kızlar acil bakın çok kötüyüm

Nasıl sevdiniz evlendiniz bu insansi varlıkla. Bildiğin kötü ya

boşanmak isiyorum ama ailem arkamda durmaz. abimle babam zamaninda bu evlilige onay vermemislerdi. mahvederler beni. calistirmiyolarda hiç bir güvencem yok cesaretim yok napicami bilmiyorum
Yahu arkanda durmazlarda sokağa atacak halleri yokya. Bu adamı çekeceğine babanın nazını Çek. Siz kararlı olmazsanız kimse size yardım edemez

Bayan Orange ben zaten bunların hepsini biliyorum, ben toplumdaki gerçekleri ifade etmeye çalıştım. Ama bir baktım birçok insan bana karşı çıkmış. Olanı söyledim ben. Olması gereken tabiki bu değil. Sosyolojik bir değerlendirme benim yaptığım. Ancak bir baktım elalem ne der kaygısını, yahut mahalle baskısını gören insanların hislerini anlatmaya çalıştım sadece.

Ay ben senin kız kardeşin olacam da bu olanları duyacağım, kocanı bir kaşık suda bogmadin diye senle omrubillah konuşmam. Dünyada adam kalmamis gibi akıl hastalariyla evleniyosunuz üstüne doguruyosunuz sonra da yok severek evlendik yok çok zorluklarla mücadele ettik bilmem ne ya. Çok zorluklarla mücadeledeki zorluk da işte eniştemin ilk fırsatta beni s..meye çalışmayacagina sevdicegimi ikna ettim oraları aştık falan filan ayyyyy YANİ ERKEKLERİN ZATEN CANI CEHENNEME DE imkanı olup da şöyle heriflerle hâlâ durmayı seçen hemcinslerim de herhalde tencere kapak yani.

Bizim dinimiz diye genel bir durum yok yalnız ecrinin annesi

Sana bu lafları kocan ezberletiyo di mi, klişe. Yirmili yaşlarının başında olduğuna da adım gibi eminim.

Siz yanlış hiçbir şey yapmamışsınız. Eşiniz ve ailesi muhtemelen sapık ve sizi tahakküm altına almak isteyen deli dolu. Böyle bir ailede gelin olduğunuz için üzüldüm. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz.

zihniyetleri bu kadar çirkin insanlarla yaşamak zor olmuyormu? enişteyi geçtim bana yakıstırılana tahammül edemem ben ya bana bir şey yaptıysaymis e yani?
ablamin kocasi bana sarkti bende ona karsilik verdimde onlardan mi gizliyorum yani

Eşiniz ya iktidarsız ya da penisi küçük şu kafa yapısının başka hiç bir açıklaması yok ve mide bulandırıcı.
Böyle birisiyle aynı yastığa baş koyup aynı evde nefes almak mı? Selam dahi vermem çok üzüldüm sizin adınıza.

zor tabi ama bu flört dönemi degil ki hemen ayriliyim. benim gibi eski kafali ailesi olanlar için bu durumlar çok zor ne yazık ki

yani yorumunuz çok mide bulandırıcı
Gayet mantıklı bir yorum yapmış. Kendi bamyası yüzünden kompleksli olan erkekler eşlerini böyle bunaltır işte.
Bence eşinizin size yaptıklarından, söylediklerinden mideniz bulanmadıysa bu yorumu çok rahat kaldırırsınız

zor tabi ama bu flört dönemi degil ki hemen ayriliyim. benim gibi eski kafali ailesi olanlar için bu durumlar çok zor ne yazık ki
bakın bu hayat sizin hayatınız evet tabiki aile anne baba da onemli ama, eğer anne babanın kararları çocuğa bir şekilde zarar veriyorsa kendi kararlarinızı verip kendi ayaklarinizin üzerinde durabilecek yaştasınız.
aileniz geri kafalı diye bu lafları duymak bu hayatı yaşamak zorunda degilsiniz

Kimse yargılamiyor konu sahibini.Cinnetlik konu.Evlenecegim evli kalacagim diyede M.Ö 300 lerde kalmış ailelere girmesin kimse.Ben olsam enisteyi anamı babamı ablamı eşi toplar.Eniste benimle arabada biseyler yaptığını düşünüyor benim koca siz ailem olarak ne diyorsunuz bu konuya diye bombayı patlatirim .Eminim o koca kişisi ben öyle bişey demedim diye anında çark eder Kölelik bile bitti ya renk ten farkından yıllarca insan yerine koyulmayan insanlar bile baş kaldirdi.İnsan namusu insan onuru insanca yaşamak diye bı kavram var . Günah mış kendi eşine iftira atmanın günahı ne çocuk yetiştirmeyi bilmeyen kaynanan kim önce onlar öğrensin adabı insanlığı günahı sevabı.....

Ömür boyu çekersin bu kişi asla düzelmez .Çoluk çocuk yoksa o ailemde o eşten de kaçarım ben devlete sığınırım televizyona çıkarım ben dayamam benim abuk sabuk insanlara tahammül eşiğim çok düşük.Siz az biraz bekleyin terbiye edecek o eş sizi sakin sessiz itaatkar onun dediği herşeyi yapan bir robota donmeyinde görün bakalım dünya kaç bucak .Asla düzelir demem gunahada girmem.Bu evlilik değil bu sizin köle sahip ilişkisinde yaşadığınız bir hayat.Üzgünum sizin için .Huyuna suyuna git demiycem başka çareniz yok zaten hiçbir değeriniz aklınız fikriniz yok sizin eşinize ve ailenize göre.Benim bacak kadar ergen kızım karşıma geçip bana saygılı ol anne sen bana böyle davranamazsin ben senin emirerin değilim diyor.Hakli valla çoğu zaman beni bı sarsıyo sınırlarına sahip cikiyor

yani yorumunuz çok mide bulandırıcı
Eşinizin size yakıştırdığı şeyi öğütecek mideniz varsa benim yorumundan neden gocundunuz? Kendini ispat edemeyen diğer tüm erkekleri sadece penis olarak gören erkek zihniyeti bu ben daha çok eşinize baktıkça, kendinize yapılan yakıştırmayı sindirdiğiniz için aynaya baktıkça midenizin nasıl bulanmadığını merak ediyorum.

Hanımlar siz hala kime neyi anlatıyorsunuz ya? Kıyamıyorum bazen kendimize, birilerine bi şeyler anlatmaya, gözünü açmaya çabalıyoruz da kendi saflığımıza hep.

Hadi ayrılamıyorsunuz, çocuğu da aile baskısı ile yapıyorsunuz. Enişteniz ve sizin hakkınızda fanteziler kuran bir adamı zorla mı baba yaptırıyorlar? Yooo. Kendi iradenizle kendinizi düşürüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…