Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlaar cok heyecanliyim biraz fikir alisverisi yapalim
- Konu Sahibi Isge
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benimki öğlen yaptım ilk Bi yarım saat bişey yoktu sonra bakmadım akşam civarı böyleydiKaç dk sonra çıkmıştı 10 dkdan sonra gecersiz
Tekrar bı test yapsanaBenimki öğlen yaptım ilk Bi yarım saat bişey yoktu sonra bakmadım akşam civarı böyleydi
4 gun var ama bu cizgi renksiz pembe falan olmaz miydi yaVar gibi canım adet günün ne zaman
Biraz gün geçsin diye bekliyorum 8 gün var adete yapsam çıkar mıTekrar bı test yapsana
Bunu kaç gün varken yaptin bekle o zaman canım ayy beklemekte kötü yaBiraz gün geçsin diye bekliyorum 8 gün var adete yapsam çıkar mı
10 gün mü neydi cumartesi yapmıştımBunu kaç gün varken yaptin bekle o zaman canım ayy beklemekte kötü ya
Bakarlar hamilelik şüphesi var diyip kan alırlar ayy Türkiye'de olsam bende direk giderdimAy evet acile mi gitsen bakarlar mı şimdii
Testin üstüne 30 sn falan su tutun kuruma ise kaynoluyor genelde jelatin vs yoksa üzerindeBiraz gün geçsin diye bekliyorum 8 gün var adete yapsam çıkar mı
Oyyy su negatifleri görmek bizi bitiriyor keşke herşey istediğimiz gibi olsaBalım testin markası artımed ise çok heveslenme aynı bu şekilde 3 test yapmıştım maalesef negatif çıktı kanda
Daha once de pozitif gorup adet olunca esimle umutlanamadik da biz simdiAy var galiba test bozuk değildir inşallah
Şoyle bi 3 gun falan kala yapsan daha iyiBiraz gün geçsin diye bekliyorum 8 gün var adete yapsam çıkar mı
Tuttum sonraki hali böyle olmuştuTestin üstüne 30 sn falan su tutun kuruma ise kaynoluyor genelde jelatin vs yoksa üzerinde