kızlar acil bakın çok kötüyüm

Siz hala size anlatılmak isteneni anlamıyorsunuz eşiniz 3 yıl kendi ailesine sizi göndermedi hadi çok eşitsiniz ya inandık siz de 3 yıl kendi ailenizin içine almadınız ailenizin içine alamayacak kadar güven duymadığınız adamla nasıl seviştiniz ? Bir gece uyanıp cinnet geçirip sizi boğmayacağına nasıl emin oldunuz ? Eşiniz güven cart curt ayağına bir dolap çevirmiş 3 yılda bunu size afiyetle yedirmiş gözünüzü açın artık. Ayrıca herkes daha iyisini bulmak için boşanmıyor hayatınız boyunca illaki başınızda bir çoban gibi erkeğe ihtiyacınız yok

Daha çok Bi eklersin o zaman sen . Ailesinde sıkıntı olan her koca aldatır ve bundan sizin gibi kafası sadece koca ezmeye çalışan kadınların haberi olmaz
Peki ailesinde her sıkıntı olan kadın aldatabiliyor mu ? Eşitsiniz ya hani eşiniz sizi kaç eşit parçaya bölerdi aynısını siz yapsaydınız söylememize gerek var mı ?

Bunu birine söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama yalan söyleyin, beni dövdü diyin dönün eve. Yada sinirlendirin ki markete gitmek bence bunun için yeterli zaten delirecek. Kavga edin eve gidin dövdü diyin. Evden dışarı çıkarmamak, ooooo bunlar ne ya. Köle sanıyor sizi baya.
Ki zaten yakında aldatır, kadınlara öyle baktığına göre. Birde aldattıgı için sizi suçlar. Hiçbir konuda haklı çıkamazsınız o insan diyecem dilim varmıyor.

Aynısını yapmış. Öyle söyledi kendisi bana bir cevabında.
Yalan ya hikaye çok eziklendi verecek cevap bulamadı ondan öyle yazdı
Bu kişiler böyle ne kadar inanarak saçmalarsa saçmalasın içten içe debelendiği çamurun farkında olurlar bunu fark ettikçe de devreye böyle yalanlar girer
Eşini aldatacak kadar gözden çıkaran kadın sinir krizleri geçirmez

Eşinize hak vermiyorum fakat geçen gün bile duyduklarım beni çok etkilemişti. Evli kadın akrabasına arabasında saldıran bir pislik vardı. Boşan benimle evlen demiş. İnsanlar kötü.

Tabii ki yalan. İnanmadım elbette. Kocasından korkup ailesine 3 yıl gidemeyen kadının bi tarafları yemez aldatmayı. Yalnız öyle bir konuşuyor ki sanki eşi aldatınca o da aldatmış ve bu eşitlikmiş gibi. Adamla ahlaksızlıkta eşit olmak. Güven, saygı, sevgide eşitliğe inanmıyor ama, erkeğin köleliği olarak düşünüyor. Kafası güzel valla, yaşadıkları akli dengesini bozmuş maalesef.

Senin kocan sıkıntılı bir adam onu diyeyim. Cocuk yoksa hemen yapmayın birbirinizi tanıyın iyice

Mantığa bak otobüsle gelince hiç erkek olmucakmıydı. Kadınlara özel otobüs varda biz mi bilmiyoruz. Yabancı tanımadığı adamlarla akşam otobüse binince bişi olmuyor ama eniştesi eve bırakınca namus bekcisi mi kesiliyor başına kardeş kusura bakma ama kişi kendinden bilir işi

Tatlım sana vereceğim tavsiyeyi lütfen uygula, bakalım seni böyle kısıtlamasının sebebi neymiş: ablanla denk geldiğinizde bir gün kocanla baş başa bırak. Arabayla bir yere bıraktır veya bir şey almaya kadar çıkıyorum de markete git bir şekilde yap bunu. Eğer senin hastalıklı kocan ablana sapkınlık yaparsa bil ki senin başka erkeklerle tek kalmamanı istemesinin sebebi kendisinden yola çıkmasıdır.

Bence döneceği yer buradan daha kötü olacak diye kendi kendine içinde aklıyor olanları + yazdıklarınıza aynen katılıyorum

Böyle insanları çokmu arıyorsunuz ya. Arabada ne yaptığını bilemem demek ne demek terbiyesiz. Insan hayat arkadaşına güvenmez mi. Niye katlaniyorsunuz

ne düşünüyorum şu an var ya bence eşimde ayrılmayi koymuş kafasına ondan hep böyle davranıyo. baksaniza yoksa çözmek için konusmak isterdi
Eşiniz blöf yapıyor, sizi o kadar iyi tanıyor ki.
Biraz trip, biraz sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum gibi sözler, ne halin varsa gör senden boşanacağım lafları sonrasında anne babasının üzülmesini de istemeyen karısı her yasağı kabul edecek, bunu çok iyi biliyor.

Seçim sizin, ya devam edecek her türlü tavizi verecek, bundan sonrada eşinizin size iftira atmasını sineye çekeceksiniz ya da ayrılacaksınız ama yazdıklarınıza bakılırsa 1. şıktan devam edecek gibi görünüyorsunuz.

Muhafazakar ise eşin zaten arabada yeğen varmış.Birsey olsa görür çocuk.Abartmasin eşiniz.

Kanım dondu okurken bu nasıl igrenc bi zihniyet kişi kendinden bilirmis işi. Esinizin ensest fantezileri falan olabilir arkaniza bakmadan uzaklaşın.

Kocan bu kadar hassas ise bi tarafını kaldıracak karısını almaya kendi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…