kızlar acil bakın çok kötüyüm

Bu kadar cümleyi ve ayeti kocanızı aldattığınıza inanmadığımız için yazmış olmanız sjjkll
Aldattım diyorsanız aldatmışsınızdır ben ikna oldum. Din iman eved.

Eşimi ben de aldattım diyen birinden de din öğrendik bu forumda. Bu günü de tarihe not düşelim

Ay burda her gün yeni bi şok yaşıyorum ajdjjsksks 22 yaşında çocuk/kadın oturmuş bize din dersi veriyor aldatan kocasını aklamak için. 27 yaşında eğitimli, evli ve çok şükür ki inanan bir insan olarak 2 tane şey söyleyip geçeceğim;
1) İkinci bir kadın, değil nikahsız, dini nikah adı altında bile olsa kadının rızası olmadan kocası onunla evlenemez.
2) Boşanmak haram değildir, Allahın ‘sevmediği’ bir helaldir. Yani Allah aldatmayı dövülmeyi sineye çekip 50 sene aynı adamla evli kalmaya mecbursunuz diyerek nikahlamıyor kimseyi. Boşanmak da tıpkı nikah gibi hem dini hem de resmi bir özgürlüktür ve helaldir. Yuvalar durduk yere yıkılmasın o konuda haklısınız ancak durduk yere değil bu dediklerimiz. Sizin bahsettiğiniz şeylerin tamamı cahiliye dönemiyle ilgili.
Geçen gün de size yazdım, burda ‘eşimi sevdim affettim, ama aldatma ve şiddet hiçbir durumda normal değil elbette’ deseniz kimse size tepki göstermez. Ama bu çirkin davranışları bi de mübarek dini kullanarak aklayamazsınız. Zinayı aklamış oluyorsunuz çünkü. Bence artık zorlamayın. @Ecrininannesi51

Son düzenleme:

olur mu ya
çok geride kalmışsın sen
biz narin kadınlar sahiplendirilmemiz gereken canlılarız
bak insan bile değil
Bir kadın, kocasının rızası olmadığı hâlde evinden çıkarsa, gökteki meleklerin hepsi ve cinnîlerle insanlardan başka varlıkların hepsi, o kadın evine dönünceye kadar lânet ederler

yav he he
bünyada bunca kötülük varken melekler işi gücü bıraktı kocişini dinlemeyen kadın lanetleyecek
bizim dinde kadından başka günah yok zaten
kadının nefes alması bile günah
Bizim dinimizde de , benim yaşadığım yer de de bu böyle. Ama sizin dininiz farklı galiba. Ya da dinden bir habersiniz
Türkiye müslüman bir ülke değil
herkes müslüman değil
herkes inançlı bile değil
binbir çeşit insan inanç inanış var
ne kadar unutmaya çalışsanız da hatırlatayım

melekler bir ara ukrayna ve filistine uğrayabilirler mi lütfen
bizim sular karlar altındaki deprem bölgemize de olur
zira çok daha önemli acılar var dünyada
Cahil bir kadının saçma bir üslupla söylediği yalan yanlış şeylere böyle başka yanlışlarla ve üslupla cevap verirseniz ondan hiçbir farkınız kalmaz.

56,876,942. kez tekrar ediyorum lütfen dini mesajlar yazmayınız yasaktır.
Hem kavgaya neden oluyor hem de dinini doğru bilenleri tenzih ederim ama yanlış bilenler İslam inancını yanlış tanıtıyor, ayet mealleri bile hatalı oluyor, bahse konu ayeti Kuran’dan okuyup meal edenler müstesna, birbirinin mealini alarak ben meal ettim diyenlerin hepsinde kadınların döğün yazar, döğün ne? Kaldı ki öyle bir kelime geçmez, parantez içinde geçen kelimeler de kendi yorumlarıdır, hadisler de sahih olanlar ve olmayanlar diye ikiye ayrılır, dini içerik zaten yasak ama bari hadis yazacaksanız önce sahih mi bir kontrol edin.

Son düzenleme:
İnsan şunu yazarken utanır.
Bu kadar ezik olmakla övünmek.
Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz , neleri normal görüyorsunuz.
Sıfatlarınızda hiç değişmiyor. Ecrinin annesi , poyrazin annesi , eymenin annesi , bir prens ve prenses annesi , kocasının kraliçesi.
Doğurmasanız ve evlenmeseniz kimliğiniz yok sanki.
Elin adamı annenize güvensin diye 3 yıl ona anlama süresi verecekmişiz. Yok ya.

Dur bakalım olay çok yeni. Yemek filan yediniz mi? Tatlı yapayım mı ister misin de. Gene tersliyorsa, git başka odada otur. Tepki verme, konuşma sende. Haberdar et mutlaka.
Ben de diyorum bu herifler nasıl bu kadar arsızlaşıyor.
Sizin gibiler yüzünden demek ki.
Kendinize saygınız yok. Adam size niye saygı duysun.

Etiketlemek istemiyorum çünkü muhatap olmayı kendime yediremiyorum. Yok ya bu cahillik değil bu saf kötülük. Öldürülen kadınlar, yediği dayaktan ya da aldatılmaktan bıkmış olduğu için boşanıp giden kadınlar. Herkes bazıları gibi aldatılmayı hazmedemiyor kusura bakmayın. Demek size göre öldürülmeyi hak etmişler. Mesela kocalarını aldatmışlardır belki. Ama bakın sizin kocanız yaşıyor. Ölümün hiç bir gerekçesi olamaz. Güya çok dindar ama Allah'ın verdiği canı ancak Allah'ın alabileceğinden haberi bile yok.

Daha mealini bile doğru dürüst anlamayanlar da buraya vaaz vermeye koşuyor. Gidin kocanıza anlatın dini en çok onun ihtiyacı var. Başka kadınlarla konuşmak erkeklere sevap mı yoksa sizin oralarda? Birde ben de aldattım diyor. Siz kimsiniz de insanlara din dersi veriyorsunuz? Aldatmak gibi iğrenç bir eylemi yap sonra buraya gel yok şu günah yok bu günah. İnsan bir bakar acaba yazdıklarım saçma mı oldu diye.

Bastırmaya çalışıyo seni sakın susma karşısında. Hakkini savun. Susarsan suçlu görünürsün. Allah yardimcin olsun hayirli kapilar açsin sana canim

Çocuk yoksa bosan cok yakın bir tanıdıgımın esi böyle kadına hayat zindan bu baslangıc ben sana diyeyim…

İğrendim midem bulandı eşiniz!!! Ve ailesinden iğrenç zihniyeti

hayir hicbirsey olmadi daha önce. mesela kayinbabam asla gelinini alıpda arabayla bir yere goturmez ya yanonda eşi olacam ya da oglu taksiye.binmemize falan kızarlar. sürekli eş dost elalem görse ne der dusuncesindeler
Hemen bebeler yap bu heriften. Nasıl bu kadar kötü pis zihniyetle evlenip o evliliği sürdürüyorsunuz pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…