- 21 Mart 2023
- 10
- 0
- 26
Dun adet oldum canim zaten hic umidim yoktu 2 tane test yaptim 2 side tek cizgiydi benim 2 tane cocugum var zaten Allahim olmayanlara isteyenlere tez vakitte versin insallahEvet canım bekle acele etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dun adet oldum canim zaten hic umidim yoktu 2 tane test yaptim 2 side tek cizgiydi benim 2 tane cocugum var zaten Allahim olmayanlara isteyenlere tez vakitte versin insallahEvet canım bekle acele etme
Allah bağışlasın canım.Sen ıstıyormuydun cocuğu planlı mı yapmıştınızDun adet oldum canim zaten hic umidim yoktu 2 tane test yaptim 2 side tek cizgiydi benim 2 tane cocugum var zaten Allahim olmayanlara isteyenlere tez vakitte versin insallah
Amin insallah suan planlamiyorum aslinda 2. Cocuktan sonra spiral taktirdim ama spirallede kalirsam aldirma taraftari degilim☺Allah bağışlasın canım.Sen ıstıyormuydun cocuğu planlı mı yapmıştınız
Sizde durum nedir adet oldunuzmu10 gün gecikip yine olmazsa test yapacağım
Evet adet oldum :/Sizde durum nedir adet oldunuzmu
Anladım canım her seyın hayırlısıAmin insallah suan planlamiyorum aslinda 2. Cocuktan sonra spiral taktirdim ama spirallede kalirsam aldirma taraftari degilim☺
Ayşe hanım merhaba, ben 26 martta adet olmam gerekiyordu olmadı. kaset test yaptım negatif çıktı. bugünde adet oolmadım. biraz zaman geçsin doktora gidicem. siz adet olmayınca doktor ilaç vs verdimi kendiliğinden mi oldunuz adet. 10 gün olmamıştınız. kaçıncı gün oldunuz adet.Test yaptınız mı.Kaset testte gec gorunuyor zaten
Anladım canım her seyın hayırlısıAmin insallah suan planlamiyorum aslinda 2. Cocuktan sonra spiral taktirdim ama spirallede kalirsam aldirma taraftari degilim☺
merhabalar canım öncelikle benim adetim cok duzenlı oldugu ıcın gebe oldugumu dusundum ama stresten gecıkmıs dedı doktor tahlıl yaptı bır sey cıkmadı kendı kendıne adet olmayı bekle dedı cuma gıtmıstım pazartesi olmazsan kadın hastalıklarına gıt dedı ben de zaten cumartesi kendım adet oldum ılac kullanmadan.eger adetınız 10 gun gecıktıyse ve hala olmadıysanız gebe olma olaslıgı çok dusuk dedı.Baska olasılıkları soledı ama adet olursan problem yok demıstı.Bende adet oldugum ıcın sıkıntı olmadı.Ben doktorala konsumustum sıze soyluyum kendi kendınıze adet olmayı bekleyın eger kı gec dollenme olduysa gebe olursanız kullanıcagınız ılac kotu sonuc dogurabılır bu yuzden 10. Gun kan verın sonra sonuc negatıfse kadın hastalıklarından tam muayne olun orda her sey bellı oluyorAyşe hanım merhaba, ben 26 martta adet olmam gerekiyordu olmadı. kaset test yaptım negatif çıktı. bugünde adet oolmadım. biraz zaman geçsin doktora gidicem. siz adet olmayınca doktor ilaç vs verdimi kendiliğinden mi oldunuz adet. 10 gün olmamıştınız. kaçıncı gün oldunuz adet.
teşekkürler adet oldumm. sağolun.Anladım canım her seyın hayırlısı
merhabalar canım öncelikle benim adetim cok duzenlı oldugu ıcın gebe oldugumu dusundum ama stresten gecıkmıs dedı doktor tahlıl yaptı bır sey cıkmadı kendı kendıne adet olmayı bekle dedı cuma gıtmıstım pazartesi olmazsan kadın hastalıklarına gıt dedı ben de zaten cumartesi kendım adet oldum ılac kullanmadan.eger adetınız 10 gun gecıktıyse ve hala olmadıysanız gebe olma olaslıgı çok dusuk dedı.Baska olasılıkları soledı ama adet olursan problem yok demıstı.Bende adet oldugum ıcın sıkıntı olmadı.Ben doktorala konsumustum sıze soyluyum kendi kendınıze adet olmayı bekleyın eger kı gec dollenme olduysa gebe olursanız kullanıcagınız ılac kotu sonuc dogurabılır bu yuzden 10. Gun kan verın sonra sonuc negatıfse kadın hastalıklarından tam muayne olun orda her sey bellı oluyor
Rica ederim gebe degılsen adet olman ıyı olmuş bıde olmayınca ınsan stres oluyor ınsallah onumuzdekı ay gebelık haberı alırsınızteşekkürler adet oldumm. sağolun.
Bende yumurtlamadan 7gün sonra kan verdim negatif ne zaman yapsam test acabayumurtlamdan 10 ğün sonra kanda cıkmadı benim,adet geçtikten 1 hafta sonra kanda 600 civarlarında çıkmıstı.hafytaya beklemene gerek yok canım iki gün falan kan verebilirsin
Yumurtlamadan 14 gun sonra yapcaksın canımBende yumurtlamadan 7gün sonra kan verdim negatif ne zaman yapsam test acaba
Gebelik oluşmuş ise 14 gün sonra evde kaset testte de çıkabilir mi sizceYumurtlamadan 14 gun sonra yapcaksın canım
Tabı cıkıyor.Adetın hangı gun yumurtlamayı degelendırdınız mkGebelik oluşmuş ise 14 gün sonra evde kaset testte de çıkabilir mi sizce
ben yumurtlamadan 10 ğün sonra kan verdim negatifti, bende yok diye ilaç almıştım. adet geçince 6 ğün sonra çıktı kandaBende yumurtlamadan 7gün sonra kan verdim negatif ne zaman yapsam test acaba
Ay inşallah benimde çıkar 5 yıldır bekliyoruzben yumurtlamadan 10 ğün sonra kan verdim negatifti, bende yok diye ilaç almıştım. adet geçince 6 ğün sonra çıktı kanda
6 gün sonra mı o zamana kadar hiç test yapmadınız mı ve belirti varmıydıben yumurtlamadan 10 ğün sonra kan verdim negatifti, bende yok diye ilaç almıştım. adet geçince 6 ğün sonra çıktı kanda
Değerlendirdik regl 11 nisan olarak görünüyor takvimde ama olmadım regl umarım regl değil bebiş olurTabı cıkıyor.Adetın hangı gun yumurtlamayı degelendırdınız mk