kızlar acil bakın çok kötüyüm

ailesine soylememis. ben bugün anneme gidecektim gece de esim gidemezsin deyince annem neden gelmiyosun diye sordu ben de durumlari anlattim. sonra annemde bana kayinvalidenle de konuş bu durumu oglunu uyarsin gibisinden. sonra annemde esimle konusuyo esim beni sikayet etmis anneme böyle
Sen de her şeyin farkındasın. Böyle bir adamdan kurtulman gerek çocuk düşünme bence, sakin ol, adamı idare et kendine iş bul . Adamı neden idare et diyorum çünkü ailen destek değil ve adam da çalışmana sert çıkabilir sırf kıskançlığından ve inadından. O yüzden onun yumuşak karnını bul ordan oyna tamamen kendini kurtarmak için. 1 sene çalışayım altın yaparız kenara atarız araba için vs de. Tabii ki çıkma paranı biriktr güçlü oldugun anda da ayrıl gitsin. Bu hayata 1 kez geliyoruz niye hatamıza saplanıp kalalım. Allah yeni kapılar açacaktır dua et ve iş bul tek derdin bu olsun .

dediginizin hepsine katılıyorum. peki şu an ne yapmaliyim bunlara laf anlatilmiyo kendimi en iyi nasil ifade edebilirim.
Vallahi kendini yırtıp parçaliycan! Benim kaç senelik eniştem bi hatasını görmedim şimdiye kadar diycen! Sorun sizde diceksin, demek ki sizon kafanizda var bu tür sapıkliklar onun icin kimseyede güvenmiyosunuz! Bokunuzda bogulun diyip çıkacaksin savunacaksın kendini. Sakın boyun eğme susma, böyle böyle adam olacaklar. Baktin oluru yok carpar kapiyi gidersin. Anne baba olmuyo dersin.

Sen de her şeyin farkındasın. Böyle bir adamdan kurtulman gerek çocuk düşünme bence, sakin ol, adamı idare et kendine iş bul . Adamı neden idare et diyorum çünkü ailen destek değil ve adam da çalışmana sert çıkabilir sırf kıskançlığından ve inadından. O yüzden onun yumuşak karnını bul ordan oyna tamamen kendini kurtarmak için. 1 sene çalışayım altın yaparız kenara atarız araba için vs de. Tabii ki çıkma paranı biriktr güçlü oldugun anda da ayrıl gitsin. Bu hayata 1 kez geliyoruz niye hatamıza saplanıp kalalım. Allah yeni kapılar açacaktır dua et ve iş bul tek derdin bu olsun .
cok teşekkür ederim bu güzel fikir. öyle yapıcam. iyi ki varsiniz yanimdasiniz sizler

Vallahi kendini yırtıp parçaliycan! Benim kaç senelik eniştem bi hatasını görmedim şimdiye kadar diycen! Sorun sizde diceksin, demek ki sizon kafanizda var bu tür sapıkliklar onun icin kimseyede güvenmiyosunuz! Bokunuzda bogulun diyip çıkacaksin savunacaksın kendini. Sakın boyun eğme susma, böyle böyle adam olacaklar. Baktin oluru yok carpar kapiyi gidersin. Anne baba olmuyo dersin.
hepsini gece söyledim kes sesini diyip bagirip susturmaya calisiyo beni. daha hiç aramadi beni aksam gelince tavri ne olcak bakalim. annem sert konusmus esimle. oldu olacak kapisini da kilitle eve hapset hiç adim atmasın diyip yüzüne kapamış telefonu

şiddet uygulamaz ama dışlanmak ayıplanmak istemiyorum beni hakli görsünler sevsinler destek olsunlar istiyorum. cesaretsizlik korku var icimde korkuyorum

