- 25 Eylül 2024
- 1.056
- 551
- 38
- 28
Normalde yarın yapacaktım eczaneler kapalıymış yarın belki test alırsam gün içinde Bi bakarımTest yapmayı düşünüyor musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde yarın yapacaktım eczaneler kapalıymış yarın belki test alırsam gün içinde Bi bakarımTest yapmayı düşünüyor musunuz
Yarın niye kapalıNormalde yarın yapacaktım eczaneler kapalıymış yarın belki test alırsam gün içinde Bi bakarım
Ah yok canım yarın açık, bugün kapalıydı 23 nisan diyeYarın niye kapalı
Bende sipariş vermiştim PTT kargo ile geleceği için bi yavaşlık söz konusuNormalde yarın yapacaktım eczaneler kapalıymış yarın belki test alırsam gün içinde Bi bakarım
Ay tamam yanlış anlamışımAh yok canım yarın açık, bugün kapalıydı 23 nisan diye
Yap gitsin aşkım regl olana kadar her gün yapcam diğer ayBende sipariş vermiştim PTT kargo ile geleceği için bi yavaşlık söz konusuyarın eğer gelirse yaparım diye düşünüyorum
Tamam canım sen de muhakkak foto at haber verAy tamam yanlış anlamışımyapınca atın inşallah mutlu haberi alırsın
Yazarım eğer gelirse tabiTamam canım sen de muhakkak foto at haber ver
Hadi bakalım inşallah gerçek pozitif sonuç alırız ve sağlıkla doğururuzYazarım eğer gelirse tabi![]()
Bende yapacağımYazarım eğer gelirse tabi![]()
Bir belirtin var mı pekiKızlar belli belirsiz bir çizgi var
Çekmeye çalıştım ama
Kamerada belli olmuyor.
Ya canım ilk defa göğüslerim hassasBir belirtin var mı peki
Benim adet tarihimde 27 Nisan ama ne göğüs ağrım ne kaşık ağrım hiçbir şey yok. Bu ayda olmadı muhtemelen inşallah senin vardırYa canım ilk defa göğüslerim hassas
Sağ kasığımda batma var.
Birde mide bulantım var mesela şuan daha çok ama deprem stresinden de olabilir.
Yada psikolojik hepsi bilmiyorum,
Yumurtalama üzerinden 9 gün geçti
Benimde 29u canımBenim adet tarihimde 27 Nisan ama ne göğüs ağrım ne kaşık ağrım hiçbir şey yok. Bu ayda olmadı muhtemelen inşallah senin vardır
Ben pek göremedim kuzum ama inşallah vardır tabiki ben göremedim sadece