- 8 Mart 2023
- 1.085
- 125
-
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Wow tespite bak. Arkadaşım eşin seni manipüle ediyor, eniştenin arabasına binme eylemi gayet normal olmasına rağmen suçlu hissettirmeye çalışıyor, sabahtan beri adamla ilgili tonla şey yazdık namusuna kadar laf etmiş dedik hala muhatap almaya çalışıyorsun. Eşin normal biri değil, konuşarak halledemezsin, hayatını kurtar diyoruz o yüzden sana. Ayakların üstünde dur kendi hayatını kendin baştan yaz diyoruzne düşünüyorum şu an var ya bence eşimde ayrılmayi koymuş kafasına ondan hep böyle davranıyo. baksaniza yoksa çözmek için konusmak isterdi
annem babamin duymasını istemiyo ki. baban duyarsa abinle eşine sinirlenirler bisey yapabilirler diyo onlara belli etmeyelim diyo. karşısına öyle çıkarsam sen kendin ettin kendin de çekecen gıbı tepkiler verebilir. bilmiyorum benim için kolay değil
Baban ne diyor boşanıp eve gelme mi diyor.
Oturup hiç karşısına baba gerçekten yapamıyorum adam ruh hastası beni öldürür bir gün kıskançlıktan dediniz mi?
Canım senin eşin islamı çok yanlış anlayıp yanlış uygulayanlardan malesef.Burada dini yorum yasak.Ama sana sadece şunu söyliyim senin eşininde ailesininde dinle uzaktan yakından alakası yok.Bu arada boşanmak günah filan degil haram değil yani.Aç oku araştir biraz canım.Canına kıymak gibi düşüncelere de sakın kapılma.Senden bir tane daha yok.Dibe vurduğun an yukarı çıkacağının göstergesidir.kesinlikle evet. kayinbabamgildeyken içerde oturuyodu o bende antrede eşarbımı takıyodum. eşim hemen çabuk kapat kapat dedi başını. bende noldu dedim babam görür dedi. ya dedimki o benim de babam sayılır görse nolur gelini kızıyım ben onun dedim ve kınandım. oysaki dinde de kayinbabanin yaninda başının açık olması caiz.
insallah yaa Allahim sen yardim etCanım senin eşin islamı çok yanlış anlayıp yanlış uygulayanlardan malesef.Burada dini yorum yasak.Ama sana sadece şunu söyliyim senin eşininde ailesininde dinle uzaktan yakından alakası yok.Bu arada boşanmak günah filan degil haram değil yani.Aç oku araştir biraz canım.Canına kıymak gibi düşüncelere de sakın kapılma.Senden bir tane daha yok.Dibe vurduğun an yukarı çıkacağının göstergesidir.
Ablacım Allah aşkına kızmayın demişsin de kızılmayacak gibi mi? Eşin sana 4 yılda güvendi(?) veya artık seni sıkıştıracak kadar takıntı haline getirmeyi bıraktı(?) diye bu durumu normalleştirmeye çalışma bari ya. Ailenle görüşmemişsin 3 yıl farkında mısın? Ne yedirip ne içiriyo bazı kocalar ya da bazı yerleri altından mı bilmiyorum da, vallahi bazen bu bdvde akıl sağlığımı korumakta zorlanıyorum.Ooo onda ne var canım benim eşim evlendiğim 3 sene boyunca anne tarafımla görüşmeme gelip gitmeme izin vermemişti. Ama 4. Senede serbestim istediğim yere istediğim zaman gidebiliyorum hiçbir zamanda niye gittin diye birkere sorgulamadı.
Şimdi belki buradakiler bana kızacak ama şöyle düşünün eşinin sana ve cevrene alışma süresi. Onlara güvenme süresi.Belki senlerdir beraber olabilirsiniz ama güven öyle sevgiliyken gelişeçek birşey değil. Sevgiliyken oluşan güven başka birşey evliyken başka.o yüzden canlarım lütfen bana kızmayın olur mu. Ben böyle çözümledim herşeyi.
