Ben her ay 28 de oluyodum ama yok bu ay 3.gunum bugundu leke geldi camurumsu ama yine de bilmiyorum test var yapmak istiyorum da yapmak istemiyorum da ev test doluEvet geçti ama pcos olunca o da düzensiz işte
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlaar cok heyecanliyim biraz fikir alisverisi yapalim
- Konu Sahibi Isge
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Freely de çok yalancı pozitif veriyorFreely Di galiba şuan Bi çizgi kalmış gibi görünüyor ama bilemedim
Hangisi erken ve doğru sonuç veriyor onu deneyeyimFreely de çok yalancı pozitif veriyor
Canım sen yurtdışındasın sanırım bu testler için hiç yalancı pozitif vermez diyorlardı kimyasal vs mi oldu acaba ama pıhtıya takılma başka konularda çok okudum pıhtılı gelende olmuş hep yerleşmeBen her ay 28 de oluyodum ama yok bu ay 3.gunum bugundu leke geldi camurumsu ama yine de bilmiyorum test var yapmak istiyorum da yapmak istemiyorum da ev test dolu
Days comfort için doğru diyorlar buda bide prodictor var ama biraz fiyatı yüksek 200-300 mü neydi o kuruma vs yapmıyor aslaHangisi erken ve doğru sonuç veriyor onu deneyeyim
Takıyorum istemsizce yaCanım sen yurtdışındasın sanırım bu testler için hiç yalancı pozitif vermez diyorlardı kimyasal vs mi oldu acaba ama pıhtıya takılma başka konularda çok okudum pıhtılı gelende olmuş hep yerleşme
Deneyeyim bakalım gün geçsinde birazDays comfort için doğru diyorlar buda bide prodictor var ama biraz fiyatı yüksek 200-300 mü neydi o kuruma vs yapmıyor asla
Kizlar ben bi test daha yaptim o da ayni cikti testlerin arti med olan tum testler.mi bozuk gosterir sizceGeçen gün test yaptım yok gibiydi bugün ikiye ayrıldığını öğrendim testin hafif silik çizgi var belli belirsiz o yerde gözükmedi ayrılınca gözüktü ama 28 de yapmıştım belkide kuruma cizgisidir
Ama çizgi pembe gibi kuruma çizgisi böyle olmuyor ya tekrarla bence bi teste su tutsana gidecek mi çizgiGeçen gün test yaptım yok gibiydi bugün ikiye ayrıldığını öğrendim testin hafif silik çizgi var belli belirsiz o yerde gözükmedi ayrılınca gözüktü ama 28 de yapmıştım belkide kuruma cizgisidir
Ben 3 tane de görmüştüm canım ama böyle olup öğrenende var çizgi pembe ise var derler bide bence sabah ilk idrarla yap testiKizlar ben bi test daha yaptim o da ayni cikti testlerin arti med olan tum testler.mi bozuk gosterir sizce
Silik çizgi pembe falan değil ayy dur tutayım yaAma çizgi pembe gibi kuruma çizgisi böyle olmuyor ya tekrarla bence bi teste su tutsana gidecek mi çizgi
Bu prodictor u yaparsan o ilişkiden 6 gün sonrasında bile pozitifse gösteriyormuşDeneyeyim bakalım gün geçsinde biraz
Bu ikinci yaptigim daha koyu cikti ne dusunecegimi sasirdimCanım bu benimkilerden daha koyu ya benimki daha hafif gölgeydi
Yok cok mu tutcazSu tuttun mu