Kızlaar

Oruçluydum sevgilimle bi anda dudak dudağa geldik ama öyle öpüşme olmadı sadece değdi direk sildim ağzımı orucu 61 gün tutmak zorundamıyımm dinen bunlar doğru değil ama bi anda oldu

Bence bozulmuştur. Çünkü sevgilin sana haram. Orucu bozan şeylerde eşinle ilişkiye giricek değil onu tahrik edicek şeyler bile olsa oruç bozulur. Ben bile eşimi öpmüyorum çünkü nefis ve erkeklerin güdüleri bizim gibi değil hemen etkilenebiliyor. Sen 61 gün tutmak zor olacağı için şimdi burada yok bozulmaz diyenlere aldırırsın. Yanlışlıkla öptüm de oldu bizde olmuyor yanlışlıkla yanaktan öpsen tamam diyecemde dudaktanda yanlışlıkla değil nefisle öpülür

Hayır ben böyle bir şey duymadım. Kadından da erkekten de zevk suyu mezi falan gelmişse oruç bozulmaz ama biraz sakatlanabilir dikkat etmek gerekir. Icim rahat olsun diye sonradan tutarım mesela ama o orucu da bozmam. Cinsi manada guslu gerektirmeyecek şeyler orucu bozmaz ama dikkat etmek gerekir. Bunun kadını erkeği yok yani. .

Gecmis yillarda buyuk islam ilmihalinden ders yaptik. Bu konular falan hep islendi. Kadindan gelen sivi bozar gibi bir seyler yaziyordu. O kadar tartismistik ki. Erkekten gelen bozuyor da kadindan gelen niye bozmasin diyorlardi. O zaman erkegin ereksiyonu da bozsun. Neticede o da sehvetli olan bir sey degil mi.

Oruçluydum sevgilimle bi anda dudak dudağa geldik ama öyle öpüşme olmadı sadece değdi direk sildim ağzımı orucu 61 gün tutmak zorundamıyımm dinen bunlar doğru değil ama bi anda oldu

Canım ben de öpüyorum eşimi gerek dudaktan gerek yanaktan şehvetli bir şekilde omadığı sürece sorun yok hatta geçen gün ilmihalde okudum.

hz Ebubekir sanırım yalan olmasın. telaşlı bir şekilde efendimizin yanına geliyor ve ben bu gün çok kötü bir şey yaptım hanımımı öptüm diyor. efendimiz de gülümseyerek sen oruçluyken hiç ağzını çalkalamıyor musun ya Ebubekir diyor.

ama onunki eş benimki de eş seninki sevgili. bence 61 gün oruç tutmaktan daha büyük bir sorun bu.

Ama şimdi bu konular biraz ayrıntıya giriyor mesela bu arkadaş kendisine haram olan bir ınsanla sehven karşı karşıya kalmış bana göre orucunu sonradan kaza etmesi gerek çünkü ortada 2 yanlış var. Ama kişinin eşiyle sakalasip böyle bir şeye mahal vermesinde sadece 1 yanlış var. O da mezi denen sıvının bir ereksiyon halinde gelmesi. Ya bu işler sakat bana kalırsa kadının da erkeğin de mezisi bozar ama eğer bir şey düşünüp ya da bir şey yaparak gelmişse. Fakat bazen oluyor ki birden esin sana gulunce bile gelebiliyor e bu orucu bozmamali. Ayrıca erkeğin ereksiyonu demişsin fakat erkek bazen hiç bir nedeni olmadan ereksiyona gelebiliyor. Mesela sabah kalktığında falan

Bir daha sevgilinin yanına giderken oruç tutma bence

Kendinize sahip olamıyorsunuz bellki

Oruç konusunda bence zedelenmiştir.

Orucun duruyor da, yanında bir de günahın var olmuş oluyor. Harama yaklaştığın için.

Orucun sevabının ölçüsü yoktur.Sen orucunu ne kadar huşu içinde yaparsan okadar sevabı olur.
Sen borç olarak orucu tutup ödemiş olmuşsun ama hakkını vermemişsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgilin sana helal değil. Madem o kadar dine bağlısın nikah olmadan bir erkekle tokalaşman bile günah. Sen dudaklarımız sürtüştü diyorsun. Alo fetvayı arama adamların da orucunu bozacaksın.

sonra diyorlar ki Nihat Hatipoğlu 600bin alıyor...alır tabi sorulara bak::.......
din niyettir...hangi niyetle ne yaptığınıza bağlı bayan...
herkese kalpgözü açıklığı dilerimmm

kırmızı ile işaretlediğim kısım....????
bu zihniyeti ne aklım ne beynim nede kalbim kabul etmiyor.....

Son düzenleme:

Bu kadar rahat bunları yazmanıza şaşırdım, bunlar kendi çıkarımlarınız mı yoksa bilgi dahilinde mi yazdınız. Abdestten değil oruçtan bahsediyoruz, sevmediğinbirinin tükürüğü 1 günlük kaza gerektirirken sevdiğin birinin tükürüğü 61 günlük kefaret gerektirir. Oruç sadece mideye tutturulmaz nefse de tutturulur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayir benim kastim istemeden olanlar degil. Atıyorum bir kadin kocasini öptü erkek ereksiyon oldu kadindan yaşlık geldi. Ilmihal diyordu ki sivi gelmeden oruc bozulmaz yani erkegin ereksiyon hali bozmaz ama kadinin yasligi bozar gibi. Evet cok ayrıntı bu konular.

Yıl olmuş 2014 hala müslüman olarak neyin bozup bozmadıgını bilmiyoruz!
Arkadaşım hayır bozulmadı ama din de şüphe yoktur şüpheliysen kaza yaparsın olur biter.
Hayırlı günler dilerim herkese

bi anda insan nasıl durduk yere dudak dudağa gelebilir hadi elin kolun yanlışlıkla birbirine çarparda dudak ? zaten aranızda nikah olmadığı için oruç gitti

Bu nasıl birşeydir ya,öpünce geliyor,koca gülünce bile geliyor.Normal bir durum değil yani bu.

Valla ben Nihat Hatipoğlundan duyduklarımı söyledim. :)

Bence önemli olan niyet :) elmayi dudaklarina surunce oruc bozulurmu? Niyetine bagli bence :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar kusura bakmayın ama 61 gün oruç diye bir oruç yok. eğer orucunda hatan varsa gidip yerine tutarsın.
biz kur'andan sorumluyuz dimi?
Allah yazmadığı kuralını koymadığı şeyden bize hesaba çeker mi?
peygamber döneminde kim 61 gün oruç tutmuş?
bunların kaynakları aslı astarı yok.

ben hamileliğimden dolayı tutmuyorum. eşim tutuyor. ben de yanaktan öper gibi dudağından öpüyorum bazen.

orucun bozacak şeyler de bellidir.

konu sahibi, aranızda nikah olmayan birini dudağından öptüğün için haram işlemişsin. tövbe et kuzum. Allah affetsin. orucun falan bozulmadı. şeytanın vesvesesine kapılma. vesveseye kapılanlarda seni yönlendirmesin.

sanki herkes oruçken hiç harama bulaşmıyor. yalan söylemiyor, harama bakmıyor. bunlar da haram. ama orucu bozmaz. sadece ibadetini zedeler.
bundan sonra dikkat et. bir kere iki kere üç kere derken bu giderek artar.
bi kere hata yaptın bi daha yapma. zaten tövbenin anlamı da budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…