kızlar acil bakın çok kötüyüm

esim beni kotuluyo ya ben ariyim durumu izah ediyim esimden önce diye aradim
Hiç sağlıklı düşünceleriniz yok.
Eş ailesi kim de kendinizi anlatıyorsunuz, cehennem olsunlar ne düşünürlerse düşünsünler.

İnsan haklı olduğu konuda ay yanlış anlayacaklar diye parçalar mı kendini ya, başı dik durur.
Kim ne düşünürse düşünsün.

hemşiresiniz sanırım
biran önce işe girmelisiniz
bu konuda da eşinizin onayına bakarsanız bu adamı hep çekmek zorunda kalacaksınız

gidişat bunu gösteriyo tesekkur ederim güzel söylediniz

Yastıksız yatarsınız o zaman bundan sonra! Ne saçma ya, anneniz kendi çaresizliğini size yüklemiş. Siz anneniz değilsiniz. Belki o gerçekten çaresizdi ama devir aynı değil artık. İleride çok pişman olursunuz.

çok tesekkur ederim bana en iyi gelen yorum.

kimsenin beni yanlış anlamasını istemedim sonucta onlarda beni tanimiyolar tam olarak esimin iftiralariyla doldurusa gelip bana haksizlik yapsınlar istemedim

kimsenin beni yanlış anlamasını istemedim sonucta onlarda beni tanimiyolar tam olarak esimin iftiralariyla doldurusa gelip bana haksizlik yapsınlar istemedim

e bunu açıkladınız kendi çapınızda diyelim ömür boyu bunların sapık zihniyetlerine kendinizi anlatmakla mı geçireceksiniz hayatınızı?

kimseye yaranma çabasında degilim korkuyorum cesaretim ozguvenim yok kendime guvenmiyorum. bu yuzdenn psikolaga ihtiyac duyuyorum ya bana kendi değerimi öz saygımı kazandirmaya yardimci olsun diye

Hiç düşündün mü peki senin kocan baldızına, yengesine ne gözle bakıyormuş ? Kişi kendi gibi bilir işi . Cidden inanamıyorum bu kadar yobaz düşüncelere. Enişten ipsiz sapsız güvenilmez bir olsa 13 yılda bi falso verirdi sizde ailece anlardınız. Eşinin senin ailenin bilgisine güvenine de saygısı yok. Hadi her şeyi geçtim siz karı koca kavga ettiniz, çocuk gibi ailesine neden yetiştiriyor? Yanlış bi adam bu Allah yardımcın olsun

Sakın bu adamdan (lafın gelişi) çocuk falan yapayım deme kaç kurtul.

Kayınpederde gerizekalı sanırım.Zira dinimizde oğluyla evli olduğun sürece baban hükmündedir.
kesinlikle evet. kayinbabamgildeyken içerde oturuyodu o bende antrede eşarbımı takıyodum. eşim hemen çabuk kapat kapat dedi başını. bende noldu dedim babam görür dedi. ya dedimki o benim de babam sayılır görse nolur gelini kızıyım ben onun dedim ve kınandım. oysaki dinde de kayinbabanin yaninda başının açık olması caiz.

bana bile iftira atıyo cogu zaman. gerçekten ne yapicagimi bilmiyorum. korkuyorum bosanmak istiyorum ama ailem arkamda durmaz. nasıl ne yapicam ya
Çalışıyo musun ? Eğer çalışırsan para kazanırsan ailen karşı çıkmaz . Bak bu da hayatın gerçeği. Evine döneceksen para kazanan biri olarak dön. İşe gir ailen istemese de kendine düzen kurarsın paranla. Bu hayatta seni yalnız bırakmayacak tek şey başarın ve parandır .

ailesine soylememis. ben bugün anneme gidecektim gece de esim gidemezsin deyince annem neden gelmiyosun diye sordu ben de durumlari anlattim. sonra annemde bana kayinvalidenle de konuş bu durumu oglunu uyarsin gibisinden. sonra annemde esimle konusuyo esim beni sikayet etmis anneme böyle

calismama izin vermiyolar iste . bi yolunu bulup calismak istiyorum zaten. bu seferde diyorum ise girdigimde yok bana yemek yapmiyosun istediğim gibi olmuyo soyle böyle sebeplerle tatsizlik cikar sonra ben ise girdim aile duzenimiz bozuldu olur diye bunlsri dusunuyorum ama yok en mantiklisi ne olursa olsun ben ekonomik ozgurlugumu elime almaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…