• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlaar cok heyecanliyim biraz fikir alisverisi yapalim

Ben her ay 28 de oluyodum ama yok bu ay 3.gunum bugundu leke geldi camurumsu ama yine de bilmiyorum test var yapmak istiyorum da yapmak istemiyorum da ev test dolu
Canım sen yurtdışındasın sanırım bu testler için hiç yalancı pozitif vermez diyorlardı kimyasal vs mi oldu acaba ama pıhtıya takılma başka konularda çok okudum pıhtılı gelende olmuş hep yerleşme

Geçen gün test yaptım yok gibiydi bugün ikiye ayrıldığını öğrendim testin hafif silik çizgi var belli belirsiz o yerde gözükmedi ayrılınca gözüktü ama 28 de yapmıştım belkide kuruma cizgisidir

Canım sen yurtdışındasın sanırım bu testler için hiç yalancı pozitif vermez diyorlardı kimyasal vs mi oldu acaba ama pıhtıya takılma başka konularda çok okudum pıhtılı gelende olmuş hep yerleşme
Takıyorum istemsizce ya

Geçen gün test yaptım yok gibiydi bugün ikiye ayrıldığını öğrendim testin hafif silik çizgi var belli belirsiz o yerde gözükmedi ayrılınca gözüktü ama 28 de yapmıştım belkide kuruma cizgisidir
Kizlar ben bi test daha yaptim o da ayni cikti testlerin arti med olan tum testler.mi bozuk gosterir sizce

Ama çizgi pembe gibi kuruma çizgisi böyle olmuyor ya tekrarla bence bi teste su tutsana gidecek mi çizgi

Kizlar ben bi test daha yaptim o da ayni cikti testlerin arti med olan tum testler.mi bozuk gosterir sizce
Ben 3 tane de görmüştüm canım ama böyle olup öğrenende var çizgi pembe ise var derler bide bence sabah ilk idrarla yap testi

Bu da simdi yaptigim

Eklentiler

• 20241231_024257.jpg
    20241231_024257.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 18
Back