• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlaar cok heyecanliyim biraz fikir alisverisi yapalim

Esim bi eve gelse hemen yapicam ama adam yok ortalikta😃

Kizlar beklentiyi yuksek tutmayin ben hep tek cizgi goruyorum😃😃 ama yapacagimmm
Ben yapacakmış gibi heyecanlandım neden 😂😂 geçmeyen kasık ve bel ağrın var mıydı senin de

Ben yapacakmış gibi heyecanlandım neden 😂😂 geçmeyen kasık ve bel ağrın var mıydı senin de
Bugun belim agriyor karnimda sislik var gibi ama bunlar adetten de olur ya insanin bedeni dalga geciyor boyle zamanlarda bacim😃

Merhaba hanimlarr adetimin bittigi gun esimle korunmasiz iliski oldu uzerinden 15 gun gecti test yapsam bi sonuc alabilir miyim sizce cok heyecanlandik esimle adetime 4 gun kaldi sabredemedik😊
Adet bitimi yumurtlama olma ihtimali düşük. İmkansız değil ama düşük. Kaç günde bir adet oluyorsunuz ?

Bugun belim agriyor karnimda sislik var gibi ama bunlar adetten de olur ya insanin bedeni dalga geciyor boyle zamanlarda bacim😃
Kesinlikle öyle 😂 kendimi dinleyeyim dedim bu ay psikolojim bozuldu her olanı hamilelik mi diye düşünmekten günler de geçmiyor 😂

Kesinlikle öyle 😂 kendimi dinleyeyim dedim bu ay psikolojim bozuldu her olanı hamilelik mi diye düşünmekten günler de geçmiyor 😂
Benim ablam 3 cocuk dogurdu ucune de adet gecikti haftalar gecti oyle test yapti bayiliyorum boylelerine ya 🤦‍♀️

28 gunde bir oluyorum
28 günde bir ise 13-14.günler ilişkide bulunun. Yumurtlaman o zaman olur. Yani hamile kalma ihtimalin adet bitiminde çok düşük. Devamında ilişki olduysa bilemem tabi

Ne kadarlık evlisiniz acaba bana beş ay oluyor ve şuan hamilelik varsa da erken mi diye düşünüyorum Bi yandan istiyorum ama
8 senelik evliyim ben bir tane kizim var 5 yasinda erken evlendim onda bisey anlamamistim yumurtlama zamanidir falan bilmiyodum sonrasinda bi dusuk oldu o da plansizdi simdiden sonra gozum acildi biraz daha iste😄

28 günde bir ise 13-14.günler ilişkide bulunun. Yumurtlaman o zaman olur. Yani hamile kalma ihtimalin adet bitiminde çok düşük. Devamında ilişki olduysa bilemem tabi
13. 14. Gunden sonra hemen menstural doneme giriyorum nedense bu da yumurtlamayi etkiler mi bilmiyorum bi kadin doguma da gitmedim bu konu icin ama

13. 14. Gunden sonra hemen menstural doneme giriyorum nedense bu da yumurtlamayi etkiler mi bilmiyorum bi kadin doguma da gitmedim bu konu icin ama
28 günde bir oluyorum demediniz mi ?
1.gün adet kanamasının başladığı gün demektir
28.gün de döngünüzün son günü demektir.
29.gün yeni bir adet başlar yani yeni döngünün 1.günü olur ?
Bu durumda kanamanın başladığı güne 1 dersek 13-14 sizin yumurtlama gününüz olur. Anlatabildim mi🥰 yumurtlama olur çatlar sonra artık geri kalan adete gün sayılır.
Döngü uzunluğu-14=yumurtlama günü

28 günde bir oluyorum demediniz mi ?
1.gün adet kanamasının başladığı gün demektir
28.gün de döngünüzün son günü demektir.
29.gün yeni bir adet başlar yani yeni döngünün 1.günü olur ?
Bu durumda kanamanın başladığı güne 1 dersek 13-14 sizin yumurtlama gününüz olur. Anlatabildim mi🥰 yumurtlama olur çatlar sonra artık geri kalan adete gün sayılır.
Döngü uzunluğu-14=yumurtlama günü
Cok guzel anlattiniz tesekkur ederim😊

Back