kızlar acil bakın çok kötüyüm

cinsel anlamda bagliligim var gıcık bile olsam nefrette etsem kokusuni falan özlüyorum
Yine bir altın ç.k vakası..

Boşanmayın lütfen. Siz razısınız bu sapığa. Boş bırakıp da başka insanlarla muhatap etmeyin.

Ha bu arada bu evlilikte öyle ya da böyle aldatılacaksınız. Adam dişi sineğe bile hallendiği için herkesi kendi gibi zannediyor.

Es kaza olmaz da hani olur da birisiyle arabada tek kalırsa ne yapacağını nereden bileceksiniz değil mi?

Ya sizin eşinize surat yapmanız gerekirken o mu size yapıyor ?? Siz böyşe alttan alırsanız tepki vermezseniz ömüüürr boyu böyle yaşamaya mahkum olursunuz. O kim ki beni kısıtlıcak ya aileme bile gitmeme izin vermeyen birisini ben niye seviniyim?? Ablacım aç gözünü birazcık ya bu sevgi degil!!! Sizin kıyameti koparmanız lazımdı ilk mevzuda. Demem o ki ömür boyu bu adamı çekmek zorunda degilsiniz.

kayinvalidem aradı biton saydırdı onlarda kusur ariyomusumda eltimi kıskanıyomusumda eltim asla böyle seyler yapmamis da ben hiç çekinmiyo muşumda kendimi savunmama bile dogru dürüst izin vermedi. vee kötü ben oldum
işte hakliyken haksiz duruma düşmek
şimdi çalışmak istiyorum bu sefer annem de bana tepki gösteriyo ne çalışması rahat mı batıyo otur yat evinde diye delirecem ya

Annem ev hanımıydı. Hiç çalışmamıştı çünkü izin verilmiyordu. Evden bir şeyler yapıp satardı, eve iş alırdı falan. 50 yaşından sonra sigortalı bir iş buldu kendine. Babam çalışmasını istemiyordu. Annem o şekilde 2,5 yıl çalıştı. Babam 2,5 yıl anneme surat astı, evde hiç konuşmadı, hır gür çıkardı. Annem umursamadı bile. “Ne takacağım, bu yaştan sonra sigortalı iş bulmuşum. Surat asarsa assın, cehenneme kadar yolu var. O bu yaşa kadar çalıştı, fıstık gibi emeklisi var. Benim elimde ne var? Umrumda bile değil.” diyordu. Çalışmak isteyen, kimseyi takmaz. Şimdi takarsanız ileride çooook pişman olursunuz. Siz hep başkalarının hükmü altındasınız ve kendi hayatınızın sorumluluğunu almak istemiyorsunuz. Takmayın kimseyi. Kararlı olursanız herkes mecbur kabullenecek.

Huyunu, karakterini ve düşüncelerini sevmediğiniz bir adamla sadece cinsellik yaşamak için sürdürdüğünüz bir evliliğiniz var. Bizim size nasıl bir tavsiye vermemizi bekliyorsunuz? Kokusunu seviyordunuz adamın. Delirdikçe koklayın, belki iyi gelir.

Aynen kaynananın saydığı lafları unutur sapık kocanın kokusunu içine çekince

Çalışmak için tüm aile bireylerinden sırayla izin almanıza gerek yok.
Ama cinsel bağlılık için yanınızda durduğunuz gibi bir açıklamanız varken annenizinde çok akıllı olmadığını tahmin etmek zor değil.

Annene sen yat ben istemiyorum de başla işe ne yapacak annen sana çalışınca? Her şeye yok annem öyle dedi yok babam böyle dedi diyip hala kendi hayatını yaşamıyosun. Dünden beri yazılanların kaçı kulağına girdi acaba? Hala aynı kafadasın

evet insallah en kısa zamanda cesaretedip. yapicam

Birşey diyicem siz kimsiniz de benim hayatımı yargılıyorsunuz. Ben yaşadığım ne batıyor size çok merak ettim. eşimi iyi diye tanıtmam mı sizin için sorun söylesenize. Probleminiz ne . Benim kafam yerinde gayet ama sizin kafa İslam dan baya uzaklaşmış. Allaha size boşanabilirsiniz diyor ama . Her bepepten değil . Burda ki kadınlarda , ha birde karadenizliler varmış kocaları izin vermediğinde korkuluk bile yapmazlarmış. Birşey söyleyeyimmi az abartın biraz. Elbette hata yapınca burnundan getirirler ama sizin gibi . Ay kocam büyükanneye gitmeye izin vermedi gideyimde hemen boşayım demezler. Aklı başında olan bir kadın demez yani. Nisa suresi 34 ayette ne diyor Erkekler, kadınlar üzerine Hâkimdirler, (Âilenin reisidirler) O sebeple ki Allah (C.C.) onlardan kimini (erkekleri) kiminden (kadınlardan) üstün kılmıştır. Birde (erkekler onlara) mallarından infâk etmektedirler. İyi kadınlar (kocalarına) itaâtli olanlardır. Allah (C.C.) kendi (hak)'larını (Kur'an'ı Kerim'de) nasıl koruyorsa, onlar da (kadınlar da) öylece göze görünmeyeni (erkeğin gıyabında malını, onun ve kendisinin şeref ve namusunu, birde ev sırlarını) koruyan (kadın) lardır."
(Yetmezse alın birde hadis söyleyim size
Bir kadın, kocasının rızası olmadığı hâlde evinden çıkarsa, gökteki meleklerin hepsi ve cinnîlerle insanlardan başka varlıkların hepsi, o kadın evine dönünceye kadar lânet ederler)
Tebrikler ömrü hayatınızda bir kere bile koca sözü dinlemediyseniz lanetlendiniz. Gerçi sizin beyin lanetlenmiş ya neyse .
Gereksiz sebepler boşanılmaz. Boşanmayı burada kolay kolay söyleyenlerin yarıdan çoğu 1 sene düşünür boşanmak için yani aklı başında biri 1 sene düşünür . Sakin Ken dingin Ken konuşulur anlaşılır. Daha olmadı sorun halledilmiyor büyüklere danışılır hatta bununla alakalı da bir ayet var Nisa 35 ayet

