Awox marka güvenilir diyorlar onun için bunu yaptım ama sanırım hassas değilmiş geç belli oluyormuş varsa bileBen görebildim,takip edin diğer günler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Awox marka güvenilir diyorlar onun için bunu yaptım ama sanırım hassas değilmiş geç belli oluyormuş varsa bileBen görebildim,takip edin diğer günler![]()
Kaç gün var regle canımEki Görüntüle 3582406 Kızlar prodoctor marka sizce var mı
4 gün varKaç gün var regle canım
Yani kimyasal yaşamış biri olarak söylüyorum 4.5 farklı marka test hep silik gösterdi. Hergün yeni test yap koyulaşma varsa kan verirsin umarım vardır hamişsindir canım benimde 5 gün var söz vermiştim regl gününe kdr yapmıcam diye ama dayanamıyoruz işte4 gün var
4 gün önce kan testi ile ogrendimKızlar hamiiiş olanlar,
Regle kaç gün kala öğrendiniz gebeliği
Benimde 3 gün var Reglime bugün erken gebelik yaptım negatif.4 gün önce kan testi ile ogrendim
Belli olmaz canım geç döllenme vs olabiliyorBenimde 3 gün var Reglime bugün erken gebelik yaptım negatif.
Daha pozitif olmaz dimi![]()
Ama benim geç döllenme ihtimali düşük canımBelli olmaz canım geç döllenme vs olabiliyor
Belli olmaz canım belki geç döllenme olmuşturBenimde 3 gün var Reglime bugün erken gebelik yaptım negatif.
Daha pozitif olmaz
Benimde aynı şekilde oldu ilişki 12 sinde oldu sadece. Yarın regl artık lekenme de başladı. Benim bu ay iptalAma benim geç döllenme ihtimali düşük canım
11inde ilişki oldu
13 ünde pik oldu
14 ünde silikleşti (çatlama oldu)
14 ünde döllenmiş olsaydı şimdiye testlerde çıkması gerekirdi.
Çünkü spremler en fazla 3 gün yaşıyor
Ovulasyon testlerim ve Folik asitim ile diğer aya hazırımKızlar ben sanırım regl olucam.1 gün kalmış oluyor regle ve regl belirtilerim var kasıklarım ağrıyor gelicek gibi duruyor yani.Umarım diğer ay olur,biraz üzüldüm duygusal bi çöküş yaşadım ama Allah güç veriyor hamiş olmayanlar ve anne olmayı kalpten isteyen herkes umarım en yakın sürede hepimiz güzel haberler alırız en güzeli olucak inanıyorum![]()
Diğer ay inşallah canım kendine bal Tarçın çörek otu karışımı yapıp havuç bol tüket.Ovulasyon testlerim ve Folik asitim ile diğer aya hazırım![]()
Merhabalar bende de adet düzensizliği var 2 ayda bir oluyorum FLO diye bir uygulama var ordan yumurtlama günlerimi takip ediyorum ama aylardır ordan sonuç alamadım 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum hepside çift çizgi çıkıyor bana yardımcı olur musunuz
Daha pik olmamış hangi marka buBen 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum hepside çift çizgi çıkıyor yumurtlama günüm hangisi bilemiyorum
Merhabalar bende de adet düzensizliği var 2 ayda bir oluyorum FLO diye bir uygulama var ordan yumurtlama günlerimi takip ediyorum ama aylardır ordan sonuç alamadım 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum hepside çift çizgi çıkıyor bana yardımcı olur musunuz
ar+ı medDaha pik olmamış hangi marka bu
Canım bu ay içerisinde bende ilk kez bu markayla yaptım aynı koyulukta olduğu gün ve sonrasında ki iki gün ilişkiye gir. Senin daha olmamış pikar+ı med
dayanamadım yaptım yine böyle duruyor negatif dimiAma benim geç döllenme ihtimali düşük canım
11inde ilişki oldu
13 ünde pik oldu
14 ünde silikleşti (çatlama oldu)
14 ünde döllenmiş olsaydı şimdiye testlerde çıkması gerekirdi.
Çünkü spremler en fazla 3 gün yaşıyor