Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlaar cok heyecanliyim biraz fikir alisverisi yapalim
- Konu Sahibi Isge
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Haber edicem uyumamis olursanİnşallah merakla bekliyorum
- 14 Mart 2018
- 3.423
- 3.630
- 133
Haydii yaap yaap yaaap bekliyoruuuzHaber edicem uyumamis olursan
Esim bi eve gelse hemen yapicam ama adam yok ortaliktaNe zaman yaparsın tahmini uyumam gibi şuan
Kizlar beklentiyi yuksek tutmayin ben hep tek cizgi goruyorum ama yapacagimmmHaydii yaap yaap yaaap bekliyoruuuz
- 14 Mart 2018
- 3.423
- 3.630
- 133
Umarım eşin test almayı unuttum demezEsim bi eve gelse hemen yapicam ama adam yok ortalikta
Kizlar beklentiyi yuksek tutmayin ben hep tek cizgi goruyorum ama yapacagimmm
Ben yapacakmış gibi heyecanlandım neden geçmeyen kasık ve bel ağrın var mıydı senin deEsim bi eve gelse hemen yapicam ama adam yok ortalikta
Kizlar beklentiyi yuksek tutmayin ben hep tek cizgi goruyorum ama yapacagimmm
Bugun belim agriyor karnimda sislik var gibi ama bunlar adetten de olur ya insanin bedeni dalga geciyor boyle zamanlarda bacimBen yapacakmış gibi heyecanlandım neden geçmeyen kasık ve bel ağrın var mıydı senin de
- 30 Mart 2022
- 5.382
- 3.067
- 103
Adet bitimi yumurtlama olma ihtimali düşük. İmkansız değil ama düşük. Kaç günde bir adet oluyorsunuz ?Merhaba hanimlarr adetimin bittigi gun esimle korunmasiz iliski oldu uzerinden 15 gun gecti test yapsam bi sonuc alabilir miyim sizce cok heyecanlandik esimle adetime 4 gun kaldi sabredemedik
O benden hevesli unutmaz diye dusunuyorum ama olur mu olurUmarım eşin test almayı unuttum demez
28 gunde bir oluyorumAdet bitimi yumurtlama olma ihtimali düşük. İmkansız değil ama düşük. Kaç günde bir adet oluyorsunuz ?
Kesinlikle öyle kendimi dinleyeyim dedim bu ay psikolojim bozuldu her olanı hamilelik mi diye düşünmekten günler de geçmiyorBugun belim agriyor karnimda sislik var gibi ama bunlar adetten de olur ya insanin bedeni dalga geciyor boyle zamanlarda bacim
Benim ablam 3 cocuk dogurdu ucune de adet gecikti haftalar gecti oyle test yapti bayiliyorum boylelerine yaKesinlikle öyle kendimi dinleyeyim dedim bu ay psikolojim bozuldu her olanı hamilelik mi diye düşünmekten günler de geçmiyor
- 30 Mart 2022
- 5.382
- 3.067
- 103
28 günde bir ise 13-14.günler ilişkide bulunun. Yumurtlaman o zaman olur. Yani hamile kalma ihtimalin adet bitiminde çok düşük. Devamında ilişki olduysa bilemem tabi28 gunde bir oluyorum
İlk test yaptığımda adetim 15 gün gecikmişti ne rahatlıksa umursamamıştım şuan geçmiyor günlerBenim ablam 3 cocuk dogurdu ucune de adet gecikti haftalar gecti oyle test yapti bayiliyorum boylelerine ya
8 senelik evliyim ben bir tane kizim var 5 yasinda erken evlendim onda bisey anlamamistim yumurtlama zamanidir falan bilmiyodum sonrasinda bi dusuk oldu o da plansizdi simdiden sonra gozum acildi biraz daha isteNe kadarlık evlisiniz acaba bana beş ay oluyor ve şuan hamilelik varsa da erken mi diye düşünüyorum Bi yandan istiyorum ama
13. 14. Gunden sonra hemen menstural doneme giriyorum nedense bu da yumurtlamayi etkiler mi bilmiyorum bi kadin doguma da gitmedim bu konu icin ama28 günde bir ise 13-14.günler ilişkide bulunun. Yumurtlaman o zaman olur. Yani hamile kalma ihtimalin adet bitiminde çok düşük. Devamında ilişki olduysa bilemem tabi
- 30 Mart 2022
- 5.382
- 3.067
- 103
28 günde bir oluyorum demediniz mi ?13. 14. Gunden sonra hemen menstural doneme giriyorum nedense bu da yumurtlamayi etkiler mi bilmiyorum bi kadin doguma da gitmedim bu konu icin ama
1.gün adet kanamasının başladığı gün demektir
28.gün de döngünüzün son günü demektir.
29.gün yeni bir adet başlar yani yeni döngünün 1.günü olur ?
Bu durumda kanamanın başladığı güne 1 dersek 13-14 sizin yumurtlama gününüz olur. Anlatabildim mi yumurtlama olur çatlar sonra artık geri kalan adete gün sayılır.
Döngü uzunluğu-14=yumurtlama günü
Cok guzel anlattiniz tesekkur ederim28 günde bir oluyorum demediniz mi ?
1.gün adet kanamasının başladığı gün demektir
28.gün de döngünüzün son günü demektir.
29.gün yeni bir adet başlar yani yeni döngünün 1.günü olur ?
Bu durumda kanamanın başladığı güne 1 dersek 13-14 sizin yumurtlama gününüz olur. Anlatabildim mi yumurtlama olur çatlar sonra artık geri kalan adete gün sayılır.
Döngü uzunluğu-14=yumurtlama günü