-
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Çok şükür doğru yoldayım. Ama sen bulacak gibi değilsin. Neyse kocan burda takılmana kızmıyor mu?O doğru yolun yerin dibine batsın emi doğru yolmuş. Doğru yolu önce sen bir bulda başkasına öğretirsin.
Siz hala size anlatılmak isteneni anlamıyorsunuz eşiniz 3 yıl kendi ailesine sizi göndermedi hadi çok eşitsiniz ya inandık siz de 3 yıl kendi ailenizin içine almadınız ailenizin içine alamayacak kadar güven duymadığınız adamla nasıl seviştiniz ? Bir gece uyanıp cinnet geçirip sizi boğmayacağına nasıl emin oldunuz ? Eşiniz güven cart curt ayağına bir dolap çevirmiş 3 yılda bunu size afiyetle yedirmiş gözünüzü açın artık. Ayrıca herkes daha iyisini bulmak için boşanmıyor hayatınız boyunca illaki başınızda bir çoban gibi erkeğe ihtiyacınız yokEvet her kararın ortak alındığı ama sadece kadınların istediğinin olduğu bir evlilik herksin istediği birşey. Ben herşeyin gayet farkındayım kocama hak vermemin sebebi ise benim de ona olan güvenimin hemen gelişmemesi. Yani bu karşılıklı birşey anladınız mı. Kimse mükemmel bir hayat yaşamaz herkesin hayatında eşiyle bir dönüm noktası olur . O dönümü geçene mutlu son geçemeyene ise yapacak birşey yok Allah daha iyileriyle karşılaştırsın diyicem de , gelen gideni aratır diye bir laf var. İnşallah herkes boşandıktan sonra daha iyi birilerini bulur
Peki ailesinde her sıkıntı olan kadın aldatabiliyor mu ? Eşitsiniz ya hani eşiniz sizi kaç eşit parçaya bölerdi aynısını siz yapsaydınız söylememize gerek var mı ?Daha çok Bi eklersin o zaman sen . Ailesinde sıkıntı olan her koca aldatır ve bundan sizin gibi kafası sadece koca ezmeye çalışan kadınların haberi olmaz
Aynısını yapmış. Öyle söyledi kendisi bana bir cevabında.Peki ailesinde her sıkıntı olan kadın aldatabiliyor mu ? Eşitsiniz ya hani eşiniz sizi kaç eşit parçaya bölerdi aynısını siz yapsaydınız söylememize gerek var mı ?
Bunu birine söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama yalan söyleyin, beni dövdü diyin dönün eve. Yada sinirlendirin ki markete gitmek bence bunun için yeterli zaten delirecek. Kavga edin eve gidin dövdü diyin. Evden dışarı çıkarmamak, ooooo bunlar ne ya. Köle sanıyor sizi baya.izin vermek istemiyorum esimin de ailesi böyle kötü zihniyette. bana yüklenmelerinden korkuyorum nasıl kendimi savunabilirim bilmiyorum . farkındayim eşim cok kötü zihniyetli zaten en çok kavga ettigimiz seylerden birisi de dışarı ciktimigizda baska kadinlara da bakmasi. niye bakiyosun diyorum hayir bakmiyorum diyip dalga gecer hareketleri var
Yalan ya hikaye çok eziklendi verecek cevap bulamadı ondan öyle yazdıAynısını yapmış. Öyle söyledi kendisi bana bir cevabında.