Bu arada eşinin ailesine açıklama yapmak zorunda değilsin. Sen eşinle arandaki bu problemi aşmaya çalış elinden geldiğince sakin kal. Ama sakın kendini ezdirme. Onunla sakin bir zamanında güzel bir şekilde konuşmaya çalış.
Suçlu hissettiniz mi size "seni görmek bile istemiyorum" deyip sizinle konuşmadığı için?ne düşünüyorum şu an var ya bence eşimde ayrılmayi koymuş kafasına ondan hep böyle davranıyo. baksaniza yoksa çözmek için konusmak isterdi
suçlu değil de işten eve her geldiğinde sarilir öperdim koklardim bi onun tuhaf bi hissi oldu olmayincaSuçlu hissettiniz mi size "seni görmek bile istemiyorum" deyip sizinle konuşmadığı için?
Fantaziye bakfikirlerinize ihtiyacım var. eşimle kavga ettik ve moralim sıfır. dün annemlere ablamgil geldi şehirdışından ben de anneme geçtim. eşimde bana dediki eve gelirken otobüsle gel enisten falan birakmasin dedi. tamam dedim tam otobüs saatine göre hazirlandim çiktim dışarı babam ablam göndermedi beni enişten bıraksın dedi ben yok diye ısrar ettim babam da kızdı bana bırakiversin ne var ne yok yok diyosun diye. tam o sırada da diyemedim ki esim istemiyo diye. tabi sonra esim eniştemin beni bıraktığını duyunca kıyamet koptu. bu arada araba 2 tane küçük yaşta yegenim ve ben arkada oturduk.
benim aileme ve bana göre bunda bir sey yok ama esim ailesine ters neymis ablanda binseymis ablamda hasta bu arada . o zaman baban da binseymis. ya ne alaka diyorum arabada enistenin bisey yapmadigini nerden biliyim falan dedi. sinirlerim çok bozuk. enistem asla oyle bi insan degil 13 yıldır içimizde ve ben bekarken kaç kere kaldim ablamlarda
bu durum ailelere sirayet edecek simdi ve esimin ailesi beni hatali bulacak. nasil bi tepki gostermeliyim bana yardimci olun lutfen
bu arada daha yeni annemle de gorustum. esimle konusacagini söyledi . keske otobusle gitseydin dedi. ben de biz ne yanlis yaptik onlar yanlış dusunuyo dedim . Off Allahim delirecem
Başarıya ulaşmış yani eşinin amacı. Neyse bu konuda son mesajım budur, 12 sayfadır bir sürü insan bir sürü görüş belirtti, kendin bilirsin bu saatten sonra. Umarım iyi olur senin içinsuçlu değil de işten eve her geldiğinde sarilir öperdim koklardim bi onun tuhaf bi hissi oldu olmayinca
tesekkur ederim insallahBaşarıya ulaşmış yani eşinin amacı. Neyse bu konuda son mesajım budur, 12 sayfadır bir sürü insan bir sürü görüş belirtti, kendin bilirsin bu saatten sonra. Umarım iyi olur senin için
fantazi? güzel benim travma yasadigim bi olaya fantazi gozuyle bakmak keske benden dışardan yorumlasam böyleFantaziye bak
Eşin olacak at hırsızının kafasında kurduğu fantaziye bak dedim.fantazi? güzel benim travma yasadigim bi olaya fantazi gozuyle bakmak keske benden dışardan yorumlasam böyle
Ay ne manyak bı zihniyet , eşim ailesi laf söyleyecek pişman ederim onları. Kendileri fesat demek iğrenç zihniyetleri var, arabada bide yeğenler varmışfikirlerinize ihtiyacım var. eşimle kavga ettik ve moralim sıfır. dün annemlere ablamgil geldi şehirdışından ben de anneme geçtim. eşimde bana dediki eve gelirken otobüsle gel enisten falan birakmasin dedi. tamam dedim tam otobüs saatine göre hazirlandim çiktim dışarı babam ablam göndermedi beni enişten bıraksın dedi ben yok diye ısrar ettim babam da kızdı bana bırakiversin ne var ne yok yok diyosun diye. tam o sırada da diyemedim ki esim istemiyo diye. tabi sonra esim eniştemin beni bıraktığını duyunca kıyamet koptu. bu arada araba 2 tane küçük yaşta yegenim ve ben arkada oturduk.
