- 19 Aralık 2024
- 701
- -29
- 13
- 25
Sizin en son adet tarihiniz nedirEvet sabaha kadar uyumayıp teste bakmıştımsabah da erkenden kan vermeye gitmiştim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin en son adet tarihiniz nedirEvet sabaha kadar uyumayıp teste bakmıştımsabah da erkenden kan vermeye gitmiştim
Ben zor görüyorum kızzz telefondan daha zor çıkar gkskekfBakabilir miyim testinize
Benim oldu biraz 27 OcakSizin en son adet tarihiniz nedir
Heeee benim de 1 Nisan sat en son ilişkiden de 10 gün geçti çıkar mı ki kandaBenim oldu biraz 27 Ocakama adet tarihim ile bebiş uyumlu değil geç döllenmeden
Birazcık daha bekle istersenHeeee benim de 1 Nisan sat en son ilişkiden de 10 gün geçti çıkar mı ki kanda
Erken miBirazcık daha bekle istersen
Eğer geç döllenme değilse değil aslında ama yanılmamak için beklemen daha iyi olur benceErken mi
Eğer geç döllenme değilse değil aslında ama yanılmamak için beklemen daha iyiErken mi
ikincide net bi çizgi var aslında kaç gün kaldı RegliyeHanımlaaar dün predictor yapmıştım, bugün sabah awox yaptım. İkisi de bugün ait. Yok bir şey değil mi kendimi kandırmayayım :/
Eki Görüntüle 3581378 Eki Görüntüle 3581379
3 kaldı:/ gerçekten tertemiz delirtti beni testlerEğer geç döllenme değilse değil aslında ama yanılmamak için beklemen daha iyi
ikincide net bi çizgi var aslında kaç gün kaldı Regliye
Bende aynı durumdayım valla akşam verebilirsem eğer kan vericem3 kaldı:/ gerçekten tertemiz delirtti beni testlerboş boş teste bakıp bakıp duruyorum acaba var mı diye
Benim 4 güne düştü test yaptım bugün de negatif ama belime bir ağrı geldi adet ağrısı tam. Sanırım yakında olucamBende aynı durumdayım valla akşam verebilirsem eğer kan vericem
Bende yarın sabah vermeyi düşünüyorum. Akşam verirsen haber ver muhakkakBende aynı durumdayım valla akşam verebilirsem eğer kan vericem
Ben dayanamadım verdim şimdi kan 2 saate belli olur hastanede çalışmanın avantajıBende yarın sabah vermeyi düşünüyorum. Akşam verirsen haber ver muhakkak![]()
Ay hadi inşallah güzel haberlerini alalımBen dayanamadım verdim şimdi kan 2 saate belli olur hastanede çalışmanın avantajı
Bence net pozitifiKızlar reglime 4 gün var. Dayanamadım test yaptım sizce güvenmeli miyim? İlk idrarla yapmadım bu arada sabah yapamayacaktım şimdi yaptım. Üstteki ovülasyon alttaki gebelik testi. İnnovita marka hiç yapmamıştım ne düşünüyorsunuz?Eki Görüntüle 3581407
Sanırım benim de 10 gün sonra çıkmıştı ama adetime 4 5 gün vardı sizin adetinize daha varmış çıkar mı bilmiyorumHeeee benim de 1 Nisan sat en son ilişkiden de 10 gün geçti çıkar mı ki kanda
Bu test yalancı pozitif falan yapar mı ki bilenBence net pozitifi