Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

H heje Burdaki arkadaşlara sorabilirsin.

Ben regl oldum ama küçük et parçası gibi bişey geldı benden iki gün önce falan kimyasl gebelik gecırmıs olabılırmıyım tekrardan basına böyle bısey gelen varmı

Ben regl oldum ama küçük et parçası gibi bişey geldı benden iki gün önce falan kimyasl gebelik gecırmıs olabılırmıyım tekrardan basına böyle bısey gelen varmı
Olabilir tabi ama bazen bende parçalı adet oluyorum. O zaman kan verseydiniz çıkardı

• Beğen
Reactions: etf
Tüm msjları bir solukta okudum kızlar gebelere hayırlı olsun diyorum 🧿 darısı bizlere bende 15 ve 16 Nisan yumurtlama 17 Nisan catlamaydı bugün çatlamanın 9.günü yarından itibaren test yapmaya başlarım bende 😂varsa 10.günde de çıkabiliyor hakkımızda hayırlısı belirti olarak sadece her ay yumurtlama gününden itibaren olan göğüs ağrısı var birde son 3 gündür inanılmaz derecede vücudum yanıyor elim ayağım baya ateş gibi acaba gebelik belirtisi mi bilemedim birde dünden beri hafif sağ kaşık batmalarım oldu ama azdı varmı bir yorumunuz ?

Tüm msjları bir solukta okudum kızlar gebelere hayırlı olsun diyorum 🧿 darısı bizlere bende 15 ve 16 Nisan yumurtlama 17 Nisan catlamaydı bugün çatlamanın 9.günü yarından itibaren test yapmaya başlarım bende 😂varsa 10.günde de çıkabiliyor hakkımızda hayırlısı belirti olarak sadece her ay yumurtlama gününden itibaren olan göğüs ağrısı var birde son 3 gündür inanılmaz derecede vücudum yanıyor elim ayağım baya ateş gibi acaba gebelik belirtisi mi bilemedim birde dünden beri hafif sağ kaşık batmalarım oldu ama azdı varmı bir yorumunuz ?
Canım inşallah gönlünden geçen nasip olsun.
Allahım isteyen herkese hepimize nasip etsin. Evlat kadar güzel bir duygu yok

Canım inşallah gönlünden geçen nasip olsun.
Allahım isteyen herkese hepimize nasip etsin. Evlat kadar güzel bir duygu yok
Aminnnn inşallah canım benim den ne durumdasın bugüne kaçıncı gün çatlamadan sonra adetimiz sanki yakın bende eğer tutmadıysa çarşamba günü adet olurum diye düşünüyorum genelde yumurtlamadan sonra 14.gün gelmiş oluyor

Aminnnn inşallah canım benim den ne durumdasın bugüne kaçıncı gün çatlamadan sonra adetimiz sanki yakın bende eğer tutmadıysa çarşamba günü adet olurum diye düşünüyorum genelde yumurtlamadan sonra 14.gün gelmiş oluyor
Canım Reglime 3 gün kaldı.
Ama bu ay bence olmadı. Kaçta tane test yaptım negatif.
Test yapmak istiyorum ama olur olmaz üzüleceğim diye yapamıyorum.
Kısmet tabiki Allah’ımın bir bildiği vardır diyorum elbette.

Canım Reglime 3 gün kaldı.
Ama bu ay bence olmadı. Kaçta tane test yaptım negatif.
Test yapmak istiyorum ama olur olmaz üzüleceğim diye yapamıyorum.
Kısmet tabiki Allah’ımın bir bildiği vardır diyorum elbette.
Seni kocaman kucaklıyorum Allahım inşallah bizide en kısa zamanda sevindirir inşallah 🤲🏻

