Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlışlıkla olduğu için bişey olcağını sanmıyorum ben
france kıss diilmiş..mesele yok
Kazasını kesinlikle tutucam ama içimde bi kuşku var![]()
Bence de mesele yok ama içiniz rahat etsin istiyorsanız alo fetvaya sorabilirsiniz..
france kıss diilmiş..mesele yok
yanlışlıkla olan şeylerde kazasına gerek yok canım ama sen içim rahat etsin diyosan tut :)
Oruçluydum sevgilimle bi anda dudak dudağa geldik ama öyle öpüşme olmadı sadece değdi direk sildim ağzımı orucu 61 gün tutmak zorundamıyımmdinen bunlar doğru değil ama bi anda oldu
![]()
Canım çok sağol rahatladım sayende :)
Orası ne oluyo nasıl ulaşabilirim
sen 122 gün tutacaksın, konuda tek dudak yok 2 dudak var, 61 X 2 = 122 gün eder kafadan![]()
Sorun dudak dudaga bi anda kalmanız değil. Sorun zevk alıp almamaniz? Eger zevk alıp bir sıvı geldiyse ve içiniz bir hoş olduysa uzgunum ama sakat is yani. .
Oruçluydum sevgilimle bi anda dudak dudağa geldik ama öyle öpüşme olmadı sadece değdi direk sildim ağzımı orucu 61 gün tutmak zorundamıyımmdinen bunlar doğru değil ama bi anda oldu
![]()
![]()