Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa tebrık ederımm.Cok mutlu oldum goruncehemen kan verınnn nasıl adetten cıkar cıkmaz canım yumurtlama gunu degerlendırıldıkten sonra oluyor ya gebelık sonlara dogru nasıl.Ben az once yine test yaptim ve cift cizgi cikti insallah sizede nasip olur yarin ilk isim kan vermek
Cunku su sebepten dolayi bazilari adetten cikar cikmaz hamile kaliyo mesela ben genelde hep sonlara dogru hamilr kaliyorum mesela az oncede test yaptim cift cizgi cikti
Hıc uzulme vaktı geldıgınde olucak canım Allah buyukBugün kan verdim sonuç negatif yarın doktora gidicem bu aşılama olcak inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Hıc uzulme vaktı geldıgınde olucak canım Allah b
Benmde negatıf cıktı cok uzuldum ama napalım kısmet degılmıs hala adette olmadım bu daha sınır bozucuDaha vakti gelmemiş demekki
Bizde sizin gibiyiz 2 yıl korunduk bende ilk zamanlar senin gibi her ay ümitliydim sanki pat diye olacakmış gibi ama vücut hep korunmaya alıştığı için bi süreç varmış biz eylülden beri deniyoruz maalesef hala yok ama doktorlar 1 sene deneyin diyor üzme kendini umarım kısa zamanda olurYıl olmadı canım bız yıllarca korunduk ama herhangı bır ılac kullanarak degıl eşim korundu sadece ocak ayında akısına bıraktık bu ay da dedıgım gıbı yumurtlama takıbı yaparak denedık ama bole cıktı ıste
Çok teşekkür ederm canım zaten şuan adet oldum.bu ay tekrar denicez ama bu geçen ıkı ay bana ders oldu suan gercekten onemsemyorumm ve akışına bırakıyorum.Taktıkça olmuyor gercekten.Bu hayatta neyı takarsak o olmyor onu bılıyorumBizde sizin gibiyiz 2 yıl korunduk bende ilk zamanlar senin gibi her ay ümitliydim sanki pat diye olacakmış gibi ama vücut hep korunmaya alıştığı için bi süreç varmış biz eylülden beri deniyoruz maalesef hala yok ama doktorlar 1 sene deneyin diyor üzme kendini umarım kısa zamanda olur
Canım burda bır sey gozukmuyor.Adetın gecıktı mı 5 yazıyor ama anlamadım normalde şöyle yazıyor bak resım atıyorumBinada bakrmsnz
Tekrar duzgunce cekıp atsana adet olmadın mı dahaBilmyormki cnm
Kaç gün gecıktı kaset test yaptın mıYok cnm
Mrb ben adetim 2 gün geçince test yaptım akşam saatlerinde negatif çıktı. Şimdi 6 gün geçti yapsam çıkar mı acaba ama yine negatif görürüm diye çok korkuyorum yapmak da istemiyorum (((Benim gibi olacak yani iliskiden 20 gun sonra yapmistim suanki hamileligmde pozitifi gormustum ama kizimda dedigm gibi bqya gec ogrendm ya 28 gunde adet olan ben 35. Gunde bile negatifti yani ole soliyim yani gecikme nerdeyse 6 7 gun olmasina ragmen
Test yaptınız mı.Kaset testte gec gorunuyor zatenMrb ben adetim 2 gün geçince test yaptım akşam saatlerinde negatif çıktı. Şimdi 6 gün geçti yapsam çıkar mı acaba ama yine negatif görürüm diye çok korkuyorum yapmak da istemiyorum (((