• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlaar cok heyecanliyim biraz fikir alisverisi yapalim

8 senelik evliyim ben bir tane kizim var 5 yasinda erken evlendim onda bisey anlamamistim yumurtlama zamanidir falan bilmiyodum sonrasinda bi dusuk oldu o da plansizdi simdiden sonra gozum acildi biraz daha iste😄
Maşallah ben daha yeniyim 😄

Eşiniz gelene kadar benim teste Bi yorum yapar mısınız acaba atmış mıydım buraya tekrar atayım bu kuruma çizgisi mi sizce

Eklentiler

• 1000047034.jpg
    1000047034.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 23
Eşiniz gelene kadar benim teste Bi yorum yapar mısınız acaba atmış mıydım buraya tekrar atayım bu kuruma çizgisi mi sizce
Buradan tam anlayamiyorum ama o cizgi tam beyaz mi yoksa renk var mi o da onemli renk varsa tekrar yap derim yoksa kurumadir diye dusunuyorum ama

Buradan tam anlayamiyorum ama o cizgi tam beyaz mi yoksa renk var mi o da onemli renk varsa tekrar yap derim yoksa kurumadir diye dusunuyorum ama
Bilmiyorum ki şöyle atayım bidaha bunda su damlatıp öyle bakın kuruma mı değil mi demişlerdi ondan sonra ki hali bu

Eklentiler

• 1000047040.jpg
    1000047040.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 17
Şuan bidaha baktım da çıplak gözle aşırı silik var gibi bilemedim

Bilmiyorum ki şöyle atayım bidaha bunda su damlatıp öyle bakın kuruma mı değil mi demişlerdi ondan sonra ki hali bu
Ben de test yaptim erken gebelik testi yaptim cizgi var ama renksiz bi cizgi ne yorum yapayim bilemiyorum suan

Back