Maşallah ben daha yeniyim8 senelik evliyim ben bir tane kizim var 5 yasinda erken evlendim onda bisey anlamamistim yumurtlama zamanidir falan bilmiyodum sonrasinda bi dusuk oldu o da plansizdi simdiden sonra gozum acildi biraz daha iste
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlaar cok heyecanliyim biraz fikir alisverisi yapalim
- Konu Sahibi Isge
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Olur olur bir bakmissin 10 senelik olmussunMaşallah ben daha yeniyim
Gebes kaplumbaga gelemedi daha eveİnşallah bakalım test gelmedi mi daha
Vallaha ya aradim kizdim ama bidaha arayip kizcam simdi evin yaninda kafe var arkadaslarina takilmisMerakla test bekliyoruz bizde burda
Pozitif cikacak olsa oyle yapardim da aman onu bekleyecem.diye heyecanim da gitti yaBi süre sonucu paylaşmayın sizde merak etsin derim
Ay bogarim onuBu saatten sonra da eczane bulamadım derse daha
Buradan tam anlayamiyorum ama o cizgi tam beyaz mi yoksa renk var mi o da onemli renk varsa tekrar yap derim yoksa kurumadir diye dusunuyorum amaEşiniz gelene kadar benim teste Bi yorum yapar mısınız acaba atmış mıydım buraya tekrar atayım bu kuruma çizgisi mi sizce
Bilmiyorum ki şöyle atayım bidaha bunda su damlatıp öyle bakın kuruma mı değil mi demişlerdi ondan sonra ki hali buBuradan tam anlayamiyorum ama o cizgi tam beyaz mi yoksa renk var mi o da onemli renk varsa tekrar yap derim yoksa kurumadir diye dusunuyorum ama
Eklentiler
Şuan bidaha baktım da çıplak gözle aşırı silik var gibi bilemedim
Eklentiler
Ben de test yaptim erken gebelik testi yaptim cizgi var ama renksiz bi cizgi ne yorum yapayim bilemiyorum suanBilmiyorum ki şöyle atayım bidaha bunda su damlatıp öyle bakın kuruma mı değil mi demişlerdi ondan sonra ki hali bu
Kaç dk sonra çıkmıştı 10 dkdan sonra gecersizEşiniz gelene kadar benim teste Bi yorum yapar mısınız acaba atmış mıydım buraya tekrar atayım bu kuruma çizgisi mi sizce
Hemen anindaKaç dk sonra çıkmıştı 10 dkdan sonra gecersiz
Şimdi mi yaptın at Bi bakayımm