Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Canım senim regli ne zaman ?
Benimki Cumartesi 26 nisanda ama hemen test yapıp strese gırmek ıstemıyorum elimde test var ama yapmıyorum
Canım senim regli ne zaman ?

Yaaa ben ciddi migren hastasıyım. Bu ay ilacı içmiyorum sırf bu yüzden bugün migren taşı ile gezdim.

Var mı yok mu bir an önce bilmek istiyorum sanırım
migrende cok kötü canım inşallah 2 gune ogrenırsın 🤲

Benimki Cumartesi 26 nisanda ama hemen test yapıp strese gırmek ıstemıyorum elimde test var ama yapmıyorum 🤣
Ya ilk hamileliğimde karnımda balon patlıyormuş hissi vardı. Sanki az önce o oldu pıt pıt, yoksa ben mi deliriyorum😂😂😂😂

Yaaa ben ciddi migren hastasıyım. Bu ay ilacı içmiyorum sırf bu yüzden bugün migren taşı ile gezdim.

Var mı yok mu bir an önce bilmek istiyorum sanırım
Ay benımde dişim tuttu tam 8gündür diş ağrısı cektım ilk üç gün berbattı parol içmek zorunda kaldım bende bir an önce öğrenmk istıyorum ya dişçiye gıdıcem suan gıdemıyorum Allahdan az günüm kaldı

Benimki Cumartesi 26 nisanda ama hemen test yapıp strese gırmek ıstemıyorum elimde test var ama yapmıyorum 🤣
Ya ben programdan bakdım o bana 23ü diye gosterıyo ama bu haftayı bekleyeyım dıyorum benım kafam karman çorman oldu☺️

Ya ilk hamileliğimde karnımda balon patlıyormuş hissi vardı. Sanki az önce o oldu pıt pıt, yoksa ben mi

Ya ilk hamileliğimde karnımda balon patlıyormuş hissi vardı. Sanki az önce o oldu pıt pıt, yoksa ben mi deliriyorum😂😂😂😂
Kız aynısı bendede oldu yarın sabah testmı yapsam ama benımkı erken gebelık testı degılkı

Ya ben programdan bakdım o bana 23ü diye gosterıyo ama bu haftayı bekleyeyım dıyorum benım kafam karman çorman oldu☺️
Senınle ikimizin yumurtlaması aynı test sanırım senınde 11 veya 12 si sikleşti Diye hatırlıyorum üstüne 15 gün say yanı 26-27 si demek oluyor bu tarıhlere yakın test yaparsan kesın ve ne sonuc alırsın

Bana dogruyu
Canım ovu testın hangı gun silikleşti
pazar günü yapdıgımda silikdi sanırım ama pekde emin olamadım ya kuruma çizgiside olabılır di bence o
Burayada resim koydumya
Bugun yapdıgımda cok az gordum gıbı oldu ama sonradan bakdıgımda hıcbısey goremedım ben

Senınle ikimizin yumurtlaması aynı test sanırım senınde 11 veya 12 si sikleşti Diye hatırlıyorum üstüne 15 gün say yanı 26-27 si demek oluyor bu tarıhlere yakın test yaparsan kesın ve ne sonuc alırsın
26 yada 27 olursa 31 günde adet olmus oluyorum olmaz
Ben 26 günde bır adet oluyorum normalde bazı zamanalr 27 oluyo bır senede sadece bıkere 30günde bır adet olmusum

Bana dogruyu

pazar günü yapdıgımda silikdi sanırım ama pekde emin olamadım ya kuruma çizgiside olabılır di bence o
Burayada resim koydumya
Bugun yapdıgımda cok az gordum gıbı oldu ama sonradan bakdıgımda hıcbısey goremedım ben
Sen hamılesın bu kadar erken silikte olsa bı sonuç alman akla baska bısey getırmıyor bak bı uygulama var Chatgpt oraya testını at sorular sor ben oyle yapıyorum yapay zeka doktordanda akıllı test markanı butun sorularını sor

26 yada 27 olursa 31 günde adet olmus oluyorum olmaz
Ben 26 günde bır adet oluyorum normalde bazı zamanalr 27 oluyo bır senede sadece bıkere 30günde bır adet olmusum
Benım normalde 21 nisan adet olmam lazım yani bugun olmadım bu ay 12 si yum gunu oldugu ıcın yanı geç yumurtladım adetimde 26 ya kaydı

• Beğen
Reactions: etf
Sen hamılesın bu kadar erken silikte olsa bı sonuç alman akla baska bısey getırmıyor bak bı uygulama var Chatgpt oraya testını at sorular sor ben oyle yapıyorum yapay zeka doktordanda akıllı test markanı butun sorularını sor
Aman hıc gerek yok
Bekleyecegım☺️

Kızlar test yapan var mıııı ne yaptınızzzzzz???

• Beğen
Reactions: etf
Back
X