Herkesin gönlünü yapamazsın, kurtarman gereken bir hayat var
Babana söyle olmaz, ayrıl olmaz siz istiyorsunuz ki sihirli değnek dokunsun
Yerinizde olsam ne yapardım ; öncelikle sağlam bir rezillik çıkarırdım bu konuyu duymayan kalmazdı iki sülalede. Namusuma laf edecek adamın ağzını ikiye yırtarım, siz fazla sinmişsiniz. Babanız ve kocanız aynı kumaştan o yüzden ne tarafa dönseniz dar geliyor. Bir rezillik çıkarır, giderim kadın sığınma evine arkamdan ne b.. yerlerse yesinler umurumda olmaz. Bir sürü kadın derneği var, devlet var, kurarım kendime bir hayat geçer giderim. Biraz cesur olun, kendi hayatınız konusunda kendiniz karar vermeyi öğrenin. Evlilik bu yarın öbür gün illa bir de çocuk olacak, bu bağnaz pisliğin içine bir evlat dünyaya getireceksiniz hiç mi korkmuyorsunuz. Harekete geçin, o olmaz bu olmaz diyerek yıllar gider farkında olmazsınız

fikirlerinize ihtiyacım var. eşimle kavga ettik ve moralim sıfır. dün annemlere ablamgil geldi şehirdışından ben de anneme geçtim. eşimde bana dediki eve gelirken otobüsle gel enisten falan birakmasin dedi. tamam dedim tam otobüs saatine göre hazirlandim çiktim dışarı babam ablam göndermedi beni enişten bıraksın dedi ben yok diye ısrar ettim babam da kızdı bana bırakiversin ne var ne yok yok diyosun diye. tam o sırada da diyemedim ki esim istemiyo diye. tabi sonra esim eniştemin beni bıraktığını duyunca kıyamet koptu. bu arada araba 2 tane küçük yaşta yegenim ve ben arkada oturduk.
benim aileme ve bana göre bunda bir sey yok ama esim ailesine ters neymis ablanda binseymis ablamda hasta bu arada . o zaman baban da binseymis. ya ne alaka diyorum arabada enistenin bisey yapmadigini nerden biliyim falan dedi. sinirlerim çok bozuk. enistem asla oyle bi insan degil 13 yıldır içimizde ve ben bekarken kaç kere kaldim ablamlarda
bu durum ailelere sirayet edecek simdi ve esimin ailesi beni hatali bulacak. nasil bi tepki gostermeliyim bana yardimci olun lutfen
bu arada daha yeni annemle de gorustum. esimle konusacagini söyledi . keske otobusle gitseydin dedi. ben de biz ne yanlis yaptik onlar yanlış dusunuyo dedim . Off Allahim delirecem
Kişi kendinden bilir işi derler. Demek o bi kadınla arabada kalsa yapacağı şey belli

hayir hicbirsey olmadi daha önce. mesela kayinbabam asla gelinini alıpda arabayla bir yere goturmez ya yanonda eşi olacam ya da oglu taksiye.binmemize falan kızarlar. sürekli eş dost elalem görse ne der dusuncesindeler
Ailecek sapıklar demek ki kaç kurtar kendini yoksa aileden biri her an sana tecavüz edebilir yanlız kaldığınızda!

Tatlım, senin kafan burada çok karışıtı. Burada bizimle yazışmayı bırak ve eşin her nerdeyse çağır ve oturun konuşun. Bu böyle olmaz. Bu sorunu çözmeden hayatınıza eskisi gibi devam edemezsiniz. Kocanın ne sapıklığı ne iğrençliği kaldı buna izin verme!
E değil mi? Benim amcam biz 5.katta olmamıza rağmen tüm perdeleri sıkı sıkı kapattırırdı ama nasıl kapama yani sanki herkes bizi izliyor oturmuş gibi. Ben sokağa çıkmazsam güneş doğdu mu doğmadı mı anlamazdım.

Neden biliyor musunuz? Kendi dürbünü vardı çatı katına çıkıp milleti dikizlerdi. Kendi dikizleyince herkes kendi gibi sanıyordu.

Bağ kurabilir misiniz deneyin bi

Kayınpederde gerizekalı sanırım.Zira dinimizde oğluyla evli olduğun sürece baban hükmündedir.
a bırak Allah aşkına din bunlara göre oyuncak töbe töbe

benim milletvekili kızı bir arkadaşım vardı lisedeyken
babasının makam şöförü bırakırdı -makam şöförünün kızı okula alması bırakması diye bir görevi mi var? dine kaldıysak kul hakkı diye kamu diye bir şey de var?

ama şöförle başbaşa kalmasınmış hanımefendi diye okula gitmeyen bir erkek kardeşi vardı o çocuğu da yanlarına alıyorlardı...şöför okula gelmeden önce eve gidiyor o çocuğu alıyor sonra okula gelip kızı alıyordu :KK70:
kız da ne kadar feyzli ne kadar dindar olduklarını böyle örneklerle anlatır dururdu işte -çok milletvekili bakan kızı vardı okulda bu ama apayrı bir örnekti. hiç unutamam kendisini.

annesine bir araç alsınlar alsın bıraksın neyse benzini de vekil bey ödesin mesela aaa olur mu kadın araba mı kullanır vekil benzin parası mı öder....bunlarda din hep kendilerine göre...

