Kızlaar

Agustosss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
7
0
1
İstanbul
Oruçluydum sevgilimle bi anda dudak dudağa geldik ama öyle öpüşme olmadı sadece değdi direk sildim ağzımı orucu 61 gün tutmak zorundamıyımm dinen bunlar doğru değil ama bi anda oldu

Oruçluydum sevgilimle bi anda dudak dudağa geldik ama öyle öpüşme olmadı sadece değdi direk sildim ağzımı orucu 61 gün tutmak zorundamıyımm dinen bunlar doğru değil ama bi anda oldu

sen 122 gün tutacaksın, konuda tek dudak yok 2 dudak var, 61 X 2 = 122 gün eder kafadan

Sorun dudak dudaga bi anda kalmanız değil. Sorun zevk alıp almamaniz? Eger zevk alıp bir sıvı geldiyse ve içiniz bir hoş olduysa uzgunum ama sakat is yani. .

Sorun dudak dudaga bi anda kalmanız değil. Sorun zevk alıp almamaniz? Eger zevk alıp bir sıvı geldiyse ve içiniz bir hoş olduysa uzgunum ama sakat is yani. .

Bilgece sen biliyorsun bu işleri:) sana bir sey soracam.

Bundan birkac yil evvel fikih derslerinde bu meseleleri tartisirken sonuca varamamistik hic. Erkegin bosalmasi orucu bozar fakat ayni zamanda kadinin iliski oncesi meydana gelen islakligi da orucu bozar mi ne yaziyordu. Ben bunu bi turlu kabullenemedim yani aklima yatmadi dogrusu. Doktor oldugum icin kadinin islanmasi= erkekteki ereksiyon hali ve belki de mezi gelişi olabilir.boyle dusunuyorum.bu iki durum da iliskiye hazirlayici seyler çünkü. Birininki oruc bozarken digerininki niye bozmuyor?
Erkek kadini opecek ereksiyona gelecek diyelim, kadin da zevkten islaklik hissetti, erkeginki bozulmuyor da kadininki niye bozuluyor? Sakin onlar erkek isteklerine engel olamazlar deme:) kime sorduysam tatmin edici bir cevap vermedi.

Konuyu sabote ettim kusura bakmayin:) ama sorunun cevabiyla birebir baglantili:)

nasıl kazası yok hatunlar sevgilisiyle dudak dudağa gelmiş şehvetle yaklaşıp kendine oruçlu oldukları akıllarına gelip gelip hoooop diye çekilmişler ..
sanki nikahlı kocasıyla dudak dudağa gelmiş gibi yoktur diyosunuz...kazasını belasını bilmem ama sakatlanan bir oruç var ortada ha birde haram kısmı var hiiiiç girmiyorum...

vücuda giren şeyler orucu
vucuttan çıkanlar
abdesti bozar

anlaşılan giriş gelişme sonuç olmamış
orucun bozulmamıştır

Eşin olsaydı kesinlikle bozulmadığını içinin rahat olmasını söylerdim. Şehvetle olmadığı sürece eşini öpebilirsin. Yanlışlıkla değil, bilinçli olarak da öpebilirsin. Yanağından olsun dudağından olsun, alnından olsun. O sadece bir uzuvdur. Dediğim gibi şehvetle olmadığı sürece sorun yok ama senin eşin değil sevgilinmiş. Sevgili ile bence haram olduğu için bozulmuş olması lazım. Çünkü oruç tutmak demek nefse hakim olmak, nefsi terbiye etmek ve haramdan kaçınmak demek... Sevgili de (şimdilik) haram olduğuna göre bence bozulmuştur. Ayrıca yanlışlıkla nasıl oldu çok merak ettim :) O kadar yakından ne yapıyodunuz ki? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…