Aynen artimed valla hic heveslenmedik inanki cok basimiza geldiOyyy su negatifleri görmek bizi bitiriyor keşke herşey istediğimiz gibi olsa
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlaar cok heyecanliyim biraz fikir alisverisi yapalim
- Konu Sahibi Isge
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ahh keşke 7 aydır olmuyor her ay aynı şüphe aynı bekleyiş grip oluyorum korkudan ilaç alamıyorum ya varsa oluşuyosa engel olmasın diye gerçekten çok zorOyyy su negatifleri görmek bizi bitiriyor keşke herşey istediğimiz gibi olsa
Days comfort için yalancı vermiyor vs dediler bende netten onu söyledim elimin altında bulunsun diye bide prodictor ama o çok pahalı ben dayanamayıp sürekli yaptığım için almıyorum onuAynen artimed valla hic heveslenmedik inanki cok basimiza geldi
Yerleşme kanaması olabilir miBende böyleydi 6 gün önce yapmıştım adetim 3 gündür gecikiyor bugün kahverengi camurumsu leke geldi sabah akşam iğne ucu gibi kahverengi camurumsu pıhtı gibi geldi umudum kalmadi
Bende
aynı ya belirti çok var bende ama yinede bugünden sonra umudum kalmadı göğüs ucu kaşıntısı ağrısı çekiyorum ayın 8 de adet ağrısı çektim adetim 28 de olmadım o zaman bel kaşık ağrısı çektim kaç gündür baş ağrısı var ama yinede yok artık umudumAhh keşke 7 aydır olmuyor her ay aynı şüphe aynı bekleyiş grip oluyorum korkudan ilaç alamıyorum ya varsa oluşuyosa engel olmasın diye gerçekten çok zor
Canım hafif gölge kalmış gibi markası nedir senin testin, bide bence erken gebelik yap bu kasetler daha yüksek beta algılıyorlar erken yap istersen birde, bende sabah after10da buna benzer çizgi gördüm bide aşırı halsizlik ve istifra vardı 2 saat önce gittim acile ama negatif maalesef o üzüntüyle girdim siteye burda birilerinin mutluluğunu görünce seviniyorum en azındanTuttum sonraki hali böyle olmuştu
Bilmiyorum ki sabah geldi camurumsu çok değil ped koydum pıhtı gibi minik bişey geldi akşam 8 de şimdi hiç bişey yok adetim belkide sokulmeye çalışıyorYerleşme kanaması olabilir mi
Canim ya suan ne ugrasicam sonra iyice moralim bozulcak olsaydi bence en azindan o cizgi pembe olurduKan versen acilden falan
Belkide geç döllenme olabilir adetin geçti miCanım hafif gölge kalmış gibi markası nedir senin testin, bide bence erken gebelik yap bu kasetler daha yüksek beta algılıyorlar erken yap istersen birde, bende sabah after10da buna benzer çizgi gördüm bide aşırı halsizlik ve istifra vardı 2 saat önce gittim acile ama negatif maalesef o üzüntüyle girdim siteye burda birilerinin mutluluğunu görünce seviniyorum en azından
Aynen golge gibi renkli degil ama gozle goruluyor bende o yuzden hic umutlanmadimCanım hafif gölge kalmış gibi markası nedir senin testin, bide bence erken gebelik yap bu kasetler daha yüksek beta algılıyorlar erken yap istersen birde, bende sabah after10da buna benzer çizgi gördüm bide aşırı halsizlik ve istifra vardı 2 saat önce gittim acile ama negatif maalesef o üzüntüyle girdim siteye burda birilerinin mutluluğunu görünce seviniyorum en azından
Bende az önce geldim acilden sabah silik çizgiyi görünce dayanamamıştım bide pcos var bende yumurtlamam düzensiz ondan 14 günde saymıyorum her hangi bi ilişkide olmuş olabilir diye gerçekten çok üzücü bi durum özellikle çevredekiler sürekli sorunca daha da dayanılmaz oluyorBende
aynı ya belirti çok var bende ama yinede bugünden sonra umudum kalmadı göğüs ucu kaşıntısı ağrısı çekiyorum ayın 8 de adet ağrısı çektim adetim 28 de olmadım o zaman bel kaşık ağrısı çektim kaç gündür baş ağrısı var ama yinede yok artık umudum
4 gun var daha erken yaptim testim de erken gebelik testiBelkide geç döllenme olabilir adetin geçti mi
Pcos bende de var ya ama çok düzenli oluyorum ilk defa adetim geciktiBende az önce geldim acilden sabah silik çizgiyi görünce dayanamamıştım bide pcos var bende yumurtlamam düzensiz ondan 14 günde saymıyorum her hangi bi ilişkide olmuş olabilir diye gerçekten çok üzücü bi durum özellikle çevredekiler sürekli sorunca daha da dayanılmaz oluyor
Freely Di galiba şuan Bi çizgi kalmış gibi görünüyor ama bilemedimCanım hafif gölge kalmış gibi markası nedir senin testin, bide bence erken gebelik yap bu kasetler daha yüksek beta algılıyorlar erken yap istersen birde, bende sabah after10da buna benzer çizgi gördüm bide aşırı halsizlik ve istifra vardı 2 saat önce gittim acile ama negatif maalesef o üzüntüyle girdim siteye burda birilerinin mutluluğunu görünce seviniyorum en azından
Evet geçti ama pcos olunca o da düzensiz işteBelkide geç döllenme olabilir adetin geçti mi
Yok daha 8 günüm varBelkide geç döllenme olabilir adetin geçti mi
O çevre baskısı bende de var tam takmiyacam diyorum herkes sorunca takmaya başlıyorum
Bende az önce geldim acilden sabah silik çizgiyi görünce dayanamamıştım bide pcos var bende yumurtlamam düzensiz ondan 14 günde saymıyorum her hangi bi ilişkide olmuş olabilir diye gerçekten çok üzücü bi durum özellikle çevredekiler sürekli sorunca daha da dayanılmaz oluyor