırakmasına karşı çıkan babanız olurdu, eşiniz değil.
Bakıyor tabi ki. Ve herkesi de kendi gibi sanıyor. Umarım bu pisliğe çocuk falan vermeden ayrılırsın sabah sabah sinirlerimi oynattıizin vermek istemiyorum esimin de ailesi böyle kötü zihniyette. bana yüklenmelerinden korkuyorum nasıl kendimi savunabilirim bilmiyorum . farkındayim eşim cok kötü zihniyetli zaten en çok kavga ettigimiz seylerden birisi de dışarı ciktimigizda baska kadinlara da bakmasi. niye bakiyosun diyorum hayir bakmiyorum diyip dalga gecer hareketleri var
aynen. esim dediki ben ablanı bir yere bıraksam olur mu dedi kızarak. ben de niye olmasın ben ablama güveniyorum dedim. eşimde ama ben eniştene güvenmiyorum diyoEşinizin zihniyeti pislik içinde. Demek ki pis herif başkaları için iğrenç düşüncelere sahip. Benim 2 tane kızkardeşim var eşim gerekirse eve de bırakır otogara da bırakır ben yanlarında değilken. Bunda ne var, sakın ezdirmeyin kendinizi ve bence böyle biriyle aynı yatağa girmeyin
valla bu olay olmadan dün iliskiye girmistik. eczaneden ertesi gun ya da doğum kontrol hapi alsam mi diye dusunuyorumBakıyor tabi ki. Ve herkesi de kendi gibi sanıyor. Umarım bu pisliğe çocuk falan vermeden ayrılırsın sabah sabah sinirlerimi oynattı
Çalış bi işe gir dirayetli dur, böyle biriyle evli kalman baban için daha mı iyi? Bence boşanmamak için sallıyorsunuz böyle konularda konu sahipleri. Geçen de birinin babası hastaydı boşanma haberini duysa ölürdü falan. Kim çocuğu boşanıyor diye bu hallere geliyor anlamadım gittiöyle değil. babam çok menfaatci söven kaba birisi. eger ben bosanmak istedigimi soylersem . annenle ikiniz yaptiniz bu işi deyip sövecek bilmiyorum belki döver bile beni . annem de bundan korkuyo. ben önceden anneme dile getirdim evlendigime pisman oldum diye annemde baban beni mahveder sen yaptin diye dedi anneme bunu yapmak istemiyorum. bide bizimkiler şiddet aldatma gibi seyler olmazsa boşanmayı da kabul etmezler
Var olan ilişkiye doğum kontrol hapı etki etmez. Gerçekten bezdiysen, 2 gün sonra kocam da kocam demeyeceksen al ertesi gün hapınıvalla bu olay olmadan dün iliskiye girmistik. eczaneden ertesi gun ya da doğum kontrol hapi alsam mi diye dusunuyorum
Korunmadın mı? Korunmadıysan ertesi gün hapı al tabi ki, hiç sevmediğim bi ilaç ama sana elzem şu an. Niye korunmadığjnı da bi sorgula böyle bi adamlavalla bu olay olmadan dün iliskiye girmistik. eczaneden ertesi gun ya da doğum kontrol hapi alsam mi diye dusunuyorum
ya ailem böyle bosanmalari falan anlayisla karsilayacak tipte insanlar değil. bizimkiler de kafaya takar akrabalarimiz ne der falan eski kafalilar . simdi ben boşansam belki babam hayati zindan edebilir dulsun şuraya çıkma etme falan. belki abim bana destek olur mu.bilmiyorum o da zamaninda evlenme diye cok tepki gostermisti dinlememiştim. kafam cok karisik ve coook mutsuzum aglamaktan basim catliyoÇalış bi işe gir dirayetli dur, böyle biriyle evli kalman baban için daha mı iyi? Bence boşanmamak için sallıyorsunuz böyle konularda konu sahipleri. Geçen de birinin babası hastaydı boşanma haberini duysa ölürdü falan. Kim çocuğu boşanıyor diye bu hallere geliyor anlamadım gitti