Kızlar 2,3 gün adet gecikmesiyle yaptığı kaseti testi negatif olan var mı ?

2 gün geçtiğinde yapmıştım bişey çıkmadı , hâlâ regl olmadım :KK43:
Merhaba benim de normalde adetim hep duzenli olur 28 gunde bir benimde 3 4 gun gecikmem var adetimi 1 gun gecince test yaptim ama cikmadi sonra dan pozitife doner mi bilmiyorum bu arada benim sipiralimde var hayirlisi olsun bakalim
Siz tekrar testi yenilerseniz belki daha iyi sonuc alabilirsiniz

Merhaba benim de normalde adetim hep duzenli olur 28 gunde bir benimde 3 4 gun gecikmem var adetimi 1 gun gecince test yaptim ama cikmadi sonra dan pozitife doner mi bilmiyorum bu arada benim sipiralimde var hayirlisi olsun bakalim
Siz tekrar testi yenilerseniz belki daha iyi sonuc alabilirsiniz
10 gün gecikip yine olmazsa test yapacağım

Geç döllenme olmuş ola bilir bende de aynı durum var
Kızlar hayırlı günler
Polikistik over sendromu var bende ve bu zamana kadar hep devlet hastanesine gittim bu ay özele gidip kafamı daha çok rahatlatmak istedim alttan muayene ettiğinde yumurtamın büyüdüğünü ve 3 günü değerleridirmemi söyledi doktorum değerlendirdik. Martın 8-10 yumurtalama günüydü.Yumurtalamadan 10 gün sonradan itibaren akşamları mide yanması yaşadım ve açık sarı akıntım var ve hala devam ediyor mide bulantısı yaşıyorum koku hassasiyetim,belim de ve karnım da ağrı başladı dün itibari ile dün bunun üzerine idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı tekrar test yapmalımıyım şikayetlerim hala devam ediyor

Kızlar hayırlı günler
Polikistik over sendromu var bende ve bu zamana kadar hep devlet hastanesine gittim bu ay özele gidip kafamı daha çok rahatlatmak istedim alttan muayene ettiğinde yumurtamın büyüdüğünü ve 3 günü değerleridirmemi söyledi doktorum değerlendirdik. Martın 8-10 yumurtalama günüydü.Yumurtalamadan 10 gün sonradan itibaren akşamları mide yanması yaşadım ve açık sarı akıntım var ve hala devam ediyor mide bulantısı yaşıyorum koku hassasiyetim,belim de ve karnım da ağrı başladı dün itibari ile dün bunun üzerine idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı tekrar test yapmalımıyım şikayetlerim hala devam ediyor
Adetimi geciktimi

Anladim canim insallah hamilesindir benimde 19ndaydi gunum 20sinde test yaptim negatifti bekliyorum hayirlisi sen testini ne zaman yapti
Kızlar hayırlı günler
Polikistik over sendromu var bende ve bu zamana kadar hep devlet hastanesine gittim bu ay özele gidip kafamı daha çok rahatlatmak istedim alttan muayene ettiğinde yumurtamın büyüdüğünü ve 3 günü değerleridirmemi söyledi doktorum değerlendirdik. Martın 8-10 yumurtalama günüydü.Yumurtalamadan 10 gün sonradan itibaren akşamları mide yanması yaşadım ve açık sarı akıntım var ve hala devam ediyor mide bulantısı yaşıyorum koku hassasiyetim,belim de ve karnım da ağrı başladı dün itibari ile dün bunun üzerine idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı tekrar test yapmalımıyım şikayetlerim hala devam ediyo
Kızlar hayırlı günler
Canım adet gecıkınce kaset testi ılk ıdrarla yap acele etme sabırlı ol,bende cok stres yaptım acele ettım sımdı takmıyorum onemsemeyınce oluyor genelde hep takmayanlar gebe kaldı baska seylerle ugras dusunme ve gecıkınce adetın kaset test yap ya da kan tahlılı yap dırek

Siz hamile misiniz
Hayır canım degılım.
Durumum şoylee kısaca anlatayım Ocak ayında denedık olmadı akışına bırakmıştık.Subat ayındada denedık ama şubatta ovulasyonla yumurtlama gunlerını degerlendırmıstık.Ve ıkı aydır hamıle olmak ıstedıgım ıcın cok stres yaptım cok duzenlı olan ve asla gecıkmeydn adetım ıkı aydır gecıktı.Doktorumda tahlıl yaptı 10 gun gecıkınce ,hıcbır sekılde gebelık cıkmadı ve adet oldum zaten buda bana ders oldu anlıcagın taktıgım ıcın adetımın duzenını bozdum stres yaptıgım ıcınde olcagı varsada olmadı o yuzden boşverıyorum suan.bu ayda denersek 3. Ayımız olcak bu ay hıcbır sey umurumda degıl bence sızde oyle yapın.

Hayır canım degılım.
Durumum şoylee kısaca anlatayım Ocak ayında denedık olmadı akışına bırakmıştık.Subat ayındada denedık ama şubatta ovulasyonla yumurtlama gunlerını degerlendırmıstık.Ve ıkı aydır hamıle olmak ıstedıgım ıcın cok stres yaptım cok duzenlı olan ve asla gecıkmeydn adetım ıkı aydır gecıktı.Doktorumda tahlıl yaptı 10 gun gecıkınce ,hıcbır sekılde gebelık cıkmadı ve adet oldum zaten buda bana ders oldu anlıcagın taktıgım ıcın adetımın duzenını bozdum stres yaptıgım ıcınde olcagı varsada olmadı o yuzden boşverıyorum suan.bu ayda denersek 3. Ayımız olcak bu ay hıcbır sey umurumda degıl bence sızde oyle yapın.
Canım hiç takma bende ilk aydan beri taktım şimdi 1 seneyi geçti halen hamile kalamadım doktora gittik bişey çıkmadı benim düşüncem kesinlikle ben kendimi psikolojik olarak çok yoruyorum ondan olmuyor :KK43:(((((

Canım hiç takma bende ilk aydan beri taktım şimdi 1 seneyi geçti halen hamile kalamadım doktora gittik bişey çıkmadı benim düşüncem kesinlikle ben kendimi psikolojik olarak çok yoruyorum ondan olmuyor :KK43:(((((
Katılıyorum canım sana stres butun sıkıntının bası akşına bırakıcaz başka caresi yok bu ay gün aşırı degerlemdırcem bı de ole olsun baklım ne olcak☺️ sende takma sızde gün aşırı degeelendırın ınslalah gebe kalırsın.

X