Eşinize hak vermiyorum fakat geçen gün bile duyduklarım beni çok etkilemişti. Evli kadın akrabasına arabasında saldıran bir pislik vardı. Boşan benimle evlen demiş. İnsanlar kötü.fikirlerinize ihtiyacım var. eşimle kavga ettik ve moralim sıfır. dün annemlere ablamgil geldi şehirdışından ben de anneme geçtim. eşimde bana dediki eve gelirken otobüsle gel enisten falan birakmasin dedi. tamam dedim tam otobüs saatine göre hazirlandim çiktim dışarı babam ablam göndermedi beni enişten bıraksın dedi ben yok diye ısrar ettim babam da kızdı bana bırakiversin ne var ne yok yok diyosun diye. tam o sırada da diyemedim ki esim istemiyo diye. tabi sonra esim eniştemin beni bıraktığını duyunca kıyamet koptu. bu arada araba 2 tane küçük yaşta yegenim ve ben arkada oturduk.
benim aileme ve bana göre bunda bir sey yok ama esim ailesine ters neymis ablanda binseymis ablamda hasta bu arada . o zaman baban da binseymis. ya ne alaka diyorum arabada enistenin bisey yapmadigini nerden biliyim falan dedi. sinirlerim çok bozuk. enistem asla oyle bi insan degil 13 yıldır içimizde ve ben bekarken kaç kere kaldim ablamlarda
bu durum ailelere sirayet edecek simdi ve esimin ailesi beni hatali bulacak. nasil bi tepki gostermeliyim bana yardimci olun lutfen
bu arada daha yeni annemle de gorustum. esimle konusacagini söyledi . keske otobusle gitseydin dedi. ben de biz ne yanlis yaptik onlar yanlış dusunuyo dedim . Off Allahim delirecem
Tabii ki yalan. İnanmadım elbette. Kocasından korkup ailesine 3 yıl gidemeyen kadının bi tarafları yemez aldatmayı. Yalnız öyle bir konuşuyor ki sanki eşi aldatınca o da aldatmış ve bu eşitlikmiş gibi. Adamla ahlaksızlıkta eşit olmak. Güven, saygı, sevgide eşitliğe inanmıyor ama, erkeğin köleliği olarak düşünüyor. Kafası güzel valla, yaşadıkları akli dengesini bozmuş maalesef.Yalan ya hikaye çok eziklendi verecek cevap bulamadı ondan öyle yazdı
Bu kişiler böyle ne kadar inanarak saçmalarsa saçmalasın içten içe debelendiği çamurun farkında olurlar bunu fark ettikçe de devreye böyle yalanlar girer
Eşini aldatacak kadar gözden çıkaran kadın sinir krizleri geçirmez
Senin kocan sıkıntılı bir adam onu diyeyim. Cocuk yoksa hemen yapmayın birbirinizi tanıyın iyicefikirlerinize ihtiyacım var. eşimle kavga ettik ve moralim sıfır. dün annemlere ablamgil geldi şehirdışından ben de anneme geçtim. eşimde bana dediki eve gelirken otobüsle gel enisten falan birakmasin dedi. tamam dedim tam otobüs saatine göre hazirlandim çiktim dışarı babam ablam göndermedi beni enişten bıraksın dedi ben yok diye ısrar ettim babam da kızdı bana bırakiversin ne var ne yok yok diyosun diye. tam o sırada da diyemedim ki esim istemiyo diye. tabi sonra esim eniştemin beni bıraktığını duyunca kıyamet koptu. bu arada araba 2 tane küçük yaşta yegenim ve ben arkada oturduk.
