Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabikiiii edelim canım,Benimde aynı şekilde oldu ilişki 12 sinde oldu sadece. Yarın regl artık lekenme de başladı. Benim bu ay iptalönümüzdeki aya nasipse artık. Konuşmaya devam edeliiiiiiim
![]()
Canım ben çizgi göremedimArkadaşlar lütfen bakar mısın
Bende göremedim canımArkadaşlar lütfen bakar mısın
Ben göremedim ama sana görünüyor mu canımArkadaşlar lütfen bakar mısın
Benimde ya bugün catlama üzerinden 7 gün yumurtlama üzerinden 9 gün geçti vucut ısım çok yüksek inşallah bir belirtidirKızlar gebe kalanlar arasında vücud ısısı çok yükselen oldu mu yani böyle elim ayağım alev alev yanıyor
Benim gebelik pozitif sımdılık aksine üşüyorum herkesin belırtısı farklı olabılırKızlar gebe kalanlar arasında vücud ısısı çok yükselen oldu mu yani böyle elim ayağım alev alev yanıyor
Kızlar yumurtalama üzerinden kaç gün geçmeli,
Benim oğlumda da böyle oldu.
Regle 4 gün kala kanda çıkmadı. O gün tüp bebek için doktora gitmiştik.
Reglim bir gün geçikince çıktı. Buda acaba böyle mi yoksa kendimi mi inandırıyorum
İdrarda 12 kanda 9gunde çıkıyor
Canım bu ay içerisinde bende ilk kez bu markayla yaptım aynı koyulukta olduğu gün ve sonrasında ki iki gün ilişkiye gir. Senin daha olmamış pik
Teşekkür ederim inşallah herkese nasip olur evlat sahibi olmakCanım bu ay içerisinde bende ilk kez bu markayla yaptım aynı koyulukta olduğu gün ve sonrasında ki iki gün ilişkiye gir. Senin daha olmamış pik
Amin inşallah canimTeşekkür ederim inşallah herkese nasip olur evlat sahibi olmak
Ozaman benimki kesin gebelik deilBenim gebelik pozitif sımdılık aksine üşüyorum herkesin belırtısı farklı olabılır
İnşallah canım ama bilemedimBenimde ya bugün catlama üzerinden 7 gün yumurtlama üzerinden 9 gün geçti vucut ısım çok yüksek inşallah bir belirtidir
Bence acele etme birkaç gün daha bekleGünaydın kızlar bugün çatlamanın 10.günü gebelik testi yaptım ve negatif bence olsa çıkardı diye düşünüyorum
Canım daha önce gebelik kayıplarım olmuştu hepsinde 10. Gün silikte olsa öğreniyordum Oyüzden böyle düşünüyorum nebilim hiç dikkat ettinmi buralarda olanlar gebeyse hep erkenden öğreniyorBence acele etme birkaç gün daha bekle![]()
Bence erken,azıcık daha bekleyin 2 gün sonra tekrar bir bakın benceCanım daha önce gebelik kayıplarım olmuştu hepsinde 10. Gün silikte olsa öğreniyordum Oyüzden böyle düşünüyorum nebilim hiç dikkat ettinmi buralarda olanlar gebeyse hep erkenden öğreniyor