Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Kızlar benim testimede bakar mısınız ?

Eklentiler

• IMG_6001.webp
    IMG_6001.webp
    49 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_500CDF69-2971-47A5-B278-64A737B59F2D.webp
    IMG_500CDF69-2971-47A5-B278-64A737B59F2D.webp
    17 KB · Görüntüleme: 53
Bazen kasık ağrılarım oluyo,göğüslerim dolu dolu çok şiş hassasiyet varr şuanlık bunlar sizin nasıl gidiyor
Benim de aynı kasıkta iğne batması ağrı oluyo bel cok ağrıyo ayakta durduğumda, bi de evet göğüslerim şişti ucu kahverengi yeri genişlemiş gibi ama bu regl belirtisi de oluyomuş bilmiyorum kafam karışık son 2 gün artık

Kızlar nasılsınız deprem falan derken hiiiçççç bakamadım buralara. Baya zor bir gündü.
Benimde 6 gün kaldı regliye bugün test yapacaktım yapamadım.
Birazdan yapacağım inşallah.

Kızlar nasılsınız deprem falan derken hiiiçççç bakamadım buralara. Baya zor bir gündü.
Benimde 6 gün kaldı regliye bugün test yapacaktım yapamadım.
Birazdan yapacağım inşallah.
Siz test stoğu yapmışsınız benim üstüme de test fırlatır mısınızzzz ya 😀😀😀

Benim de aynı kasıkta iğne batması ağrı oluyo bel cok ağrıyo ayakta durduğumda, bi de evet göğüslerim şişti ucu kahverengi yeri genişlemiş gibi ama bu regl belirtisi de oluyomuş bilmiyorum kafam karışık son 2 gün artık
Benim bugün kasıklarım sanki regl olacakmışım gibi ağrıdı ama daha 2 gün var dediğiniz gibi.Hayırlısı artık ya

Test yapmayı düşünüyor musunuz

Kızlar yarın kan testi verecek olan var mı? Ben salı günü saat 2 gibi vermiştim acil de yarında sağlık ocaginda vericem ama tam 48 saat olmuyor değeri çok etkiler mi sizce?

Back
X