- 13 Ekim 2024
- 25
- 11
- 3
- 29
Teşekkürler adet gecıkmesı beklıcem artıkBenim 4 ya da 5 gün kala çıkmıştı. Daha silikti hatta ama zaten geç döllenme olmuş. Bence bir kan verin testlere de güven olmuyor her zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler adet gecıkmesı beklıcem artıkBenim 4 ya da 5 gün kala çıkmıştı. Daha silikti hatta ama zaten geç döllenme olmuş. Bence bir kan verin testlere de güven olmuyor her zaman
Test yapsanız erken biraz daha bekleyin benceAyyy kızlar
Miden çok bulanıyor regliye 7,8 gün var.
Hamilelikle alakası olacagınıda pek sanmıyorum ama….
Bilemedim ya
Teşekkürler siz ne yaptınız test yaptınız mıİns hamilesinizdir
Rabbim gönlünüze göre versin
Benimde saol kasıgımda cok agrı oldu ara ara suan 5günüm var adet olmama bugun az agrım oldu dün ve ondan oncekı zamanlarda agrım vardı hayurlısıyla guzel haberler alırız ıns
Bende sizinleyim inşallah dileyen herkese nasip olurCanım 3 gun daha bekle perşembe gel ıkımız aynı anda yapalım![]()
Canım artimed bana daha önce yalancı pozitif verdiArtimed
Yaptım yine negatiftiTest yapsanız erken biraz daha bekleyin bence
Yarın erken gebelik testı kullanacam inşallah pozitif cıkarCanım artimed bana daha önce yalancı pozitif verdi
Erken gebelik testi mıYaptım yine negatifti
Üstünden beş gün önce yazıyorduErken gebelik testi mı
Bence bekleyin stres yapmamamız gerekiyorÜstünden beş gün önce yazıyordu
Benim daha 8 gün var ama .
Canım aynenBence bekleyin stres yapmamamız gerekiyor
Rica ederim inşallah hayırlı haber alırsınız gönlünüzce olsunTeşekkürler adet gecıkmesı beklıcem artık
Canım senın dıger testlerde hep silikti ben hamile oldugunu hıssedıyorumÇok çok silik var gözüküyor
resım cekmek ıstıyorum ama bellı olmuyo resımde
Ayyy sence ben pekiCanım senın dıger testlerde hep silikti ben hamile oldugunu hıssedıyorum
Kız sen genemi bekleyemedinÜstünden beş gün önce yazıyordu
Benim daha 8 gün var ama .
Canım erken gebelik testleri bile regle 4 gun kala dogru sonuc verıyor sabret canım bırazAyyy sence ben peki
Benim 00.00 itibari ile 7 gün kalacak ama göğüs hassasiyetim baya arttı.
Yaaa ben ciddi migren hastasıyım. Bu ay ilacı içmiyorum sırf bu yüzden bugün migren taşı ile gezdim.Kız sen genemi bekleyemedin
Canım senim regli ne zaman ?Canım erken gebelik testleri bile regle 4 gun kala dogru sonuc verıyor sabret canım bıraz
Benimki Cumartesi 26 nisanda ama hemen test yapıp strese gırmek ıstemıyorum elimde test var ama yapmıyorumCanım senim regli ne zaman ?