Merhaba kızlar bu ay ovulasyon testi kullanarak yumurtlama gününü değerlendırdık ve üstünden bugunle birlikte tam 19 gün geçti normalde 6 ya da 7 martta adet olmalıydım ama olmadım bugun 9 mart ilk idrarla kaset test yaptım ve sonuç negatif çıktı.Aslında kan testi vermek istiyordum dün doktora gıttım 2 gün gecıkmeyle yapılan kan testı dogru sonuc vermez 10 gün beklemen lazım dedı ve haftaya çarşamba gidip kan vermem gerektiğini söyledi, 2 gün gecikmesine rağmen kaset testde de cıkmayınca kafam karıştı böyle bır durum yaşayıp gebe olan var mı?Ve son ıkı gundur sag kasık bölgemde akşamları ara ara ağrı oluyor ama gündüz pek olmuyor , akıntımda normal bır sekılde gelıyor bugun sabah cok fazlaydı ama bir de halsizim hep yatmak istiyorum psıkolojıkmı vucdum mu yorgun bilmiyorum bir de ,onun dışında ne bır adet belırtısı ne de bır gebelik belirtim yok.Kaset testde de cıkmaması kafamı karıstırdı ıllakı cıkmazmıydı 2,3 gun gecıkmeyle bazı ınsanlarınmı 2,3 gün kala bıle cıkıyor.Eşimde hemen kan testı yapmamı ıstemıyor akışına bırak dıyor ben napıyım bır akıl verın.