Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlaar cok heyecanliyim biraz fikir alisverisi yapalim
- Konu Sahibi Isge
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet anliyorum ben de ayni ruh hali icerisine giriyorum bir sure sarsiyo acikcasiÇok umutlandim oysaki 2 test yaptım ikisi de pozitifti ne bilim ya modu düşüyor insanın
Dmi bebek dusunurken eger olmadiysa hic gecikmemiz olmasa keske en azindan beklenti olmazElimizde olmuyor işte takiyoruz o da umutlandiriyor boyle
Evet gecikme olmasa çok güzel olacakta herşey gecikme ilk defa yaşıyorum her ay umutla bekliyorum sonu husranDmi bebek dusunurken eger olmadiysa hic gecikmemiz olmasa keske en azindan beklenti olmaz
O gelecegi gunu bekliyorEvet gecikme olmasa çok güzel olacakta herşey gecikme ilk defa yaşıyorum her ay umutla bekliyorum sonu husran
- 5 Haziran 2024
- 388
- 288
- 18
Merhaba hanimlarr adetimin bittigi gun esimle korunmasiz iliski oldu uzerinden 15 gun gecti test yapsam bi sonuc alabilir miyim sizce cok heyecanlandik esimle adetime 4 gun kaldi sabredemedik
Amiin amin canim imtihan olmayacak evlatlar nasip etsinİnşallah bı an önce hepimiz sağlıkla ve bebek haberlerini alırız inşallah
Aynı durum bende de var merakla sürekli buradaki şeyleri okuyorum bizde de adetin ertesi günü ilişki oldu ve sonraki süreçte de genelde iki günde bir oldu ama bu adetin ertesi günü olan ilişkiden beri sürekli bel ve kasık sancılarım başladı iki gündür de göğüs ağrılarım başladı adetime 9gün var dün test yaptım erken ama negatifti merak ediyorum ihtimali var mı acaba gebeliğin
Iste ayni merak icerisindeyim bende ama kendi adima bos heyecan gibi hissediyorum bugun belime igne saplanir gibi oluyo benimdeAynı durum bende de var merakla sürekli buradaki şeyleri okuyorum bizde de adetin ertesi günü ilişki oldu ve sonraki süreçte de genelde iki günde bir oldu ama bu adetin ertesi günü olan ilişkiden beri sürekli bel ve kasık sancılarım başladı iki gündür de göğüs ağrılarım başladı adetime 9gün var dün test yaptım erken ama negatifti merak ediyorum ihtimali var mı acaba gebeliğin
Benim daha önceki aylarda hiç böyle Bi rahatsızlığım olmamıştı ilk kez bu ay korunmasız denedik ondan beri var ama düşünüyorum ilk korunmasız Denediğimiz günden beri böyle ağrılarım var adet olacakmışım gibi baya geçmiyor da hiç ama ertesi günden başladığı için bu ağrılar gebeliğe de ihtimal veremiyorum Bi süre sonra başlamış olsaydı belki derdim ama bilmiyorum çok aradayımIste ayni merak icerisindeyim bende ama kendi adima bos heyecan gibi hissediyorum bugun belime igne saplanir gibi oluyo benimde
Uzun sure korunup da korunmayi birakinca.oluyor o agri bence cunku uzun sure ardindan ilk korunmasiz.iliskide bende yasadigimi hatirliyorum o agrilari ama belli mi olur insallah bebis de vardir o agrilarin yanindaBenim daha önceki aylarda hiç böyle Bi rahatsızlığım olmamıştı ilk kez bu ay korunmasız denedik ondan beri var ama düşünüyorum ilk korunmasız Denediğimiz günden beri böyle ağrılarım var adet olacakmışım gibi baya geçmiyor da hiç ama ertesi günden başladığı için bu ağrılar gebeliğe de ihtimal veremiyorum Bi süre sonra başlamış olsaydı belki derdim ama bilmiyorum çok aradayım
Ne güzel yorumunuz bi yandan istiyorum var mıdır acaba diye Bi yandan da çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi yoktur belki vücut alışıyordur korunmasız olmasına ondan oluyodur diye çok garip hislermiş test erkenden sonuç vermez değil mi bide adetime 10-11 gün varken yapmıştım tam hatırlayamadım gününü şuan ama öğlen yaptım negatifti akşam üzeri böyle olmuştu kuruma çizgisi dediler bilemedimUzun sure korunup da korunmayi birakinca.oluyor o agri bence cunku uzun sure ardindan ilk korunmasiz.iliskide bende yasadigimi hatirliyorum o agrilari ama belli mi olur insallah bebis de vardir o agrilarin yaninda
Eklentiler
Baska testin var mi elinizde yaptiniz mi suan adetinize kac gun var ben dusen bebegime 4 gun kala.yaptigimda cikmistiNe güzel yorumunuz bi yandan istiyorum var mıdır acaba diye Bi yandan da çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi yoktur belki vücut alışıyordur korunmasız olmasına ondan oluyodur diye çok garip hislermiş test erkenden sonuç vermez değil mi bide adetime 10-11 gün varken yapmıştım tam hatırlayamadım gününü şuan ama öğlen yaptım negatifti akşam üzeri böyle olmuştu kuruma çizgisi dediler bilemedim
Ben de esim test alacak eve gelirken yapicam birazdan negatif oldugunu bile bile of bu arafta kalmalar umut etmeler yorucu oluyoorNe güzel yorumunuz bi yandan istiyorum var mıdır acaba diye Bi yandan da çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi yoktur belki vücut alışıyordur korunmasız olmasına ondan oluyodur diye çok garip hislermiş test erkenden sonuç vermez değil mi bide adetime 10-11 gün varken yapmıştım tam hatırlayamadım gününü şuan ama öğlen yaptım negatifti akşam üzeri böyle olmuştu kuruma çizgisi dediler bilemedim
Elimde yok başka test şuan 8gün kalıyor gün döndüğü için şuan adetime ama içimde Bi ses var diyor tekrardan negatif görmemek için adeti beklemeyi düşünüyorum dayanabilirsemBaska testin var mi elinizde yaptiniz mi suan adetinize kac gun var ben dusen bebegime 4 gun kala.yaptigimda cikmisti
Sonucu merak ettim paylaşmayı unutmayın inşallah vardır bebişinizBen de esim test alacak eve gelirken yapicam birazdan negatif oldugunu bile bile of bu arafta kalmalar umut etmeler yorucu oluyoor
Ayy hadi icindeki ses dogru ciksin insallah ya benim icimdeki ses de afedirsin salak misin ne test yapmasi diyor ama duramiyorumElimde yok başka test şuan 8gün kalıyor gün döndüğü için şuan adetime ama içimde Bi ses var diyor tekrardan negatif görmemek için adeti beklemeyi düşünüyorum dayanabilirsem
Adetinize de 4 gün varmış ama çıkar belki varsa Bi deneyin bakalımAyy hadi icindeki ses dogru ciksin insallah ya benim icimdeki ses de afedirsin salak misin ne test yapmasi diyor ama duramiyorum
Gelsin de yapiciim hemen ugrastigima deger insallahAdetinize de 4 gün varmış ama çıkar belki varsa Bi deneyin bakalım