(Kadın ile kocanın) Aralarının açılmasından korkarsanız, bu durumda erkeğin ailesinden bir hakem, kadının da ailesinden bir hakem gönderin. Bunlar, (arayı) düzeltmek isterlerse, Allah da aralarında başarı sağlar. Şüphesiz, Allah, bilendir, haberdar olandır.

Biz birkere ayırlma safhasına geldik . Büyükler arayı düzeltti. Bizim dinimizde de , benim yaşadığım yer de de bu böyle. Ama sizin dininiz farklı galiba. Ya da dinden bir habersiniz .

Bundan sonra mümkünse yorumu okuyup susun , susun ki belli bir haysiyetiniz kalsın. O kadar dalga geçilecek birşey olmadığını gerçek bir insan anlar. Ama sizin gibi yaratıklar anlamaz. Sizi gördümya hem cinsimden utandım. Kendini beğenmiş kibirli insan dolu burda . Zihniyeti bozukları hiç saymıyorum bile.
Bir düşünçemi söyledim hemen dalga geçtiniz insan gibi soru soran 1 ya da 2 kişi var onun hariçinde. Hep dalga gereksiz gereksiz konuşmalar. Benim hayatım sizi zerre gıram aladar etmez ben birşey söylediysem siz dalag geçin boş boş konuşun diye değil . İnsan olun biraz insan insanlıkla alakanız olsun. Pislikler.
Ölen kadınların hepsi sizin gibi kadınlar işte. İnşallah sonunuz aynı olmaz. Ölen kadınlara açıyordum ama artık açmıyorum sizi gördükten sonra. Bu kadar acımasız bu kadar kibirli olunmaz . Karşınızdaki kişinin ne hissedeceğini önemsemeden yorum yapıyorsunuz ya. İnşallah Allah'tan tek isteğim öyle birşey yaşayın ki sizi anlayan kimse olmasın. Dalga konusu olursunuz inşallah. O zaman anlarsınız beni. Hepinizde bu yazdıklarımı ss alın ekran görüntüsü yapın başınıza geldiğinde de ben aklınıza düşeyim.

Bütün yazışmaya baştan sona cevap vermek isterdim ama kapasite belli zaten anlamayacaksın benden sana kısa bir tavsiye hayatını böyle uydurma şeylere harcama senin o bahsettiğin dine herkes mensup değil , olsa bile senin dinin kurallarından biri de haramdan sakınmak evli erkeğin karısını aldatması da zina yani haram o zina da yatakta basmakla olmuyor kendine burada din dersi verdirme
Senin miden aldıysa buraya efendi gibi ben eşimi seviyordum kabullendim diyip geçeceksin kendi hayal dünyanda kurduğun herkes aldatılıyo yeaa siz yakalamıyonuz masalıyla kendini avutmayacaksın he kendini avutuyorsan da içinde avut senin karşında senin gibi anlama özürlüler yok bunun kocanı kendi içinde miden almadığı için aklama kendini diğer kadınlardan aşağıda gördüğün ve kendini yukarıya çekemediğin için onları aşağıya çekme çaban olduğunu hepimiz anlayabiliyoruz
Kimse burada kocasından sanmıyorum şuraya gitme dedi diye boşansın sana anlatılmak istenen şey senin var olmadığın bir birey olmadığın ( ki daha millet boşanmadan ikincisini düşünüyorsun gelen gideni aratır diye , sana göre kadının başında bir çoban olmalı) yine kendini kandırdığın bir avuntu ben seni yüzleştireyim 3 yılın güvenle ilgisi yok adam o sıra bir haltlar karıştırıyormuş seni de güven ayağına yemiş sende bunun farkında olduğun için zaten burada kudurup hakarete hatta bedduaya başladın içten içe farkındasın istediğin kadar savun bunu bu doğru değil kimse güvenmediği insanla evlenmez sende adın gibi bunu biliyorsun
Ayrıca herhangi bir cinayeti haklı bulan bir insan benim ve toplumun bir çoğunun gözünde potansiyel katildir sende osun işte içindeki bu kin öfke özellikle kadınlara karşı cinayetine bile hak bulacak bu kinin ortalama kadınlar kadar var olamamandan kaynaklı
Olamadığın her şeyden nefret ediyorsun
Bunun en başında da özgürlük geliyor
Sen bu yazdığın hikayeyi anca kendine yedirirsin
Yedirmişsin de zaten içine de sinmiş afiyet olsun
Hiçbir gün de aklıma geleceğini sanmıyorum yine senin hayal dünyandan beddualar başlıklı avuntun bu sadece
Sen kendini bu hayal ürünü şeylerle avutmaya devam gerçeklikle yüzleşcek cesaret yok çünkü