benim aileme ve bana göre bunda bir sey yok ama esim ailesine ters neymis ablanda binseymis ablamda hasta bu arada . o zaman baban da binseymis. ya ne alaka diyorum arabada enistenin bisey yapmadigini nerden biliyim falan dedi. sinirlerim çok bozuk. enistem asla oyle bi insan degil 13 yıldır içimizde ve ben bekarken kaç kere kaldim ablamlarda
bu durum ailelere sirayet edecek simdi ve esimin ailesi beni hatali bulacak. nasil bi tepki gostermeliyim bana yardimci olun lutfen
bu arada daha yeni annemle de gorustum. esimle konusacagini söyledi . keske otobusle gitseydin dedi. ben de biz ne yanlis yaptik onlar yanlış dusunuyo dedim . Off Allahim delirecem
Tatlım sana vereceğim tavsiyeyi lütfen uygula, bakalım seni böyle kısıtlamasının sebebi neymiş: ablanla denk geldiğinizde bir gün kocanla baş başa bırak. Arabayla bir yere bıraktır veya bir şey almaya kadar çıkıyorum de markete git bir şekilde yap bunu. Eğer senin hastalıklı kocan ablana sapkınlık yaparsa bil ki senin başka erkeklerle tek kalmamanı istemesinin sebebi kendisinden yola çıkmasıdır.fikirlerinize ihtiyacım var. eşimle kavga ettik ve moralim sıfır. dün annemlere ablamgil geldi şehirdışından ben de anneme geçtim. eşimde bana dediki eve gelirken otobüsle gel enisten falan birakmasin dedi. tamam dedim tam otobüs saatine göre hazirlandim çiktim dışarı babam ablam göndermedi beni enişten bıraksın dedi ben yok diye ısrar ettim babam da kızdı bana bırakiversin ne var ne yok yok diyosun diye. tam o sırada da diyemedim ki esim istemiyo diye. tabi sonra esim eniştemin beni bıraktığını duyunca kıyamet koptu. bu arada araba 2 tane küçük yaşta yegenim ve ben arkada oturduk.
Çocuğun var mi ?bana bile iftira atıyo cogu zaman. gerçekten ne yapicagimi bilmiyorum. korkuyorum bosanmak istiyorum ama ailem arkamda durmaz. nasıl ne yapicam ya
Bence döneceği yer buradan daha kötü olacak diye kendi kendine içinde aklıyor olanları + yazdıklarınıza aynen katılıyorumTabii ki yalan. İnanmadım elbette. Kocasından korkup ailesine 3 yıl gidemeyen kadının bi tarafları yemez aldatmayı. Yalnız öyle bir konuşuyor ki sanki eşi aldatınca o da aldatmış ve bu eşitlikmiş gibi. Adamla ahlaksızlıkta eşit olmak. Güven, saygı, sevgide eşitliğe inanmıyor ama, erkeğin köleliği olarak düşünüyor. Kafası güzel valla, yaşadıkları akli dengesini bozmuş maalesef.
Eşiniz blöf yapıyor, sizi o kadar iyi tanıyor ki.ne düşünüyorum şu an var ya bence eşimde ayrılmayi koymuş kafasına ondan hep böyle davranıyo. baksaniza yoksa çözmek için konusmak isterdi
Muhafazakar ise eşin zaten arabada yeğen varmış.Birsey olsa görür çocuk.Abartmasin eşiniz.fikirlerinize ihtiyacım var. eşimle kavga ettik ve moralim sıfır. dün annemlere ablamgil geldi şehirdışından ben de anneme geçtim. eşimde bana dediki eve gelirken otobüsle gel enisten falan birakmasin dedi. tamam dedim tam otobüs saatine göre hazirlandim çiktim dışarı babam ablam göndermedi beni enişten bıraksın dedi ben yok diye ısrar ettim babam da kızdı bana bırakiversin ne var ne yok yok diyosun diye. tam o sırada da diyemedim ki esim istemiyo diye. tabi sonra esim eniştemin beni bıraktığını duyunca kıyamet koptu. bu arada araba 2 tane küçük yaşta yegenim ve ben arkada oturduk.
Kocan bu kadar hassas ise bi tarafını kaldıracak karısını almaya kendi gelecekfikirlerinize ihtiyacım var. eşimle kavga ettik ve moralim sıfır. dün annemlere ablamgil geldi şehirdışından ben de anneme geçtim. eşimde bana dediki eve gelirken otobüsle gel enisten falan birakmasin dedi. tamam dedim tam otobüs saatine göre hazirlandim çiktim dışarı babam ablam göndermedi beni enişten bıraksın dedi ben yok diye ısrar ettim babam da kızdı bana bırakiversin ne var ne yok yok diyosun diye. tam o sırada da diyemedim ki esim istemiyo diye. tabi sonra esim eniştemin beni bıraktığını duyunca kıyamet koptu. bu arada araba 2 tane küçük yaşta yegenim ve ben arkada oturduk.