benim aileme ve bana göre bunda bir sey yok ama esim ailesine ters neymis ablanda binseymis ablamda hasta bu arada . o zaman baban da binseymis. ya ne alaka diyorum arabada enistenin bisey yapmadigini nerden biliyim falan dedi. sinirlerim çok bozuk. enistem asla oyle bi insan degil 13 yıldır içimizde ve ben bekarken kaç kere kaldim ablamlarda
bu durum ailelere sirayet edecek simdi ve esimin ailesi beni hatali bulacak. nasil bi tepki gostermeliyim bana yardimci olun lutfen
bu arada daha yeni annemle de gorustum. esimle konusacagini söyledi . keske otobusle gitseydin dedi. ben de biz ne yanlis yaptik onlar yanlış dusunuyo dedim . Off Allahim delirecem
E yuh yani. Evlenmişsiniz eşiniz hakkında yorum yapmak istemiyorum ama ailesi üzerinden yapayım onlar beni haksız bulacak diye endişeleniyorsunuz. Yani bence eşinizin ailesi kafasındaki insanların fikrinin onların sizi haklı bulmasının zerre önemi olmamalı. Ben hep kişi kendinden bilir işi diye düşünürüm. Demek ki kendileri güvenilmez insanlar. Allah yardımcınız olsunfikirlerinize ihtiyacım var. eşimle kavga ettik ve moralim sıfır. dün annemlere ablamgil geldi şehirdışından ben de anneme geçtim. eşimde bana dediki eve gelirken otobüsle gel enisten falan birakmasin dedi. tamam dedim tam otobüs saatine göre hazirlandim çiktim dışarı babam ablam göndermedi beni enişten bıraksın dedi ben yok diye ısrar ettim babam da kızdı bana bırakiversin ne var ne yok yok diyosun diye. tam o sırada da diyemedim ki esim istemiyo diye. tabi sonra esim eniştemin beni bıraktığını duyunca kıyamet koptu. bu arada araba 2 tane küçük yaşta yegenim ve ben arkada oturduk.
Hayır yanlış anladın anne tarafıyla görüştürmedi. Onların evlerine gidip gelmedim. Onun hariçinde annemle hep konuştum gidip geldim.4 yılda o bana güvendi ya da cevreme fark etmez. Güven gökten zembille iniyorduda benim mi haberim yokA
Ablacım Allah aşkına kızmayın demişsin de kızılmayacak gibi mi? Eşin sana 4 yılda güvendi(?) veya artık seni sıkıştıracak kadar takıntı haline getirmeyi bıraktı(?) diye bu durumu normalleştirmeye çalışma bari ya. Ailenle görüşmemişsin 3 yıl farkında mısın? Ne yedirip ne içiriyo bazı kocalar ya da bazı yerleri altından mı bilmiyorum da, vallahi bazen bu bdvde akıl sağlığımı korumakta zorlanıyorum.
Siz niye eşinizi ikna etmeye alttan almaya çalışıyorsunuz ki? Anneniz nasıl bir tepki verdi peki bir daha görüşmeyecekmişim sizinle dediğinizde?sabah ben annemle konustum. çünkü bugünde anneme geçecektim ama esim hepsini yasakladi ailenle de ablanlada gorusmucen dedi anneme anlattim hepsini. ben dedim kayinvalidem le konus benim bi hatam olmadigini söyle. bilmiyorum nolucak belki konusmaz bile. eşim de konusur mu annesiyle bilmiyorum