Yazacağım her şeyi yazmışsınız. Dilinize sağlık.
Bir ekleme yapmak isterim. @Ecrininannesi51 kafanızda kurduğunuz ve inandığınız, inanmayan kadınların da öldürülmesini haklı gördüğünüz soyut âlemle ilgili vermeye çalıştığınız derslerden sonra ben size yaşadığımız, gerçek dünyayla ilgili bir bilgi vereyim: bir haber değil, bihaber o sözcük. “bi” Farsça (İranlıların kullandığı dil) bir olumsuzluk ön ekidir. “haber” Arapça(Mesajınızda içinden çeşitli ayetleri yazdığınız Kuran’ın dili) bir sözcüktür. “Bihaber” bir tamlamadır ve “habersiz” anlamındadır. Savunduğunuz Kuran’ı gerçekten anlayarak okumuş olsaydınız böyle hatalar yapmazdınız. Zaten okuyup bilgilenmiş biri olsaydınız da şu düşüncelerde olmazdınız. Şu an içinde yaşadığımız gerçek dünyada gerçek bilgi sahibi olmak, yaşamak için elzemdir. Sizi aldatan veya ilk fırsatta aldatacak olan kocaya itaat ederseniz birkaç yıl sonra büyük ihtimalle kafanızı duvarlara vurursunuz. Sizi aldattığı kadınlardan size hastalık bulaştırır, gerçek hayattaki somut bilgilerle donatılmış doktorlarda çare ararsınız. Bu doktorların bir kısmı da kocasına itaat etmek gibi bir zorunluluk hissetmeyen, mesajınızda ölmesini dilediğiniz kadın doktorlar olacak. Ya da kocanız sizi aldattığı o kadınlardan biri uğruna evi terk edip gidecek ve boşayacak sizi. Gerçek hayatta hiçbir geçerliliği olmayan imam nikâhınızda belirlenen mihrinizi vermeyecek ve kanunen bir geçerliliği olmadığı için de alamayacaksınız. Gerçek dünyada öldürülmesini dilediğiniz “itaat” etmeyen kadınların mücadeleleriyle elde ettikleri resmî nikâh hakkınız sayesinde nafaka, düğün altınları, eşit mal paylaşımı vb. maddi kazanımları alacaksınız ve gerçek hayatta aç kalmadan yaşamaya çalışacaksınız. Bu arada, sizi savunan avukat, belki de hâkim sizin beddua ettiğiniz o “itaat” etmeyen kadınlar olacak. Yaşamak için çalışmak durumunda kalacaksınız ve o savunduğunuz ayetlerdeki kadınlarla ilgili öneriler maalesef ki sizin karnınızı doyurmayacak. Gerçek ve somut dünyada olan faturalar, kira, çocukların okul masrafları, market alışverişi nal gibi gözünüzün önüne gelecek.
Maneviyat birçok açıdan iyidir, insanı rahatlatır ama 21. yüzyılın gerçekleriyle örtüşmeyen “kocaya itaat” ayetini, tüm Kuran’ın genel bakış açısını es geçip tek başına savunmak da nereden baksanız bilgisizliktir. Üstelik “itaat” etmeyen kadınların öldürülmeyi hak ettiğini düşünmek tam anlamıyla cehalettir. “Pislikler” demişsiniz ya hani, kendisi gibi düşünmeyen kadınların ölmesi gerektiğini düşünen potansiyel bir katil tarafından, kocasına itaat etmediği için “pislik” damgası yemek benim için yok hükmündedir.
Son söz: Gerçek hayata dönün ve gerçek hayatınızı kaliteli hâle getirecek kitaplar okuyun, bilgilenin. Yoksa hayat sizi, inandırıldığınız soyut âlemde yaşarken aniden uyandırır ve şok olursunuz.

Valla kızlar sabrınıza sağlık.

Ama karşınızda 22 yaşında hala ergen olan gözü açılmadan koca derdine düşmüş, düşürülmüş bir çocuk var. Baba evinden çıkarken o yazdıkları söylenmiş ona. Düşünme yetisi olmadığı için koşulsuz kabul etmiş.

Okuyup anlayacak kapasitesi olmadığını çok net gösterdi. Yazık.

Hep söylüyorum çocuklar evlenmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…