- Konu Sahibi Bayankahkaha256
-
Inan bilmiyorum ve psikolojik anlamda çok etkilendim uyuyamadım bileKan uyuşmazlığı geldi aklıma.
Başka bir şeye bakılmıyor ki testlerde.
Belki birinizle alakalı sağlık sıkıntısı olabilir, detaylı bir test değil o.Inan bilmiyorum ve psikolojik anlamda çok etkilendim uyuyamadım bile
Akrabalık yok ama nişanlım soru sormuş hani ne oldu gibisine gelin konuşalım demişler en azından telefonda söyleselerdi gene bu kadar telaslanmazdim ben anlamadim gitti umarim birşey yokturBelki birinizle alakalı sağlık sıkıntısı olabilir, detaylı bir test değil o.
Ben de merak ettim böyle büyüterek neyi anlattılar acaba.
Akrabalığınız yok, değil mi?
Sanmıyorum ama aklıma gelen diğer şey, cinsel yolla bulaşan bir hastalık olabilir.Akrabalık yok ama nişanlım soru sormuş hani ne oldu gibisine gelin konuşalım demişler en azından telefonda söyleselerdi gene bu kadar telaslanmazdim ben anlamadim gitti umarim birşey yoktur
Peki sence bu uzulmemizi gerektirecek bir durum mudur kan uyusmazligi ?Sanmıyorum ama aklıma gelen diğer şey, cinsel yolla bulaşan bir hastalık olabilir.
Bakılıyor mu orası da meçhul ama, biz testi bir gğn sonra almıştık.
1 gün içinde o kadar detaylı bir tarama yapılamaz.
Kan uyuşmazlığı muhtemelen.
Hayır canım, gebelik öncesi ve sırasında iğne vuruluyor bildiğim kadarıyla o kadar.Peki sence bu uzulmemizi gerektirecek bir durum mudur kan uyusmazligi ?
Çok geçmiş olsun canım benim. Içim biraz da olsa ferahladi ne yalan söyleyeyim umarim herşey dediğin gibi olur. Yarın paylaşırım buradan neden çağırdıklarını. Teşekkür ederim :)Hayır canım, gebelik öncesi ve sırasında iğne vuruluyor bildiğim kadarıyla o kadar.
Ben hepatit b geçirdim, ömğr boyu antikorluyum.
O bile çıkmadı testlerde.
Birazdan gideceğiz canım bakalım inşallah dediğin gibidirKorkma canim kan uyusmazligidir
Esimle bendede var
Sadece hamile.kaldgnda 28li haftalarda igne vuruyolar bide doğumdan sonra
Başka hic bi sıkıntısı yok :)
Kan gruplarınız ne ?Birazdan gideceğiz canım bakalım inşallah dediğin gibidir
Ikimizde A Rh pozitifKan gruplarınız ne ?
Kan uyuşmazlığı yok o zamanIkimizde A Rh pozitif
canim nisanlimda ve bende akdeniz anemisi varmıs onun kesin tani ama bende sadece şüphesi varmış o yüzden aramışlar eger bende anemi çıkarsam dogacak cocuk %25 hasta oluyormusSonuç ne çıktı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?