Seni kocaman kucaklıyorum Allahım inşallah bizide en kısa zamanda sevindirir inşallah 🤲🏻
Aminnnn kuzum aminnnnn…
Bir tane oğlum var. 5 sene olmadı ama nedeni bulunamadı.
Bende çok üstüne düşmemiştim. O ay tüp bebek için tedaviye başlayacaktık.
Doktor ile görüştük falan derken. Regli olacağım gece mide bulantısın dan mahvoldum doktora yazdım oda bir beta bakalım dedi.
35 beta ile oğlumu öğrenmiştin.
Ben Allah’ımın mucizelerine inanıyorum.
Annemi genç yaşta kaybettim. Babam varla yok arası.
Bir kardeşim var Fransa’da yaşıyor hayatımın her evresinde hep yalnız kaldım.
Allah bana verirse eğer çok anne diyen evlatlarım olsun istiyorum.
Benim ki biraz acı bir hikaye 😭😭😭😭

Aminnnn kuzum aminnnnn…
Bir tane oğlum var. 5 sene olmadı ama nedeni bulunamadı.
Bende çok üstüne düşmemiştim. O ay tüp bebek için tedaviye başlayacaktık.
Doktor ile görüştük falan derken. Regli olacağım gece mide bulantısın dan mahvoldum doktora yazdım oda bir beta bakalım dedi.
35 beta ile oğlumu öğrenmiştin.
Ben Allah’ımın mucizelerine inanıyorum.
Annemi genç yaşta kaybettim. Babam varla yok arası.
Bir kardeşim var Fransa’da yaşıyor hayatımın her evresinde hep yalnız kaldım.
Allah bana verirse eğer çok anne diyen evlatlarım olsun istiyorum.
Benim ki biraz acı bir hikaye 😭😭😭😭
Maşallah canım bak en azından bir oğlun var ne güzel yine olur bende 6 senelik evliyim 5 gebelik kaybım oldu sebepleri bulunamadı aklına gelen herşeye baktırdık tüm hormon değerlerimiz de çok çok iyi ama son iki senedir hiç gebe kalamıyorum bizde hazirana kadar deneyelim artık tüp bebeğe başlayalım dedik yaşımda çok 34 yaşındayım inan bende o kadar üzülüyorum ki ama elimden bir şey gelmiyor hep Allah büyük elbet verir diyorum ama bazende o kadar umutsuzlaşıyorum ki anlatamam 😞

Maşallah canım bak en azından bir oğlun var ne güzel yine olur bende 6 senelik evliyim 5 gebelik kaybım oldu sebepleri bulunamadı aklına gelen herşeye baktırdık tüm hormon değerlerimiz de çok çok iyi ama son iki senedir hiç gebe kalamıyorum bizde hazirana kadar deneyelim artık tüp bebeğe başlayalım dedik yaşımda çok 34 yaşındayım inan bende o kadar üzülüyorum ki ama elimden bir şey gelmiyor hep Allah büyük elbet verir diyorum ama bazende o kadar umutsuzlaşıyorum ki anlatamam 😞
Sana kıyamam sakın öule düşünme bende 33 yaşındayım.
Allah’ın bildiği var evet bence hemen tüp bebeğe başla.
Bak benim hislerim çok kuvvetlidir senin en kısa zamanda olacak.
Sakın umutsuzluğa kapılma sakın

Sana kıyamam sakın öule düşünme bende 33 yaşındayım.
Allah’ın bildiği var evet bence hemen tüp bebeğe başla.
Bak benim hislerim çok kuvvetlidir senin en kısa zamanda olacak.
Sakın umutsuzluğa kapılma sakın
İşte çalıştığım için yazı bekleyelim dedik yaza kadar olmazsa başlayacagız tüpünde garantisi yok da işte tek sarıldığım şeyler degerlerimizin iyi olması belki tüp bebekte avantaj sağlar

İşte çalıştığım için yazı bekleyelim dedik yaza kadar olmazsa başlayacagız tüpünde garantisi yok da işte tek sarıldığım şeyler degerlerimizin iyi olması belki tüp bebekte avantaj sağlar
Hayır öyle düşünme canım arkadaşımın da uzunca olmadı tüp bebek ile ikizlerine hamile kaldı.
Onlar bit yaşında iken kendiliğinden oğluna hamile kaldı.
O yüzden canım garantisi yok diye falan düşünme

Kızlarrrr test yapan var mı aranızda ????

Back
X