otekı konuya yazdıgım ve basarılı oldugum yontemıde buraya yazıyorum aynısını madem burda sonuc alanlar var bende eklıyım
kızlar 27 yasıma yenı gırdım.1.75. boyunda 53 kıloyum 75 beden destekli kullanıp ıcını dolduramayanlardanım.maalesef tahta denen cınsten goguslerım vardı.hanı sız dıyosunuz ya yatınca goguslerım dumduz kayboluyo dıye.benım ayaktayken bılem oyleydı
şimdi DESTEKSİZ 75 TAKIYORUM EVET DESTEKSİZZZZ ve 75 DESTEKSİZİ INANILMAZ DOLDURUYOR HATTA GOGUS ARAM BILE VAR HAFIFTE OLSA
ne mi yaptım aslında sızlerın yaptıklarından farklı degıl:
1-bı kupa suyu kaynat
2-ıcıne rezene,adacayı,serbetçiotu,hayıt 1 cay kasıgı,corekotu yagı koydum demlemeye bıraktım 10 dakka ve hergun ıctım
Suan da goguslerımle mutluyum.İnsallah herkesın ısıne yarar...
ya sahidenmi tatlım ya bende öleyim ya morelim çok bozuk o yüzden parada yokki gidip estetik olalım ama sen sonuç almışsın ne kadar güzel.
peki bu demlediklerini ne kadar koyuyorsun mesela hepsinden bi tutam mı bide bu hayıt dediğin ne oluyor. sağlık açısından herhangi bir yan etsiki varmı kilo yada diğer başka bişey sen bunları kimden öğrendin tavsiyemi yoksa daha önceden yapılmışmı bide ne kadar da sonuç aldın tatlım yazarsan çok sevinirm .çok soru sordum kusra bakma şimdiden teşekkürleryerimseniben
özelden msj atabilirsina.s.