Şu 5 gün nasıl geçecekGördüm evet var gibi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu 5 gün nasıl geçecekGördüm evet var gibi![]()
Test yaptınız mı? Kaçırdım yukarıda sanırım yazılanlarıBen de son bi haftadır ne ararsak var umarım psikolojik değildir
Hiiiiç bilmiyorum. Her sabah ovülasyon ve erken gebelik testi yapıyorum benŞu 5 gün nasıl geçecek
Bende aynıyım valla testlere para vermekten battık yeminleHiiiiç bilmiyorum. Her sabah ovülasyon ve erken gebelik testi yapıyorum bendayanamıyorum
Yaptım bugün 2 tane ben gözle görüyorum ama burda görünmeyebiliyorTest yaptınız mı? Kaçırdım yukarıda sanırım yazılanları
Hiç kan verdiniz miYaptım bugün 2 tane ben gözle görüyorum ama burda görünmeyebiliyor
Bende gördümYaptım bugün 2 tane ben gözle görüyorum ama burda görünmeyebiliyor
Prodoctor genelde güvenilir dediklerindenBende gördümyakınlaştırınca özellikle. Testler hangi marka ? Ben aslında çok anlamıyorum ama bazıları yalancı pozitif falan gösteriyormuş diye sordum
Yok cesaret edemiyorum o kadar silik ki.. azıcık belirgin olsa gidicemHiç kan verdiniz mi
Predictor gerçekten kaliteli bir test bence testi önümüzdeki günlerde aynı marka ile tekrarlayın derim..silik gözüküyor çünküSizde görüyor musunuz
Yarın sabah yapsam değişiklik olur mu acabaPredictor gerçekten kaliteli bir test bence testi önümüzdeki günlerde aynı marka ile tekrarlayın derim..silik gözüküyor çünkü
İnşallah olur daha net görürsünüz inşallahYarın sabah yapsam değişiklik olur mu acaba
İnşallah nasip olur hepimize güzel sonuçlarİnşallah olur daha net görürsünüz inşallah![]()
Canım dönebilir .Benimde adetim 25 nisan. adetime 12 gün varken göğüs hassasiyeti gögüs ucu acıması ve hafif ara ara kasık ağrıları oldu. şuan adetime 3 gün kaldı test yaptım fakat negatif çıktı. Ve şuandada kasıklarıma ağrı girip çıkıyor pozitife döner mi kızlar
Canım dönebilir .Benimde adetim 25 nisan. adetime 12 gün varken göğüs hassasiyeti gögüs ucu acıması ve hafif ara ara kasık ağrıları oldu. şuan adetime 3 gün kaldı test yaptım fakat negatif çıktı. Ve şuandada kasıklarıma ağrı girip çıkıyor pozitife döner mi kızlar
Ayyyyy maşallahSonucum çıktı kızlar 148
Amin canım çok sagol Allah razı olsun yaaa çok mutluyum rabbim dileyen herkes e nasip etsinCanım dönebilir .
Reglinln geçmesi bekle bence
Ayyyyy maşallah
Grupta hamilelik haberi alan çok arkadaşımız oldu.
Sağlıkla ilerlesin canım, sağlıklı sıhhatli kucağına al
Bidahaki ay güzel haberlerimizi alırız inş olmayanlarlaaEvet canım oğlum tüp bebek yapacağım ay oldu.
Bakalım kısmetimizde varsa olacak.
MaşaAllah çok sevindimmAmin canım çok sagol Allah razı olsun yaaa çok mutluyum rabbim dileyen herkes e nasip etsin