Sen baldızın, kuzenin binse bir şey mi yapıyorsun da böyle düşünüyorsun deyip manipüle edeceksiniz. Güvenmediği kadınla evli kalmasın madem manyak mı ne.

Tatlım, senin kafan burada çok karışıtı. Burada bizimle yazışmayı bırak ve eşin her nerdeyse çağır ve oturun konuşun. Bu böyle olmaz. Bu sorunu çözmeden hayatınıza eskisi gibi devam edemezsiniz. Kocanın ne sapıklığı ne iğrençliği kaldı buna izin verme!
birazdan gelir işten bekliyorum konuşacağız tabiiki

Size en iyi gelen yorum size dallanıp budaklandırmayın önerisi veren yorum mu gerçekten? Susun oturun alt metni hoşunuza gitti yani, aferin :))
hayır yani burda herkes hemen boşan deyince boşanılmıyo o yüzden daha uzlaşmacı bir yorum olduğu için hoşuma gitti. anlamiyorum ki sizler hayatınızda kaç kere boşandınız

fikirlerinize ihtiyacım var. eşimle kavga ettik ve moralim sıfır. dün annemlere ablamgil geldi şehirdışından ben de anneme geçtim. eşimde bana dediki eve gelirken otobüsle gel enisten falan birakmasin dedi. tamam dedim tam otobüs saatine göre hazirlandim çiktim dışarı babam ablam göndermedi beni enişten bıraksın dedi ben yok diye ısrar ettim babam da kızdı bana bırakiversin ne var ne yok yok diyosun diye. tam o sırada da diyemedim ki esim istemiyo diye. tabi sonra esim eniştemin beni bıraktığını duyunca kıyamet koptu. bu arada araba 2 tane küçük yaşta yegenim ve ben arkada oturduk.
benim aileme ve bana göre bunda bir sey yok ama esim ailesine ters neymis ablanda binseymis ablamda hasta bu arada . o zaman baban da binseymis. ya ne alaka diyorum arabada enistenin bisey yapmadigini nerden biliyim falan dedi. sinirlerim çok bozuk. enistem asla oyle bi insan degil 13 yıldır içimizde ve ben bekarken kaç kere kaldim ablamlarda
bu durum ailelere sirayet edecek simdi ve esimin ailesi beni hatali bulacak. nasil bi tepki gostermeliyim bana yardimci olun lutfen
bu arada daha yeni annemle de gorustum. esimle konusacagini söyledi . keske otobusle gitseydin dedi. ben de biz ne yanlis yaptik onlar yanlış dusunuyo dedim . Off Allahim delirecem
Kişi kendisinden bilir işi herkesi kendi gibi sanmasın.

hayır yani burda herkes hemen boşan deyince boşanılmıyo o yüzden daha uzlaşmacı bir yorum olduğu için hoşuma gitti. anlamiyorum ki sizler hayatınızda kaç kere boşandınız
Size burada kendi potansiyelini engellediği için kocasından çat diye boşanan en az 10 kadını etiketleyebilirim ama sizin hayatta bir yeriniz yok, olmayabilir herkesin yaşantısı aynı değil, bastırılarak büyümüşsünüzdür bir yere kadar kabul ederim. Ama bilmem kaç yaşına gelip kendi hayatıyla ilgili tek bir karar bile alamamanın bahanesi olmuyor maalesef.

simdi eşim geldi hosgeldin dedim sinirli ve üzgün bi sekilde muhattap olmadi benle . gitti odanin kapisini orttu uzandi. bekledim biraz sonra napiyosun falan dedim çık dışarı seninle muhattap olmak istemiyorum sesini bile duymak istemiyorum dedi . konuşalım konuşarak çözebiliriz dedim sesini bile duymak istemiyorum dedi

X